• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۶۷۶۳۲
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۳
سیاسی » امنیتی و دفاعی

درخشش نیروی زمینی ارتش در مسئولیت‌های اجتماعی و مقابله با کرونا

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: نیروی زمینی ارتش در سال‌های اخیر در مسئله محرومیت زدایی و مقابله با بیماری کرونا خوش درخشیده و توانسته است هر آنچه را که از دستش بر می‌آید، در خدمت رسانی و کمک به مردم انجام دهد.

درخشش نیروی زمینی ارتش در مسئولیت‌های اجتماعی و مقابله با کرونابه گزارش روابط عمومی ارتش، سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری رییس ستاد کل نیرو‌های مسلح، امروز در آیین بهره‌برداری از اصلاح شبکه آب رسانی ۱۸ روستای بخش هیرمند که در مسجد امام حسین (ع) روستای پیران برگزار شد، اظهار داشت: برای ما افتخار است که ارتش قهرمان جمهوری اسلامی در کنار انجام مأموریت‌های امنیتی و دفاعی در سراسر مرز‌های کشور و در عرصه‌های زمینی، هوایی و دریایی، مسئولیت‌های مهم اجتماعی را نیز عهده دار است.
وی افزود: نیرو‌های مسلح از جمله ارتش این را وظیفه خود می‌دانند که هر آنچه در توان دارند از جمله در حوزه تجهیزات مهندسی، تجهیزات بهداشت درمان، امکانات ترابری و متخصصان و نیروی انسانی توانمندش را در خدمت و کمک به مردم عزیز قرار دهند و در طرح‌های مردم یاری پیشقدم باشند.
سرلشکر باقری تصریح کرد: نیروی زمینی ارتش مسئولیت سنگینی در دفاع از مرز‌های کشور، تمامیت ارضی و به خصوص در همین منطقه و در رابطه با مرز‌های مشترک با کشور افغانستان را بر عهده دارد؛ اما در کنار این مسئولیت که به خوبی و با اطمینان آرامش و استحکام در حال انجام آن است، نیروی زمینی چنین مسئولیت‌هایی را نیز بر عهده گرفته است.
وی با اشاره به فعالیت‌های صورت گرفته برای مرتفع شدن معضل آب در بخش‌هایی در جنوب شرق کشور گفت: حقیقتاً مسئله آب جزء اساسی‌ترین نیاز‌های مردم عزیز ما در این خطه ارزشمند محسوب می‌شود و خدا را شاکریم که این طرح امروز به نتیجه رسید و بخش قابل توجهی از روستا‌ها و جمعیت عزیز مردم سیستان و بلوچستان از این نعمت الهی بهره‌مند شدند.
سردار باقری گفت: امروز مسئولان کشوری نیز در مرکز به طور شبانه روزی در حال پیگیری موضوع حقآبه ملت ایران از کشور همسایه هستند، رفت و آمد‌های مکرر نیز در این خصوص در جریان است و ان شاءالله هرچه زودتر این جریان به نتیجه خواهد رسید.
وی افزود: مسئله تکمیل و تجهیز بیمارستان منطقه را هم عزیزان ما در ارتش بر عهده گرفته و در این رابطه اعلام آمادگی کرده اند؛ بی تردید هر آنچه که از دست نیرو‌های مسلح و از جمله ارتش و نیرو زمینی برآید، انجام می‌شود و هیچگاه دریغ نخواهد شد.
رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: در نیرو‌های مسلح معتقد هستیم که برکت و اهمیت هر کاری بر این است که برای مردم و در راستای رضایت مردم صورت پذیرد که رضایت مردم، رضایت خداوند را در پی دارد.
وی با بیان اینکه محرومان و مستضعفان، ولی نعمتان ما هستند، افزود: یادمان نمی‌رود که امام راحل بزرگوار ما دائم می‌فرمودند و تاکید می‌کردند که یک موی مردم به همه سرمایه‌داران و مستکبرانی که انتظارات بسیار زیادی هم از حکومت دارند، می‌ارزد و ارزش بیشتری دارد.
سرلشکر باقری خاطرنشان کرد: امیدوارم که خداوند به همه فرماندهان ارتش و همه دست اندرکاران که این خدمت را انجام دادند و خدمات آینده را به انجام می‌رسانند و در جهت خدمت به مردم حرکت می‌کنند سلامتی و توفیق بیشتر عنایت کند. ان شاء الله همه ما از دعای خیر مردم شریف و عزیز این منطقه و همه مناطق کشور برخوردار شویم و بتوانیم ضمن انجام وظیفه در حوزه دفاع و امنیت کشور در یخش خدمت‌رسانی به مردم نیز روز به روز نقش بیشتر و بهتری را ایفا کنیم.
 
