• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۴۳۹۷۹
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۳
سیاسی » امنیتی و دفاعی

ارائه خدمات درمانی ویژه به برخی گروه‌های جانبازی

رئیس بنیاد شهید ضمن تشریح اقدامات یک سال اخیر برای حل مشکلات ایثارگران، از ارائه خدمات درمانی ویژه به برخی گروه‌های جانبازی از تیر امسال خبر داد.

ارائه خدمات درمانی ویژه به برخی گروه‌های جانبازیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آقای سعید اوحدی در جمع جانبازان ورزشکار مرکز توانبخشی نشاط (بقیةالله) ضمن شرکت در جشن میلاد حضرت ثامن‌الحجج (ع) و گفت‌وگوی حضوری با تک‌تک جانبازان ورزشکار، گفت: خداوند را سپاسگزارم که در شب میلاد حضرت علی بن موسی‌الرضا (ع) توفیق حضور در خدمت جمعی از بهترین بندگان خود را به ما عنایت کرد و این توفیق بزرگ را مدیون شما جانبازان عزیز هستیم.
اوحدی با تکیه بر حدیثی از امام رضا (ع) که می‌فرمایند «اگر انسان توفیق یابد گره‌ای از کار دیگران باز کند، خداوند همه گره‌های پیش روی او در قیامت را خواهد گشود»، بیان کرد: خدمت به جامعه ایثارگری نعمت بزرگی است که خداوند به ما عنایت کرده است و باید قدردان آن باشیم، من هم به این دلیل در جمع شما عزیزان جانباز هستیم که گرهی از کار شما باز شود و در روز قیامت شما ما را شفاعت کنید.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه به رفع بسیاری از مشکلات جامعه ایثارگری و جانبازان از سال گذشته تاکنون اشاره کرد و افزود: امروز در شرایطی قرار داریم که بسیاری از مشکلات نظیر مشکل بیمه مرتفع شده است. همچنین بیمه دی صدور کارت ویژه برای جانبازان ۷۰ درصد را در دستور کار قرار داده که خدمات ویژه‌ای برای این عزیزان ارائه شود.
وی افزود: تا پیش از این جانبازان عزیز مجبور بودند برای تهیه نیاز‌های درمانی خود به مراکز درمانی مراجعه کنند و پس از تهیه لوازم هزینه آن را دریافت کنند که این زیبنده جانبازان عزیز و بنیاد نبود، لذا مصوب کردیم که از تیرماه امسال مایحتاج بهداشتی، درمانی و تجهیزات پزشکی برخی جانبازان مانند جانبازان نخاعی را درب منازل ایشان تحویل دهند.
اوحدی در ادامه از تخصیص وام ۲۰۰ میلیونی مسکن روستایی با کارمزد ۴ درصد با بازپرداخت ۲۰ ساله به جامعه ایثارگری در سال جاری خبر داد و افزود: امسال همچنین برای اولین بار هزار میلیارد وام قرض‌الحسنه برای بیماران جانباز و ایثارگران واجد شرایط تصویب و ابلاغ شده است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ضمن برشمردن برخی دیگر از اقدامات بنیاد شهید و امور ایثارگران برای رفع مشکلات جامعه ایثارگری در سال گذشته، گفت: دعا کنید خداوند این باور و اعتقاد را در وجود ما نهادینه کند که ما برای خادمی جامعه ایثارگری اینجا هستیم، که اگر غیر این باشد، زیان‌دیده هستیم.
معاون رئیس جمهور همچنین به همراه جمعی از معاونان و مدیران کل بنیاد شهید و امور ایثارگران در جمع هیئت مدیره مرکز (دهکده) نشاط ولیعصر (عج) حضور یافت و ضمن تبریک دهه مبارک کرامت، گفت: برای ما توفیق بزرگی است که در شب میلاد ثامن‌الحجج، حضرت علی‌بن موسی‌الرضا (ع) در جمع جانبازان و خدمت‌کنندگان به ایشان هستیم. امیدواریم خداوند به همه ما توفیق دهد از برکات دهه کرامت، به‌ویژه از وجود نعمت بزرگی که خداوند به مملکت ما عنایت کرده، بهره‌مند شویم.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به روایتی از امام رضا (ع) درباره حضرت سیدالشهدا (ع) و تأثیر او بر راه انسان‌های آزاده، اظهار کرد: شاید تا پیش از انقلاب اسلامی درکی از این کلام نورانی حضرت ثامن‌الحجج (ع) نداشتیم، اما بعد از انقلاب مصادیق روشن آن را در حضرت امام خمینی (ره)، مقام معظم رهبری و شهدا و ایثارگران شاهد بودیم.
معاون رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنان خود به جایگاه جانبازان اشاره و تأکید کرد: جانبازان به‌ویژه جانبازان نخاعی و ویلچری شرایط ویژه‌ای دارند و درک ما از زندگی این عزیزان به اندازه همین دیدار‌های کوتاهی است که داریم. اما خداوند به ایشان عزت داده و همه در مقابلشان سر تعظیم فرود می‌آورند. همه جانبازان چشم بنده هستند و با تمام وجود در مقابل آن‌ها سر تواضع فرود می‌آورم.
