شناسایی و جمع آوری مواد غذایی غیربهداشتی
مواد غذایی غیربهداشتی و غیر استاندارد شامل انواعی از سوسیس و کالباس، کیک و اشترودل با نام های تجاری تهران کارو، زربان فام و ناربن شناسایی و جمع آوری شدند.
به گزارش واحد مرکزی خبر، مسلم بیات، مدیر کل استاندارد تهران گفت: در کارخانه ای در دماوند، ۱۵۰۰ کیلوگرم سوسیس و کالباس با نام تجارتی تهران کارو به علت بی اعتباری پروانه استاندارد جمع آوری شده است.
وی همچنین از کشف نوعی کیک با نام های تجارتی زربان فام و ناربن به علت جعل علامت و تولید غیراستاندارد خبر داد و افزود: این کیک ها در کارخانه ای در اسلامشهر، شناسایی و جمع آوری شده است.
بیات اضافه کرد: پیش از این نیز تولیدکننده متخلف فرآورده غیربهداشتی و غیراستاندارد اشترودل به دادگاه معرفی شده است.
بیات همچنین بر تشدید نظارت و بازرسی از تولیدکنندگان و عرضه کنندگان مواد غذایی و برخورد قاطعانه با نقض کنندگان قوانین استاندارد تاکید کرد و در باره مصرف مواد غذایی غیراستاندارد هشدار داد.