• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۵۱۷۱۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۱
اجتماعی » حقوقی و قضایی

پیشرفت‌های ايران در حوزه صنایع دفاعی با گذشته قابل مقایسه نیست

رئیس قوه قضاییه در بازدید از نمایشگاه دستاوردهای وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: پیشرفت‌های ايران در حوزه صنایع دفاعی حتی با چهار سال پیش هم قابل مقایسه نیست.

به گزارش خبرگزاري صداوسيما حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای به مناسبت روز صنعت دفاعی، از نمایشگاه دستاوردهای وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با عنوان «صنعت دفاعی، دانش‌بنیان، اقتدارآفرین» بازدید کرد و از نزدیک با توانمندی‌های حوزه دفاعی کشور آشنا شد.

پیشرفت‌های ايران در حوزه صنایع دفاعی با گذشته قابل مقایسه نیست

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در جریان بازدید از بخش‌های مختلف نمایشگاه روز صنعت دفاعی، با اشاره به دستاوردها و توانمندی‌های ارزشمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی و وزارت دفاع ، این دستاوردها و توانمندی‌ها را غرورآفرین دانست و تصريح کرد : پیشرفت‌های نظام و کشور در حوزه صنایع دفاعی بواسطه تلاش‌ها و مجاهدت‌های فعالان این حوزه در بخش‌های مختلف از جمله وزارت دفاع، نه تنها با چهار دهه پیش که حتی با چهار سال پیش هم قابل مقایسه نیست و این امر بیانگر توسعه روزافزون صنایع دفاعی کشور است.

رئیس قوه قضاییه گفت : محصولات و دستاوردهای صنایع دفاعی کشور حقیقتاً شگرف و قابل اعتنا است و پیشرفت‌های صورت گرفته در این حوزه علاوه بر به ارمغان آوردن قدرت بازدارندگی برای کشور و نظام ، منجر به تزریق حس اعتماد به نفس در جامعه و بالاخص میان جوانان و ایجاد و گسترش روحیه خودباوری و غلبه بر مشکلات و موانع شده است.

رئیس دستگاه قضا با اشاره به ناتوانی دشمن در پیاده‌سازی اغراض شیطانی و تجاوزکارانه خود در قبال ایران اسلامی بواسطه اقتدار نظامی و بازدارنده کشور ، افزود : در یک مقطعی دشمن تصور می‌کرد که در کمترین زمان می‌تواند بر کشور ما مسلط شود؛ اما امروز همگان نه تنها بر اقتدار نظامی و بازدارندگی کشور ما معترف هستند بلکه پیشرفت‌های نظامی و دفاعی ما از محاسبه دشمنان اصلی نظام جمهوری اسلامی نیز خارج شده است.

وي با اشاره به اهمیت اصل بومی بودن تجهیزات نظامی و دفاعی کشور ، گفت : امروز ما در عرصه تجهیزات نظامی و دفاعی دارای مهندسی و دانش بومی هستیم ، به گونه‌ای که دشمن حتی در صورت ضربه زدن، نمی‌تواند این دانش و مهندسی را در کشور ما از بین ببرد و این نکته بسیار حائز اهمیتی می‌باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، پیشرفت‌های شگرف حوزه نظامی و دفاعی کشور را منبعث از اتکا جوانان و متخصصین این حوزه به قدرت لایزال الهی و ارزش‌های اسلامی دانست و گفت : امروز شاهد هستیم که روحیه خودباوری و «ما می‌توانیم» نهادینه شده در نیروهای مسلح به بدنه جامعه و قشر جوان نیز سرایت کرده و آنها نیز چنین استدلال می‌کنند وقتی نیروهای مسلح ما می‌توانند به این اقتدار نظامی از حیث تجهیزات بومی نائل آیند، چرا ما نتوانیم.

رئیس قوه قضاییه بخش عمده‌ای از عزت و اقتدار کنونی نظام جمهوری اسلامی را مرهون خدمات و زحمات فرماندهان و متخصصین و جوانان فعال در بخش‌های مختلف نیروهای مسلح دانست و تصریح کرد :  قدرت بازدارندگی کشور و نظام که امکان تعدی و تجاوز را از دشمن سلب کرده بواسطه مجاهدت‌ها و خدمات فعالان در بخش‌های مختلف نیروهای مسلح از جمله وزارت دفاع و صنایع دفاعی است.

رئیس دستگاه قضا گفت : ایمان به خدا ، روحیه خودباوری ، پیروی و اطاعت از فرماندهی معظم کل قوا و دست‌یابی به فناوری‌های پیشرفته تجهیزاتی ، عناصر و عواملی است که سبب ارتقاء روزافزون نیروهای مسلح ما می‌شود.

