پخش زنده
امروز: -
دانشگاه علوم پزشکی مشهد قطب شرق کشور در زمینه پیوند اعضا محسوب میشود و با عملهای موفقی که در مراکز درمانی، انجام شده به بسیاری از بیماران نیازمند به عضو ادامه حیات هدیه شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، رییس بیمارستان پیوند اعضا منتصریه دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بیمارستان فوقتخصصی دیالیز و پیوند اعضاء منتصریه از سال ۱۳۸۰ فعالیت خود را در زمینه پیوند کبد، کلیه، پانکرانس و ... آغاز کرده است و خوشبختانه این بیمارستان عضو مراکز درمانی برتر کشور در این حوزه بوده و معتقدیم که فرهنگ اهدای عضو باید در جامعه بیش از پیش ترویج یابد.
دکتر محسن علیاکبریان افزود: عملهای مربوط به پیوند کبد، پانکراس و کلیه در بیمارستان منتصریه، قلب، ریه و پوست در بیمارستان امام رضا (ع) مشهد و قرنیه در بیمارستان خاتم الانبیاء (ص) مشهد انجام میشود.
وی خاطرنشان کرد: در سال گذشته ۹۰ مورد پیوند کبد انجام شده و این آمادگی را داریم تا به بیماران نیازمند به این عضو در بیمارستان منتصریه ارائه خدمت داشته باشیم، ظرفیتی که در پیوند کلیه هم هست.
وی گفت: بیش از ۹۰ درصد پیوندهای کلیه از دهنده مرگ مغزی بوده و در پیوند کبد زنده به زنده فقط از خویشاوند به خویشاوند انجام میشود، در مشهد این پیوند ۱۰۰ درصد از دهنده مرگ مغزی بوده و در شهرهایی همچون شیراز درصد کوچکی از دهنده زنده بوده است.
رییس بیمارستان منتصریه با اشاره به اینکه مشهد رتبه سوم اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزی را پس از شیراز و تهران دارد، بیان کرد: در بیمارستان منتصریه به جز خدمات درمانی، خدمات آموزشی و پژوهشی ارائه میشود و در کنار آن هسته پژوهش پیوند دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم در این بیمارستان فعال شده است تا پژوهشهای در این حوزه بهصورت تخصصیتر انجام شود.