پخش زنده
امروز: -
فناوری ابری با تلاش شرکتهای دانش بنیان در جهت توسعه فناوری ارتباطات و اطلاعات، ارائه شد تا کاربران دردسرهای ذخیرهسازی اطلاعات در بستر شبکه را نداشته باشند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از روابط عمومی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، این فناوری که برقراری ارتباطات در دنیای اطلاعات و ارتباطات را سهلتر کرده است؛ کاربرد فراوانی برای تبادل اطلاعات و ذخیرهسازی آنها دارد.
در ایران این فناوریها به شدت و با سرعت در حال توسعه یافتگی و استفاده از فناوری ابری رو به گسترش است و در حال حاضر با تولید ۱۵ محصول دانشمحور، توسعه فناوری ارتباطات و اطلاعات شتاب بیشتری گرفته است.
محصولاتی، چون «زیرساخت سرویسهای ابری IaaS بنیان»، «ابر سورین (سرویس زیرساخت ابری)»، «نت بند»، «بکتوری (زیرساخت ابری)»، «سامانه مدیریت ابررایانه مبتنی بر کلاستر سورین»، «سامانه رندرفارم ابری»، «اتاق ابری ویدئوکیک»، «ابرینو (فضای ذخیرهسازی و پشتیبانگیری ابری)»، «سکوی ابری آوا»، «میزبانی ابری» و غیره.
زندگی پیش از ظهور فناوری ابری با دشواریهای زیادی همراه بود؛ زیرا شرکتها برای اجرای برنامههای کاربردی مدنظرشان باید انواع سختافزار و نرمافزارها را تهیه میکردند.
این کار با تامین نیروی انسانی، نصب تجهیزات کامپیوتری، مدیریت آنها و اجرای برنامهها در بستری امن میسر بود، اما با استفاده از فناوری ابری این مشکلات رفع و این امکان فراهم شد که استفاده از برنامههای ذخیره شده برای دفعات متوالی فراهم شود.
این فناوری مزایایی، چون سازگار بودن، قابل اعتماد بودن، امن بودن و مقیاسپذیری بالای بستر ابر را دارد و کاربرد آن هر روز بیشتر میشود.
فناوران تهرانی با تولید ۱۴ و آذربایجان شرقی با تولید یک محصول در حال حاضر جزء پیشروان و اولینهای توسعهدهندگان این فناوری در کشور هستند.