پخش زنده
امروز: -
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی آبادان توسط وزیر بهداشت آغاز به کار کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آبادان؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان در بیست و ششمین آیین پویش ره سلامت گفت: بیست و ششمین آیین پویش ره سلامت به آن معناست که با وجود اولویت بودن مبارزه با کرونا، اما توسعه مراکز درمانی را فراموش نکرده ایم.
دکتر شکرالله سلمان زاده با بیان اینکه استان خوزستان طولانیترین دوره ابتلا را سپری کرد افزود: ۱۳۰ روز از آخرین پیک کرونا در استان خوزستان میگذرد، اما هیچگاه دست از تلاش برنداشتیم و همواره در خط مقدم با این ویروس مبارزه خواهیم کرد.
او ادامه داد: دانشکده علوم پزشکی آبادان به عنوان تنها دانشکدهای که در مناطق آزاد وجود دارد میتواند نخستین منطقه آزاد علمی کشور نیز شود و امیدواریم با تبدیل دانشکده به دانشگاه این امر مهم به زودی اتفاق بیافتد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در این همایش گفت: خوشحالیم که در کلان منطقه ۴ کشور دانشکده علوم پزشکی آبادان به دانشگاه ارتقا پیدا کرد.
دکتر فرهاد ابول نژادیان با بیان اینکه امروز بخشی از طرحهای استان خوزستان به بهره برداری خواهد رسید افزود: پیک کرونای انگلیسی برای استان خوزستان بسیار سنگین بود و اگر حمایتهای وزارت بهداشت نبود در این زمینه دچار بحران میشدیم.
او در ادامه گفت: در حال حاضر مرگ و میر در استان کاهش یافته و این مهم با تلاش و مجاهد مدافعان سلامت در خط مقدم محقق شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز افزود: در حال حاضر هزار و صد بیمار در بیمارستانهای استان بستری هستند و روند ابتلا به بیماری روند کاهشی را سپری میکند.
نماینده، ولی فقیه در خوزستان نیز با قدردانی از زحمات مجموعه بهداشت و درمان در سراسر کشور گفت: برخی از کشورهای بزرگ در این شرایط کم آوردند، اما ما با تلاش پزشکان و پرستاران در خط مقدم مبارزه کردیم.
حجت الاسلام و المسلمین موسوی فر افزود: با توجه به ظرفیت خوبی که در اختیار منطقه آزاد اروند قرار دارد، از مدیرعامل این سازمان میخواهیم تا با تمام توان برای رفع مشکلات منطقه تلاش کند.
او ادامه داد: از وزیر بهداشت نیز میخواهیم بیمارستان در حال ساخت طالقانی که بسیج مستضعفان کار آن را برعهده دارد هر چه زودتر تجهیز، تکمیل و وارد چرخه درمان شود.
نماینده، ولی فقیه در خوزستان گفت: در حال حاضر کمبود نیروهای بهداشت در استان دایم و پایگاههای اورژانس ما نیز با کمبودهایی مواجه هستند.
ولی الله حیاتی افزود: اعمال محدودیتها و طرح شهید سلیمانی را به اجرا در آورده ایم که کمک زیادی در زمینه کنترل ویروس کرونا در منطقه کرده است.
او ادامه داد: در سالروز آزاد سازی خرمشهر قرار داریم و مردم این شهرستان در دو بخش حوزه دیالیز و کمبود تخت و همچنین بخش شیمی درمانی که پایلوت آبادان هست مشکل دارند که امیدواریم امروز هدیه وزیر بهداشت به مردم خرمشهر باشد.
نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: وزیر بهداشت قول داد دانشکده تبدیل به دانشگاه شود و پس از آن قرار بود سند ساختمان قدیمی منطقه آزاد اروند به نام وزارت بهداشت شود، الان زمان عمل به وعده هاست.
جلیل مختار افزود: انتظار میرود از این پس شاهد افزایش سطح علمی در منطقه باشیم و این ارتقاء دانشکده علوم پزشکی آبادان به دانشگاه یک افتخار برای شهر به شمار میرود.
او ادامه داد: از نظر واردات دارو و تجهیزات پزشکی ظرفیت آن را داریم که داروخانه هلال احمر در منطقه آزاد اروند ایجاد شود و در این زمینه به مردم کمک شود.
نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه منتظر رسیدن رشتههای جدید نظیر دندانپزشکی و داروسازی به دانشگاه علوم پزشکی آبادان هستیم گفت: توریسم درمانی امروز یک صنعت بزرگ به شمار میرود و ما باید از این ظرفیت استفاده کرده و با فراهم کردن زیرساختهای لازم این حوزه را توسعه دهیم.
مختار گفت: امیدواریم در آینده بتوانیم پردیس دانشگاهی در منطقه احداث کنیم.
او افزود: بزرگترین مشکل ما در حوزه پیشگیری از کرونا کنترل نشدن دقیق مرزهای آبی است که باید این معضل نیز برطرف شود.
سرپرست سازمان منطقه آزاد اروند نیز در این همایش گفت: ایجاد همدلی و وحد میان مسئولان اولین گام است و همه پای کار هستیم، اما انتظار همکاری و همراهی از همه دستگاهها داریم.
گروسی افزود: این قول را میدهیم که پایه گذار یک منطقه آزاد علمی در جنوب غرب استان باشیم.
در ادامه این همایش فرزند شهید شبیر فرحانی از شهدای عملیات الی بیت المقدس در آزاد سازی خرمشهر از دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت و درمان قدردانی کرد.