مشکلات تغذیه ای بیماران سلیاک
سلیاک یک بیماری گوارشی وراثتی است که بر اثر حساسیت به پروتئینی به نام گلوتن ایجاد میشود.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیمامرکز کردستان، زمانی که فرد مبتلا گلوتن دریافت میکند سیستم ایمنی بدن به سلولهای روده حمله میکند و بدن قادر به جذب مواد مغذی نخواهد بود.
افراد مبتلا به این بیماری باید مواد خوراکی را مصرف کنند که فاقد گلوتن باشه، اما تهیه این مواد مشکلاتی را برای آنان ایجاد کرده است.
سلیاک یک بیماری خود ایمنی که در تمام طول عمر، همراه فرد مبتلا است.
تنها راه درمان این بیماری پیروی از یک رژیم فاقد گلوتن است، رژیم غذایی که فراهم کردن آن دغدغه اصلی بیماران شده
اینجام تنها فروشگاه مواد غذایی در کردستان است که مواد غذایی آن فاقد گلوتن است، اما مطالعات نشان میدهد که از هر ۱۰۰ نفر یک نفر به بیماری سلیاک مبتلا است.
بیماری سلیاک که در هر سنی میتواند تشخیص داده شود یک بیماری نادر نیست و نسبت به آنچه در گذشته فکر میکردیم شایعتر است.