• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۹۵۶۹
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۳
فارس » اجتماعی
مدیرکل کتابخانه‌های عمومی فارس:

بازگشایی کتابخانه‌های عمومی در مناطق ایمن

با تعیین شیوه نامه ارائه خدمات حضوری به اعضاکتابخانه‌های عمومی در مناطق ایمن بازگشایی می‌شوند.

بازگشایی کتابخانه‌های عمومی در مناطق ایمنبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز فارس،مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان فارس از تعیین شیوه نامه ارائه خدمات حضوری به اعضا در کتابخانه‌ها خبر داد و گفت: در مناطق ایمن کتابخانه‌های عمومی بازگشایی می‌شوند.
گفت: نحوه خدمات دهی کتابخانه‌ها از هفته جاری با توجه به مناطق استان از نظر شیوع کرونا به صورت مشخص و ابلاغ شده است.
وی با اشاره به اینکه دستورالعمل بازگشایی و ارائه خدمات به اعضا در کتابخانه‌های عمومی بر اساس اقدامات کنترلی بیماری کووید ۱۹ در وضعیت‌های مختلف سنجیده و ابلاغ شده است، اعلام کرد: از ابتدای هفته جاری فعالیت و خدمات دهی کتابخانه‌های عمومی منوط به وضعیت شهرستان‌ها بر اساس میزان شیوع بیماری کووید ۱۹ خواهد بود.
 
  • مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان فارس افزود: بر این اساس در شهرستان‌هایی با وضعیت قرمز و نارنجی کتابخانه‌ها فعال، اما خدمات آن‌ها به صورت غیرحضوری است؛ در مناطق سفید، سبز و زرد استان نیز کتابخانه‌ها میزبان اعضا و کاربران هستند و خدمات حضوری خود را با رعایت موازین بهداشتی به اعضا ارئه خواهند داد.
    منوچهری با تاکید بر اینکه معیار خدمات دهی به کتابخانه‌ها وضعیت شیوع بیماری در شهرستان هاست، تصریح کرد: هر هفته بر اساس اعلام ستاد مبارزه با کرونا در استان شرایط شهرستان‌ها بررسی می‌شود و در صورت تغییر وضعیت شهرستان‌ها از نظر شیوع بیماری، فعالیت کتابخانه‌های شهرستان تغییر خواهد کرد.
    وی با اشاره به اینکه در هفته جاری ۱۷ شهرستان فارس در وضعیت قرمز و نارنجی قرار دارند، گفت: براین اساس در ۱۹ شهرستان ارسنجان، استهبان، بختگان، خرم بید، داراب، رستم، زرین دشت، سروستان، فراشبند، فسا، فیروزآباد، کازرون، کوار، کوهچنار، گراش، مرودشت، ممسنی، مهر و نی ریز که وضعیت آن‌ها از نظر بیماری بهبود یافته و در مرحله زرد، سفید یا سبز قرار دارند، کتابخانه‌ها میزبان اعضا و کاربران هستند. همچنین در شیراز و ۱۶ شهرستان دیگر که همچنان شرایط بیماری در آن‌ها در وضعیت قرمز و نارنجی است، فعالیت کتابخانه‌ها همچون قبل و بدون حضور اعضا خواهد بود.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان فارس در ادامه با اشاره به اینکه ارائه خدمات حضوری به اعضا در کتابخانه‌ها با رعایت پروتکل‌های بهداشتی صورت می‌گیرد، بیان کرد: بر این اساس و با تأکید بر استفاده از ماسک، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی ستاد ملی کرونا، فضا‌ها و بخش‌های مختلف کتابخانه تغییر خواهد یافت، بخش مخزن کتابخانه به صورت بسته اداره خواهد شد و سالن‌های مطالعه در کتابخانه‌های عمومی با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و تغییر در چیدمان میز و صندلی‌های مطالعه فعال خواهند بود. همچنین استفاده اعضا از سالن‌های مطالعه با رعایت نوبت امکان‌پذیر است و اجرای برنامه‌های فرهنگی در فضای مجازی انجام می‌شود.
وی تاکید کرد: حضور اعضای کودک در این مرحله امکان پذیر نیست، اما والدین می‌توانند کتاب‌های مورد نیاز فرزندان خود را امانت بگیرند و بخش نابینایان و ناشنوایان نیز کماکان تعطیل خواهد بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روایتی تازه برای نوجوانان از سیره حضرت فاطمه (س) در کتاب «ریحانه پیامبر»
شعرخوانی شعرای شمال فارس در رثای حضرت زهرا
آیین تشییع شش شهید گمنام در شهرکرد
معرفی فیلم‌های ایرانی جشنواره جهانی؛ روایتی از جنگ، عشق و انسانیت
پخت سمنوی نذری در شهر داران
دیدار مسئولان خوروبیابانک با خانواده شهیدان شمسایی در مهرجان
مالیات‌های مردم کرمانشاه، بودجه ۹ پروژه استان را تامین کرد
نوسازی سالن‌های مطالعه خوابگاه‌های دانشجویی
تداوم محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال
تشییع پیکر‌های مطهر شهدای گمنام بر دستان مردم شیراز
سازمان برنامه و بودجه در حال تهیه فهرست طرح‌های اولویت‌دار است
پرداخت حدود ۱۵۰۰ میلیارد ریال غرامت خشکسالی به کشاورزان کرمانشاهی
کیفیت هوای تاکستان و محمدیه در وضعیت قرمز/ قزوین ناسالم برای گروه‌های حساس
تشییع ۶ شهید گمنام دفاع مقدس در بوشهر (عکس)
تشییع و تدفین شهید گمنام در دانشگاه فرهنگیان گرگان
نوجوانان و جوانان اولویت برنامه های آموزشی مقابله با مواد مخدر
چیت سازیان، مردی که تا آخر ایستادگی کرد
پیکر‌های مطهر سه شهید گمنام در اردبیل تشییع شد
شهیدان، شاگردان مکتب امام حسین (ع)
تشییع پیکر ۹ شهید فاطمی همزمان با ایام شهادت حضرت زهرا(س) در قزوین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
وزیر ورزش و جوانان به عیادت دختر موتور سوار رفت
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
ایست به اتلاف انرژی
آلودگی شدید هوا در تهران
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
پایان چشم انتظاری
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)