پخش زنده
امروز: -
مربی بین المللی پرورش اندام: از ابتدای شیوع کرونا تا به حال ورزشکار، مربی و باشگاه دار به شدت آسیب دیده اند و به نوعی کرونا ما را زمین گیر کرده است.
اکبر خزایی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار اخبار ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، افزود: در شرایط کنونی برخی از مربیان به سمت مسافرکشی رفته اند و برخی هم خانه نشین شدند، متاسفانه از طرف هیچ ارگانی هم مشکلاتمان پیگیری نمیشود.
وی گفت: در روزها و ماههای ابتدایی شیوع ویروس برخی مسئولان گفتند نگران نباشید و با پرداخت وام مشکلات را حل میکنیم، اما تاکنون هیچ اتفاقی نیفتاده است.
مربی بین المللی بدنسازی افزود: همان طور که کادر درمان و بیمارستانها به درمان مردم کمک میکنند مسئولان باید توجه داشته باشند که مربیان ورزشی تاکنون از پیشگیری بیماریها جلوگیری کردند و بعد از کرونا با بحران جدی و سنگین مواجه میشویم.
وی افزود: هر یک باشگاه که کنار گذاشته و به خاطر مشکلات مالی کرکره هایش پایین کشیده میشود، باید دولت و وزارت ورزش به فکر تخصیص منابع قابل توجه برای تاسیس بیمارستان باشند.
مربی پرورش اندام گفت: سرانه ورزشی که در طول سالهای طولانی درست شده بود به سادگی در یکسال نابوده شد و اکثر باشگاه داران در حال فروش لوازم خود هستند.
خزایی در مورد پرداخت بیمه به مربیان، اظهار داشت: وزارت تعاون اعلام کرد که مربیان میتوانند از بیمه بیکاری استفاده کنند، اما با وجود پیگیریهای زیاد هنوز به دوستان پولی نداده اند.
وی گفت: دخل و خرج باشگاهها با هم همخوانی ندارد و بسیاری از صاحبان باشگاهها اجاره بهای سالن را از پس اندازشان پرداخت کردند و اکثر آنها علی رغم میل باطنی شان اقدام به تعطیلی باشگاههای خود کرده اند.
مربی باشگاه جوان افزود: در تهران ۴۲۰۰ باشگاه رسمی مجوزدار و ۳۰۰۰ باشگاه بدون مجوز فعالیت دارند، اگر به طور میانگین در هر باشگاه فقط ۳ مربی حضور داشته باشند در مجموع تقریباً ۲۱ هزار مربی در تهران شغل خود را از دست داده اند.
این آمار در حالی است که در هر باشگاه در کنار مربی حسابدار، منشی، خدمه و ... هم حضور دارند و به طور متوسط تا اینجای کار در پایتخت حدود ۵۰ هزار نفر شغل خود را از دست داده اند.