طرز تهیه گرانترین سیبزمینی سرخشده جهان
گرانترین سیبزمینی سرخشده جهان چگونه تهیه میشود؟
به گزارش گروه وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، سیبزمینی سرخشده، نهتنها محبوب قلبهای بسیاری است، بلکه غذایی اقتصادی و در دسترس نیز هست و البته کمی پرکالری! اما نوع گران آن نیز طرفداران خاص خود را دارد.
رستوران سرندیپیتی۳ در نیویورک، با عرضه یک سیبزمینی سرخ کرده خاص، رکورددار گرانترین فرنچ فرایز دنیا شده است.
سرآشپز خلاق این رستوران، همه مواد خاص و گران آشپزی در تهیه این سیبزمینی سرخ شده را بهکار گرفته است و حتی در نهایت، آن را نه در یک پاکت مقوایی، بلکه در ظرف کریستالی، ارائه میکند.
هر پرس از این سیبزمینی به قیمت ۲۰۰ دلار، از سیبزمینی خاصی به نام چیپربک تهیه میشود که بهطور طبیعی، پوستی نازک و قند کمتر و نشاسته بیشتری دارد. این سیبزمینیها هنگام سرخ شدن، روغن کمتری نسبت به سایر انواع سیبزمینی جذب میکنند و رنگی سفید و اشتهاآور دارند.
این سیبزمینیها در نوعی سرکه انگور فرانسوی، خوابانده میشوند و سه بار در چربی خالص غاز و در دمای کنترلشده، سرخ میشوند. این روغن به دلیل آلدهیدهای کمتر و اسیدهای چرب غیر اشباع خود، بهطور سنتی جهت سرخ کردن بهکار میرود.
بلورهای نمک دریایی گوراند به همراه روغن زیتون بکری که با ترافلهای تابستانی طعمدار شده، ترکیبی بینظیر از ادویه طعم دهنده در این فرنچ فرایز را بهوجود میآورند. در نهایت، روی این پرس سیبزمینی، نوعی قارچ سفید (ترافل سنسی پکورینو) پاشیده میشود و در کنار یک سس پنیری خاص، ارائه میشود.
در مدت کوتاهی که از انتشار خبر این ابتکار غذایی میگذرد، افراد بسیاری جهت خوردن این سیبزمینی گرانقیمت، رستوران سرندیپیتی را ذخیره کردهاند؛ اما همچنان سیبزمینی سرخشده در تهدیگ ماکارونی ایرانی، خوشمزهترین و پرطرفدارترین سیبزمینی سرخشده در دسترس است.
منبع: ایندیا تودی