وي با اشاره به اقدامات ارزشمند صورت گرفته در وزارت دفاع در دوره مسئولیت «امیر محمدرضا قرایی آشتیانی گفت: قوه قضاییه این آمادگی را دارد به مجموعه وزارت دفاع در حوزه مسائل حقوقی مرتبط با این وزارتخانه در چهارچوب ضوابط و مقررات قانونی یاری رساند.

همچنین، سردار طلایی‌نیک سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در جریان بازدید رئیس دستگاه قضا از نمایشگاه «صنعت دفاعی، دانش‌بنیان و اقتدارآفرین» به ارائه گزارشی از برنامه ها و راهبردهای این وزارتخانه پرداخت و گفت: وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با ۷۷۵ شرکت دانش بنیان و ۳ هزار و ۴۰۰ شرکت دیگر شبکه همکاری صنعتی و فناوری دارد.

دستاوردهای موجود در این نمایشگاه، در سه بخش «سامانه‌های پدافند هوایی و جنگ الکترونیک»، «دستاوردهای دو سال اخیر وزارت دفاع در حوزه‌های رزم موشکی، رزم هوایی، رزم دریایی و رزم زمینی» و همچنین «سرریز فناوری‌های دفاعی جهت رفع گلوگاه‌های صنعتی کشور» به نمایش درآمده بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
کشور ایران همیشه در صنایع دفاعی پیشرفت داشته ومحصولات و دستاوردهای صنایع دفاعی کشور و پیشرفت‌های صورت گرفته در این حوزه منجر به حس اعتماد به نفس در جامعه و به خصوص میان جوانان و ایجاد و گسترش روحیه خودباوری می شود
نظر شما
آخرین اخبار
آمریکایی‌ها راهی جز مذاکره ندارند
اختصاص ۲.۷ همت برای احداث کمربند غربی خرم آباد
احیاگر پیوند‌های تاریخی و اقتصادی دو استان هستیم
مصاف تیم‌های گیلانی مقابل حریفان
تداوم غبارآلودگی و ماندگاری هوای گرم در سمنان
شتاب عمرانی در کوهبنان با محوریت توسعه زیرساخت‌های شهری
ترانزیت و تردد اتباع خارجی یکی از معضلات استان کرمان است
برنامه‌ریزی برای گسترش بیمه و تسهیلات حمایتی در استان کرمان
برد تیم تراکتور مقابل الغرافه
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۲۷ بهمن ۱۴۰۴
۳۶۰ طرح فرهنگی در انتظار تکمیل
صدور ابلاغ برای ۱۰۰۰ کارآموز قضائی در سال جاری
غرس نهال به یاد شهدای مدافع امنیت در مازندران
رسیدگی جانشین انتظامی استان به مشکلات شهروندان در سامانه ۱۹۷
جلسه‌ی ستاد بیمه محصولات کشاورزی با محوریت بیمه گندم برگزار شد
صدور رایگان مجوز ساخت واحد‌های گردشگری در هوراند
ورزشی‌های بیست و هشتم بهمن ماه در استان سمنان
اعزام مشمولان وظیفه عمومی گیلان به مراکز آموزشی
بسته خبر‌های کوتاه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴
برگزاری نخستین پویش رسانه ای و نقاشی نان کامل در مراغه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور دوم گفتگوهای هسته ای ایران و آمریکا
عکس‌های ارسالی برای مسابقه عکاسی حیات وحش لندن
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم
پزشکیان: نیرو‌های انتظامی مایه عزت و امنیت کشورند
ارتش برای مقابله با دشمن آماده است
دور دوم مذاکرات در ژنو، ظهر امروز
مشخص شدن نخستین حریفان ایران قبل از جام جهانی ۲۰۲۶
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف
درخشش قصه‌گویان خوزستانی در بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی
عراقچی: فضای سازنده‌تری در مذاکرات ژنو وجود داشت
آغاز ناپایداری هوا از روز چهارشنبه در استان زنجان
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴
نشست پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد
ایران درباره مسائل دفاعی خود مذاکره نمی کند
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۹ نظر)
بازتاب اعلام حمایت افغانستان از ایران در برابر آمریکا  (۴ نظر)
آگهی مزایده عمومی فروش خانه‌های سازمانی اداره کل راه و شهرسازی استان تهران  (۱ نظر)
جایزه معتبر فیزیک جهان به استاد یزدی اعطا شد  (۱ نظر)
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز  (۱ نظر)
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
نجات کودک ۴ ساله با پیجویی‌های پلیس/معجزه در دل طوفان؛ خداوند جان کودک کرمانی را از مرگ نجات داد!  (۱ نظر)
روبیو: منتظر نتایج گفت‌و‌گو‌ها با ایران می‌مانیم  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
عزیمت وزیر امور خارجه به سوئیس  (۱ نظر)
تخت‌روانچی: مسئله غنی‌سازی صفر مطرح نیست  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)