• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۳۲۳۵۱
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۵

دستیابی امارات به اف 35 موضوعی انحرافی

در جريان عادی سازی روابط امارات با رژیم صهیونیستی موضوع مخالفت این رژیم را فروش جنگنده های اف 35 به ابوظبی بیش از اندازه بزرگنمایی شد.

دستیابی امارات به اف 35 موضوعی انحرافی

به نظر می‌رسد اینکه امارات در ازای دريافت جنگنده اف 35 حاضر به عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی شده است تا حدودی اغراق آمیز و با هدف تحت‌ الشعاع قرار دادن خیانت این کشور به آرمان فلسطین و فرو نشاندن اعتراضات داخلی است.
اینگونه می نماید که امارات در ازای عادی سازی سعی کرده است با راضی کردن صهیونیست ها به موافقت با فروش جنگنده اف 35 به امارات، به این کشور امتیاز بدهد. این در حالی است که همچنان حرف و حدیث درباره موافقت یا مخالفت نتانیاهو با این شرایط همچنان در محافل رسانه ای مورد توجه است.
روزنامه صهیونیستی (یدیعوت آحارونوت) اخيراً با باز تولید این گزاره که دستیابی امارات به جنگنده اف 35 بخشی از توافق عادی سازی روابط با اسرائیل بوده افزود نتانیاهو با وجود اطلاع از این مسئله اقدام به امضای توافقنامه عادی سازی کرده است.
این روزنامه افزود نتانیاهو نه تنها از این موضوع اطلاع داشته بلکه از مشورت با فرماندهان نظامی و امنیتی این رژیم امتناع کرده است. در صورتیکه این فرماندهان می توانستند ضمن دادن مشورت های دقیق امنیتی و نظامی به نتانیاهو به طرف آمریکایی نیز توافقنامه استراتژیک نظامی بین دو طرف در خصوص ممنوعیت فروش سلاح های استراتژیک و جدید را به طرف دوم یادآوری کنند.
رسانه های رژیم صهیونیستی حتی از سفر بنی گانتس وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به آمریکا خبر می دهند و هدف او را از این سفر گفتگو درباره فروش جنگنده اف 35 به امارات اعلام می کنند.
جالب اینجاست که حتی برخی تحلیلگران نیز از به دردسر افتادن نتانیاهو به خاطر دادن امتیاز فروش جنگنده اف 35 به امارات در ازای عادی سازی روابط سخن می گویند.
اما سؤال اینجاست که براستی دستیابی امارات به جنگنده اف 35 چه تاثیری می تواند در تضعیف امنیت رژیم صهیونیستی و تقویت قدرت نظامی امارات داشته باشد آن هم در حالیکه امارات سالیان دراز است که در خفا با صهیونیست ها ارتباط دارد و عملکردش هم در مسیر منافع رژیم صهیونیستی و مقابله با محور مقاومت و آرمان فلسطین بوده است؟
ضمن اینکه باید اشاره کرد فقط دستیابی به جنگنده اف 35 موجب تقویت نیروی هوایی این کشور نخواهد شد چرا که موضوع نگهداری و استفاده و خدمات پس از فروش چنین جنگنده‌هایی خود از اهمیت بسیار بالايي برخوردار است و چه بسا حتی امارات با خرید این جنگنده ها فرصت استفاده از آنها را هم به دست نیاورد.
از این گذشته نتانیاهو به دلیل فساد مالی و سوء مدیریت در حوزه اقتصادی و بهداشتی در داخل همچنان با اعتراضات گسترده ساکنان سرزمینهای اشغالی روبروست و برگزاری تظاهرات در مقابل منزل او در روزهای اخیر بیانگر این واقعیت است که حتی عادی سازی نیز نتوانسته موقعیت او را ارتقاء دهد.
به این موارد باید اضافه کرد که به فرض اینکه امارات بتواند از جنگنده‌های اف 35 استفاده کند نخست اینکه از این جنگنده ها قرار است علیه چه کسانی استفاده کند؟ دوم اینکه تقویت نیروی هوایی تا چه حدی می تواند کاخ های شیشه ای امارات را در صورت بروز جنگ با هر طرفی مصون بدارد؟ چرا که نیروی هوایی حرف اول را در جنگ نمی‌زند شکست ائتلاف صعودی در یمن مثالی آشکار در این ارتباط است.
با توجه به چنین نکاتی به نظر می رسد بزرگنمایی موضوع دادن امتیاز خرید جنگنده اف 35 به امارات موضوعی انحرافی برای فریب افکار عمومی است که اینگونه وانمود شود امارات در ازای عادی سازی امتیاز بزرگی به دست آورده است.
در حالی که در واقع امارات در ازای هیچ تن به چنین ذلتی داده و با کنار رفتن پرده نفاق نشان داده که هیچ اهمیتی برای مسئله فلسطین و قدس قبله گاه نخست مسلمانان جهان قائل نیست.

 

----------------------------------------------------

رضا محمد مراد

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایران با تکیه بر هویت ایرانی ـ اسلامی و دانایی نسل آینده ساخته می‌شود
نخستین نمایشگاه قرآن و عترت استان تهران
قیمت کارشناسی سهام سایپا اعلام شد
افتتاح چندین طرح مختلف آموزشی، عمرانی، ورزشی و خدمات شهری
افتتاح ده‌ها طرح عمرانی، خدماتی و عام المنفعه در گیلان
افتتاح ۲ باب مدرسه هوشمند در بم
دعوت دولت از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
اهمیت همبستگی در دوران حساس برای حفظ ایران
پیگیری‌هایی که به نتیجه رسید
مردم مهم‌ترین مؤلفه قدرت انقلاب اسلامی هستند
استقبال امارات از تعامل دیپلماتیک میان ایران-آمریکا
خرابکاری شرافتمندانه
ملت ایران در ۲۲ بهمن، اقتدار ملی را به جهان نشان می‌دهد
شمارش معکوس مردم قم برای خلق حماسه در یوم الله بیست و دو بهمن
دعوت علما و روحانیون مهاباد از مردم برای حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
عدالت آموزشی و هوشمندسازی مدارس از اولویت‌های دولت چهاردهم
مرحله دوم توزیع کالابرگ
افتتاح طرح‌هایِ دهه فجر در کرمان
برپایی نمایشگاه ضیافت در قم
هنرستان بستری برای گسترش مهارت آموزی و کارآفرینی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
رونمایی از ۱۹ دارو و مواد اولیه دارویی برای اولین بار کشور
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)