بهره‌برداری از اصلاح شبکه آبرسانی ۱۸ روستای سیستان و بلوچستان با حضور سرلشکر باقری
 
آیین بهره‌برداری از اصلاح شبکه آب‌رسانی ۱۸ روستای بخش هیرمند و مرکزی استان سیستان و بلوچستان مروز با حضور سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش انجام شد.
اجرای این طرح حدود ۶ ماه به طول انجامید و تا زمان بهره‌برداری آن، کار آب‌ رسانی روزانه روستاها در این مناطق به طور مستمر توسط نیروی زمینی ارتش انجام می‌گرفت.
این طرح را قرارگاه محرومیت‌زدایی نیروی زمینی ارتش با حدود ۲۵ میلیارد تومان انجام داده و ۹۰ کیلومتر از شبکه آب‌رسانی ۱۸ روستای استان سیستان و بلوچستان را اصلاح کرده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اختتامیه نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی جنوب استان
تکواندو پاراآسیایی جوانان؛ صعود علیزاده به مرحله نهایی
رده بندی فوتسال جهان ۲۰۲۵؛ ایران در رده پنجم ماند
تولید انبوه واکسن آنفلوانزای فوق‌حاد پرندگان در مؤسسه رازی
مدیریت جامعه زنان نباید در اختیار رسانه‌های دشمن باشد
برگزاری نخستین استاژ فنی کیک‌بوکسینگ و MMA در یزد
بهره‌ برداری ازفاز ۲ مجتمع میدوک شهربابک
خطبه‌های نماز جمعه شهرستان‌های هرمزگان ۲۱ آذر
یونیسف: بارش‌ها جان ۸۰۰ هزار نفر را در غزه تهدید می‌کند
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ صعود زهرا سلطانی به دیدار پایانی تکواندو
پژوهش، موتور پیشرفت کشور
مقابله با توطئه های دشمن با پیروی از ولایت فقیه
کسب نشان برنز دارتر فارسی در آوردگاه بزرگسالان کشور
مستند «داستانی از ریاض»
کالاس: فساد موگرینی شوکی بزرگ برای اروپا بود
تجدید مزایده اموال غیرمنقول «رضایت خودرو طراوت نوین» فردا در قزوین
سلامت، اولویت اول مهریز
واکنش زاکانی به شب خوابی کارتن خواب‌ها در اتوبوس ها
برگزاری همایش کوهپیمایی ویژه روز جهانی کوهستان در بیرجند
پاراآسیایی ۲۰۲۵، صعود شهروز حیدری به مرحله نیمه پایانی بوچیا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
میزان بارش باران در ایستگاه های هواشناسی استان فارس
میزان بارش برف در فریدونشهر
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
آخرین وضع بارش برف در محور‌های مواصلاتی اصفهان
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
آبگرفتگی معابر شهری در آبادان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
ثبت صد میلیمتر بارش در همدان
میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۶:۳۰ امروز
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴
میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز
هدر رفتن آب در تصفیه آب خانگی
جشن نجات ۱۰ هزار جان با سلول‌های بنیادی
پوتین حمایت خود را از دولت ونزوئلا اعلام کرد
خوشحالی مردم کهگیلویه و بویراحمد از بارش باران
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۲ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بلیت سینما‌ برای بانوان نیم‌بها شد  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست با وزیر محیط‌ زیست کنیا  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)