تشدید محاصره غزه توسط صهیونیستها
وخیمتر شدن اوضاع فلسطینیان در باریکه غزه
مرکز حقوق بشر فلسطین درباره وخیمتر شدن اوضاع فلسطینیان در باریکه غزه هشدار داد.
به گزارش سرويس بين الملل
خبرگزاری صداوسیما به نقل از نسخه اینترنتی روزنامه القدس العربی چاپ لندن؛ مرکز حقوق بشر فلسطین در گزارشی با عنوان «تعطیلی گذرگاه رفح تا کی ادامه خواهد داشت؟» به آثار منفی ادامه تعطیلی این گذرگاه پرداخت و نوشت: تعطیلی گذرگاه رفح سبب فاجعهای حقیقی برای هزاران نفر از ساکنان باریکه غزه شده است.
این مرکز افزود: بیشترین تأثیرات تعطیلی گذرگاه رفح بر بیماران نیازمند به درمان در بیمارستانهای مصر، دانشجویان در دانشگاههای مصر و خارج، افراد مقیم خارج، کارگران شاغل در خارج و بازرگانانی که روادید کشورهای جهان را دارند، بوده است.
در ادامه این گزارش آمده است: شمار افرادی که اسامی آنان در فهرست اداره گذرگاهها و مرزها وابسته به وزارت امور داخلی در غزه ثبت شده، حدود ۲۰ هزار نفر است و همه آنها نیز جزو قشرهایی هستند که به آنها اشاره شد؛ هزاران نفر نیز نیاز به سفر دارند، اما به علت ناامیدی از سفر در آینده نزدیک از ثبت نام خودداری کرده اند.
گذرگاه رفح از دو ماه پیش کاملا بسته شده است
مرکز حقوق بشر فلسطین افزود: گذرگاه رفح از دو ماه پیش کاملا بسته شده است، در حالی که قبلا به سبب شیوع کرونا فقط هر از چند گاهی به مدت چند روز و به صورت معدود باز میشد.
این مرکز تصریح کرد: رنج و مصیبت کنونی ساکنان باریکه غزه در اصل ناشی از اقدام رژیم صهیونیستی به ادامه محاصره غیرقانونی و غیر انسانی این منطقه است که مجازات جمعی دو میلیون انسان فلسطینی محسوب میشود.
این مرکز ضمن درخواست از طرفهای امضا کننده کنوانسیونهای ژنو در سال ۱۹۴۹ برای تحت فشار گذاشتن رژیم صهیونیستی، از مصر نیز خواست این گذرگاه مرزی را برای برآورده کردن نیازهای انسانی ساکنان باریکه غزه باز کند تا از وخیمتر شدن فاجعه انسانی در این منطقه جلوگیری شود.
رژیم صهیونیستی از سال ۲۰۰۶، اقدام به محاصره کامل زمینی، دریایی و هوایی باریکه غزه کرده است.