پخش زنده
امروز: -
معاون حقوقی و امور مجلس با اشاره به اراده جدی آموزش و پرورش برای اجرای قانون تعارض منافع گفت: آموزش و پرورش از پیشگامان اجرای قانون تعارض منافع است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، قاسم احمدی لاشکی در آیین انعقاد و مبادله تفاهمنامه همکاری وزارت آموزش و پرورش با جهاد دانشگاهی بر اساس مدیریت تعارض منافع در آموزش و پرورش که با حضور وزیر آموزش و پرورش و رئیس جهاد دانشگاهی برگزار شد،گفت : پیگیریهای فروانی برای جلوگیری از اتلاف منابع، ارتقای سلامت و کارآمدی نظام اداری، افزایش اعتماد عمومی به نظام سیاسی، و جلوگیری از تاثیر سو استفاده شخصی در انجام وظایف شده است که همه این عوامل موجبات سرعت و رشد دستگاه را فراهم میآورد
وی با اشاره به اینکه لایحه تعارض منافع چندین بار به مجلس رفت تا طرح یک فوریتی آن تصویب شود، افزود: وزارت آموزش و پرورش از ابتدا پیگیر اجرای لایحه مدیریت تعارض منافع، به صورت چند مرحلهای بود و در مرحله اول بخشنامهای که از قبل ابلاغ شده بود را اجرا کرد تا افرادی که در پستهای دارای تعارض منافع هستند، یا از پست اداری خود استعفا دهند یا اینکه مساله تعارض منافع خود را رفع کنند.
معاون حقوق و امور مجلس وزیر آموزش و پرورش گفت : در مرحله دوم این طرح، دستور داده شد تا در اجرای برخی بخشنامههای سازمان بازرسی کل کشور، معاون اول رئیس جمهور، شورای معاونان وزارت آموزش و پرورش، بازرس ویژه رئیس جمهور در امور تعارض منافع با استفاده از ظرفیتهای جهاد دانشگاهی پیگیری و اجرا شود.
لاشکی ادامه داد: وزارت آموزش و پرورش پیشتر با وجود بخشنامهها این موضوع را با جدیت دنبال کرد لذا برای شناسایی و رفع موقعیتهای تعارض منافع به صورت چند مرحلهای کار را دنبال کردیم.
معاون حقوقی و امور مجلس وزیر آموزش و پرورش گفت: ۱۸۴مسئول در آموزش و پرورش مشمول این بخشنامه شناسایی شدند که یا با آنان خداخافظی کردیم و یا این شناسایی باعث شد امکانات تعارض منافع را رها کنند.
وی تصریح کرد: براساس دستور وزیر آموزش و پرورش و با توجه به ظرفیت خوب جهاد دانشگاهی کار مدیریت این امر را شروع کردیم در این برنامه ارائه چارچوب علمی و پرسشنامه تنظیمی را برای شناسایی عوامل و فساد اداری دنبال خواهیم کرد.