تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر کرونا با تغذیه مناسب
با رعایت نکات تغذیهای می توان سیستم ایمنی بدن را در برابر کرونا تقویت کرد .
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، یک متخصص تغذیه در خصوص نقش تغذیه سالم در پیشگیری از کرونا گفت :
دریافت زیاد مایعات بدون کافئین به همه مردم توصیه میشود، زیرا مایعات دارای کافئین همچون چای، قهوه و نوشابههای مشکی موجب دفع آب از طریق ادرار با سرعت بسیار بالا میشوند، اما آب باید در بدن باقی بماند تا سیستم ایمنی بدن، عملکرد بهتری داشته باشد.دکتر محمد شاهی افزود: در شرایط کرونا بهتر است گیاهان ضد التهابی شامل سیر، زنجبیل، زردچوبه و فلفل و سبزیجات از قبیل کدو حلوایی و کلم قرمز را در برنامه غذایی خود قرار دهیم و از مواد غذایی که سیستم ایمنی بدن را ضعیف می کنند پرهیز کنیم.
وی همچنین بر پرهیز از مصرف مواد غذایی حاوی قندهای ساده و نبات، فست فودها و هر غذای حاوی روغن جامد تاکید کرد.
محمدشاهی افزود : درباره انتقال کرونا از طریق مواد غذایی مستنداتی وجود ندارد، اما غذا خوردن در کافی شاپ و رستورانها به دلیل اینکه مجبور به برداشتن ماسک میشویم، خطر انتقال بیماری را تشدید میکند؛ بنابراین توصیه ما این است که غذای بیرون را در خانه و پس از گرم کردن مصرف نماییم.