اوحدی با اشاره به محول کردن اداره این مرکز توانبخشی به خود جانبازان، تصریح کرد: بنیاد شهید و امور ایثارگران برای نخستین بار اداره این مراکز را به جانبازان و جامعه ایثارگری سپرده است. باید در دیگر بخش‌های بنیاد هم این اقدام صورت گیرد و فعالیت‌ها به جانبازان عزیز سپرده شود.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه جانبازان را مصداق عینی آیه «فتبارک‌الله احسن الخالقین» خواند و افزود: خداوند به شما جانبازان عزت و سرمایه عظیمی داده است، این سرمایه عظیم را قدر بدانید و حفظ کنید.
در این دیدار که دکتر عبدالرضا عباسپور معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران، حجت‌الله امانی مدیرعامل موسسه فرهنگی، ورزشی و توانبخشی ایثار و حمیدعلی صمیمی مشاور رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران حضور داشتند؛ رئیس و چند تن از اعضای هیئت مدیره مرکز نشاط نیز به ارائه گزارش فعالیت‌های این مرکز پرداختند.
در انتها دستگاه ورزشی چندکاره بدنسازی ویژه جانبازان که با حمایت ریاست عالی بنیاد برای نخستین بار در داخل کشور تولید شده است، رونمایی شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هشدار قالیباف به سران آمریکا: بزنید، می‌خورید
پایگاه‌های آمریکا در کویت، بحرین، قطر و اردن زیر آتش موشک‌های ایران
تشدید تنش‌ها در خاورمیانه رشد اقتصادی را کاهش می‌دهد
پیام‌های قدردانی رئیس جمهور از سران کشورها
هشدار ایران به شورای امنیت درباره پیامدهای تجاوزات آمریکا
سندرز خطاب به ترامپ: به جنگ علیه ایران پایان دهید
تغییر غیرمنتظره هواپیمای ترامپ در بازگشت از ترکیه
روسیه: نشست ناتو در ترکیه بی حاصل بود
قیمت نفت از ۷۸ دلار گذشت
دشمن متجاوز و همدستان آن به شدت تنبیه خواهند شد
اعلام تعطیلی رسمی استان‌های نجف و واسط در عراق
حملات رژیم جنایتکار آمریکا به چند نقطه در سیستان و بلوچستان
تظاهرات سکوت در حمایت از فلسطین در پاریس
یکپارچگی ملت، عنصر کلیدی در خنثی‌سازی صحنه‌آرایی دشمن
تاکید ایران بر محکومیت جهانی حمله آمریکا به زیرساخت‌های فضایی
تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب در مشهد ساعت ۱۴ آغاز می‌شود
تائید تجاوز به ایران بخشودنی و فراموش‌شدنی نیست
شهید خامنه‌ای در مقابل زورگویی آمریکا سر خم نکرد
پیش‌بینی افزایش ترافیک در محور‌های ورودی به مشهد مقدس
حضور گسترده مردم پیام روشنی از ایستادگی ملت ایران بود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ترامپ: یادداشت تفاهم تمام شد، قصد ندارم با ایران تعامل کنم
قرارگاه خاتم: به مبدا پشتیبانی ارتش آمریکا حمله می‌کنیم
برجسته‌ترین ویژگی رهبر شهید، اخلاص خاص ایشان در درگاه خداوند بود
رییس جمهور وارد تهران شد
سپاه: به ۸۵ نقطه از تاسیسات مهم نظامی آمریکا حمله کردیم
بیانیه وزارت‌خارجه درباره نقض تفاهم‌نامه اسلام‌آباد توسط آمریکا
جزئیات حملات هوایی امروز رژیم تروریستی آمریکا به مناطقی از خوزستان
تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب در نجف اشرف
سنتکام حمله به اهدافی در جنوب ایران را تایید کرد
شهادت هشت نفر از دلاورمردان ارتش در حملات آمریکا
وقوع انفجارهای متعدد در بندرعباس، سیریک و قشم
ایران به نقض تفاهم اسلام آباد پاسخ قاطع می دهد
پیکر رهبر شهید انقلاب وارد کربلای معلی شد
هشدار چین درباره از سرگیری خصومت‌ها در غرب آسیا
دشمن جرئت ندارد یک تفنگدار در ساحل ما پیاده کند
قرارگاه خاتم: به مبدا پشتیبانی ارتش آمریکا حمله می‌کنیم  (۱۰ نظر)
ترامپ: یادداشت تفاهم تمام شد، قصد ندارم با ایران تعامل کنم  (۸ نظر)
سپاه: به ۸۵ نقطه از تاسیسات مهم نظامی آمریکا حمله کردیم  (۴ نظر)
قم، یکپارچه در سوگ و حماسه؛ بدرقه باشکوه امام مجاهد  (۲ نظر)
دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی ۱۴۰۵  (۲ نظر)
مسیر تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب در تهران  (۱ نظر)
مراسم تشییع پیکر آقای شهید ایران در تهران _ ۵  (۱ نظر)
جزئیات حملات هوایی امروز رژیم تروریستی آمریکا به مناطقی از خوزستان  (۱ نظر)
۱۷۰۰ اتوبوس در آیین تشییع رهبر شهید امت در قم به مردم خدمات رایگان ارائه می‌کنند  (۱ نظر)
مجازی شدن امتحانات دانشجویان دکترا و کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد خوزستان  (۱ نظر)
روایت خبرنگاران از حزن و اندوه تا عزت و امید (۳)  (۱ نظر)
دشمن جرئت ندارد یک تفنگدار در ساحل ما پیاده کند  (۱ نظر)
چهارشنبه ادارات مازندران تعطیل است  (۱ نظر)
ترافیک در جاده‌های کشور پس از مراسم خداحافظی تهران با رهبر شهید  (۱ نظر)
غریب آبادی: ترامپ زبان زور را بهتر می‌فهمد  (۱ نظر)