• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۸۷۰۸
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۲
اقتصادی
طی ۵ ماه نخست امسال

آمار تولید ۳ خودروساز بزرگ کشور چقدر بود؟

صورت‌های مالی سه خودروساز بزرگ کشور در پایان مرداد ماه سال جاری نشان می‌دهد خودروسازی همچنان در جاده رشد تولید حرکت می‌کند.

آمار تولید ۳ خودروساز بزرگ کشور چقدر بود؟به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری صدا وسیما؛ بنابر آمار منتشره در سایت کدال، سه غول خودروساز داخلی (ایران‌خودرو، سایپا و پارس‌خودرو) طی پنج ماه نخست امسال در مجموع ۳۴۶ هزار و ۴۷ دستگاه انواع محصولات سواری را به تولید رسانده‌اند تا در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته حدود ۸/ ۱۰ درصد افزایش تیراژ را تجربه کنند.
براساس این گزارش، شرکت ایران‌خودرو تا پایان مرداد، ۱۶۶ هزار و ۸۵۵ دستگاه از محصولات خود را تولید کرده است که در مقایسه با آمار تولید سال گذشته ۷/ ۳۱درصد افزایش داشته است. شرکت سایپا نیز در پنج ماهی که از سال جاری می‌گذرد ۱۳۷ هزار و ۵۲۱ دستگاه از انواع محصولات خود را تولید کرده است. پارس‌خودرو نیز به عنوان سومین خودروساز بزرگ کشور تا پایان مرداد امسال ۴۱ هزار و ۶۷۱ دستگاه از محصولات موجود در سبد خود را روانه بازار کرده است.
همچنین نگاهی به جزئیات آمار تولید خودرو‌های سواری در پنج ماه نخست امسال نشان می‌دهد، ایران خودرویی‌ها در این بازه زمانی، تنها ۱۵۹ دستگاه از محصول پژو ۲۰۰۸ تولیدکرده اند که با افت ۹۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته مواجه شده است. این شرکت در پنج ماه سپری شده سال جاری، ۱۷هزار و ۱۱۵ دستگاه سمند، ۲۱ هزار و ۷۲۶ دستگاه دنا و سه هزار و ۹۰۳ دستگاه رانا تولید کرده است. هایما محصول مونتاژی ایران خودرو نیز در پنج ماه نخست امسال با رشد تولید مواجه شده و در مجموع ۲ هزار و ۴۸۷ دستگاه از این خودرو تا پایان مرداد امسال تولید شده است که نسبت به پنج ماه نخست سال گذشته رشد ۷/ ۱۶ درصدی را نشان می‌دهد. طبق آمار‌های ارائه شده به بورس، دانگ‌فنگ محصول دیگر ایران خودرو در مردادماه از خط تولید خارج شده است و همچنان خبری از تولید محصول سوزوکی گرند ویتارا نیست.
آمار‌های شرکت خودرو سازی سایپا طی پنج ماه ابتدایی امسال نشان می‌دهد خودرو پراید تیراژی معادل ۶۱ هزار و ۱۴۹ دستگاه داشته که در مقایسه با بازه زمانی مشابه سال گذشته حدود ۱۹ درصد کاهش تولید را تجربه کرده است.
در بین دیگر محصولات سایپا، تیبا با ۷۶ هزار و ۳۴۹ دستگاه بیشترین تولید را داشته است. با این حال درمیان محصولات مونتاژی سایپا تولید آریو و چانگان تقریبا متوقف شده است.
طبق آمار شرکت پارس‌خودرو در پنج ماه ابتدایی امسال ۲ هزار و ۱۱۹ دستگاه برلیانس را مونتاژ کرده است. در این بین، تیراژ کوئیک به ۱۲ هزار و ۱۲۶ دستگاه رسیده و ۷۳۰ دستگاه خودرو ساینا در این شرکت تولید شده است. طبق آمار، پارس‌خودرو توانسته در پنج ماه ابتدایی امسال ۲هزار و ۷۵۱ دستگاه رنو را به تولید برساند که در مقایسه با چهار ماه نخست گذشته، ۱۶۹ دستگاه کمتر بوده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
چشم بینا در صحنه
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
گمرک زنجان؛ پل ارتباطی ۶۷ واحد تولیدی با بازار‌های خارجی
برگزاری همایش ملی حسابداری هوشمند در بناب
قهرمانی پندار ترکزاد از کیش در مسابقات اسکواش ایران جونیور
برگزاری آیین پایانی جشنواره موسیقی دستگاهی ایرانی در تبریز
تساوی استقلال و فولاد در دربی خوزستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ آبان ۱۴۰۴
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه؛ گسترش شعله‌ها در منطقه حفاظت‌شده شمس‌کلایه
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت ذرت علوفه‌ای در شهرستان ابهر
تساوی ملوان مقابل ذوب آهن در هیجان انگیز‌ترین بازی هفته
واژگونی خودروی سواری در بزرگراه کرج قزوین
نمایش قدرت بانوان کاراته ایران در مسکو؛ چهار فینال در روز نخست
بازدید امام جمعه نورآباد از روند ساخت مسجدحضرت زهرا(س)
ایران به دیدار رده‌بندی رفت
صعود نماینده تنیس ایران به فینال دونفره تورجهانی ایتالیا
ماندگاری هوای خنک در سمنان
آتش سوزی در باغ تفریحی چشمه بلقیس چرام
راه‌اندازی پایانه صادرات حبوبات و خشکبار آذرشهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در شیوه جدید اختصاص کالابرگ؛ یارانه حذف نمی‌شود
لیگ برتر کشتی آزاد؛ پیروزی استقلال جویبار مقابل مدعی عنوان قهرمانی
نتایج کامل رقابت‌های ایران در بازی‌های آسیایی جوانان
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی
نتایج دیدارهای هفته نهم لیگ برتر فوتبال
انتقادها از تسلیم شدن آمریکا در مقابل چین
لاریجانی: باید از اختلافات عبور کنیم
اسرائیل منابع کافی برای مقابله با موشک‌های ایرانی را نداشت
ایران و روسیه در برابر سیاست‌های غرب برادرانه ایستاده‌اند
با توجه به نوع تهدید، پدافند غیرعامل بازآرایی می‌شود
واکنش چین به فرمان از سرگیری آزمایش‌های اتمی آمریکا
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت
تجدید خاطرات گذشته در تالار وحدت
عارف: نگاه دولت چهاردهم اصلاح نظام آموزشی کشور است
وزیر اقتصاد: اقداماتی برای جبران کسری بودجه آغاز شده است
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ  (۳ نظر)
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قدردانی لاریجانی از طراحی هنرمندانه ایستگاه متروی مریم مقدس (س)  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)
توان دفاعی ایران با قابلیت‌های بیشتر به‌روز می‌شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
افتتاح‌ زمین چمن مصنوعی در جغتای  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
نخستین جشنواره حجاب بانوی ایرانی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)