• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۳۶۴۸۰
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۵
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی

بهره‌برداری از نخستین پلتفرم بومی جامع آموزش مجازی

سامانه جامع شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام با هدف هوشمندسازی و تقویت زیرساخت‌های الکترونیک آموزشی دانشگاه‌های کشور‌های اسلامی آغاز بکار کرد.

آغاز بهره‌برداری از نخستین پلتفرم بومی جامع آموزش مجازیبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام، علی کریمی مرید معاون راهبردی اجرایی و رئیس دبیرخانه دائمی شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام افزود: این پلتفرم به همت یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانیِ عضو این سازمان علمی و دانشگاهی طراحی شده و از توانمندی برگزاری کلاس‌ها و آزمون‌های آنلاین، انتشار کتب و محتوای آموزشی الکترونیک و نیز برگزاری رویداد‌های آنلاین در سطح ملی و کشور‌های اسلامی بهره‌مند است، به پشتوانه زیرساخت‌های فنی قدرتمند، در مقایسه با پلتفرم‌های مشابه دنیا همانند پلتفرم‌های نیرو گرفته از نرم‌افزار شرکت ادوبی، از کارایی بالایی برخوردار بوده و توجه به مقوله امنیت اطلاعات و حریم خصوصی کاربران از ویژگی‌های آن به‌شمار می‌آید.

وی با اشاره به قابلیت‌های کم نظیر این پلتفرم بومی گفت: سامانه جامع شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام "CINVU Comprehensive Platform" که در نشانی https://vle.cinvu.net قابل دستیابی است، به سبب طراحی در قالب وب‌اپلیکیشن، بی‌نیاز از نصب نرم‌افزار واسط در دستگاه کاربران است و قابلیت‌هایی نظیر تعامل صوتی و تصویری، اشتراک صفحه نمایش، اشتراک فایل، تخته، محیط چت آنلاین، امکان مطالعه کتاب الکترونیکی به شکل متنی، تصویری، ویدیویی و صوتی، برگزاری آزمون‌های امن سنجشی و یادگیری، برگزاری دوره‌های غیر همزمان، همزمان و ترکیبی، امکان برنامه‌ریزی درسی توسط مدیرآموزش یا آموزگار را در تمام دستگاه‌های رایانه‌ای همانند رایانه‌های خانگی، لپ تاپ، تبلت، تلفن همراه، تلویزیون هوشمند در اختیار کاربران قرار می‌دهد و با شبکه عامل‌هایی نظیر ویندوز، مک، لینوکس، اندروید و iOS نیز سازگار است.

کریمی مرید در ادامه افزود: شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام به پشتوانه ظرفیت‌ها و ارتباط با مراکز معتبر علمی و دانش‌بنیان ملی و بین‌المللی آمادگی دارد تا به‌منظور همکاری موثر با دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی، ضمن ارائه این پلتفرم آموزشی و سایر زیرساخت‌های الکترونیک مورد نیاز آموزش مجازی، مراکز آموزشی کشور‌های اسلامی به‌ویژه کشور‌های کم‌برخوردار را در ارائه خدمات نوین مبتنی بر استاندارد‌های روز دنیا یاری رساند.

وی تاکید کرد: بهره‌برداری از این سامانه کمک شایانی به تقویت و توسعه آموزش عالی همگانی در بستر هوشمند فناوری اطلاعات و تحقق عدالت آموزشی در کشور‌های اسلامی به ویژه کشور‌های کم برخوردار محسوب می‌شود که یکی از اهداف بنیادین شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام است.

معاون شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام گفت: سامانه جامع شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام که به همت یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی عضو این سازمان علمی و دانشگاهی با سرمایه‌گذاری معادل ۲۰۰ هزار یورو طراحی شده، فعالیت خود را با هدف هوشمندسازی و تقویت زیرساخت‌های الکترونیک آموزشی دانشگاه‌های کشور‌های اسلامی آغاز کرده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بهره برداری از دو طرح نیروگاه خورشیدی در قم
پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه تأمین آب شرب رابر از سد شهیدان امیرتیموری
به مناسبت دهه مبارک فجر مسابقات ورزشی در رشته‌های مختلف برای کارکنان صدا و سیما برگزار شد.
هدفگذاری بخش درمان استان؛ بی‌نیازی بیماران از مراجعه به سایر استان‌ها است
بازرسی از داروخانه‌های دولتی و خصوصی توسط معاونت غذا و دارو در زنجان
رویکرد مردم‌ محوری عامل توفیقات دولت در آذربایجان شرقی
رونمایی از ماشین‌آلات دهیاری‌های و افتتاح پروژه‌های برق‌رسانی
خبر‌هایی از مناطق مختلف گیلان، ۱۹ بهمن ۱۴۰۴
کشف بیش از دو هزار لیتر سوخت قاچاق در پلدختر
استان زنجان جزو سه استان پیشرو کشور
تشریح نتایج طرح ارتقاء امنیت اجتماعی شهرستان کرمان
زخمی تازه از جلاد‌های آشنا
افزایش مشارکت مردمی در توسعه اماکن متبرکه در سراسر کشور
خرید ۴ میلیارد ریال پسته با وجوه حاصل از فریب و کلاهبرداری
تداوم افتتاح طرح‌های عمرانی در گیلان در هشتمین روز دهه فجر
بسته خبر‌ی دهه فجر ۱۹ بهمن ۱۴۰۴ در چهارمحال و بختیاری
لیگ برتر تنیس روی میز؛ شکست سپاهان مقابل مناطق نفت‌خیز جنوب
فعالیت سامانه بارشی از امشب در گلستان
برگزاری دومین دوره مسابقه ملی کتابخوانی مجازی در زنجان
توسعه خوشه خرمای خوزستان با اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
آغاز عملیات اجرایی آزاد راه شیراز بوشهر
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
ادامه فعالیت سامانه بارشی در فارس تا فردا
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
باران در راه کرمان؛ سامانه‌ی بارشی قدرتمند تا دوشنبه مهمان استان است
افزایش ۴۰ درصدی بارش‌ها در کرمانشاه نسبت به میانگین بلندمدت
نام ۲ کشاورز زنجانی در فهرست کشاورزان نمونه زراعت کشور
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)