• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۴۶۹۱۹
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۸
سیاسی » امنیتی و دفاعی
دریابان شمخانی:

امروز با افول فزاینده نظام سلطه مواجه هستیم

دبیر شورای عالی امنیت ملی برگزاری همایش درباره نظم نوین جهانی را بسیار مهم دانست و گفت: امروز با افول و سستی فزاینده شکل نظام سلطه مواجه هستیم که فرصتی برای جبهه مقاومت به شمار می‌رود.

امروز با افول فزاینده نظام سلطه مواجه هستیم

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، دریابان علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان عصر امروز (پنجشنبه ۲۱ اردیبهشت‌) در دومین روز همایش هندسه نظم جدید جهانی که در دانشگاه عالی دفاع ملی برگزار شد، گفت: ما در یک شرایط چرخش تاریخ قرار داریم ، پس تغییر در نظم جهانی بسیار مهم است.

وی برگزاری همایش با موضوع نظم نوین جهانی را بسیار مهم دانست و گفت: البته نباید به همایش بسنده کرد ، ما نباید این موضوع را به صورت سر سری و شعاری مد نظر داشته باشیم.

دبیر شورای عالی امنیت ملی صحبت از چرخش تاریخ را صحبت از یک رخداد عظیم و تحول بزرگ دانست و گفت: تحول در قرآن هم مطرح شده است. روزی که واقعه دیگر قرار است رخ دهد و اثر و نسل جدید قرار است حاکم شد و جهان و جامعه زیر رو شود مانند آنچه در سوره واقعه آمده است،  پس باید مراقبت کنیم که این موضوع عظیم را به یک موضوع دم دستی و بی اهمیت تبدیل نکنیم. اگر قرار است کار عملی روی این موضوع انجام شود باید همراه با تدبر، تحقیق و تفکر و کار عمیق باشد.

شمخانی با طرح این سوال که از طرح موضوع نظم جدید جهانی برای چیست؟ تصریح کرد: نظم نوین جهانی و پرداختن به آن موضوعات جدیدی بر سر راه ما قرار می‌دهد و ما را با ابعاد مختلف حرکت ملت‌ها در عصر جدید می‌کند که آگاهی از این موضوع باعث می‌شود بازنگری کنیم در سیاست‌های کلی و کلان.

وی ادامه داد: نظم جدید جهانی برای ما هم می‌تواند یک فرصت بسیار بزرگ و درخشان باید و حتی می‌تواند تهدیدی باشد و سقوط هر کشوری را رقم بزند، فرصت و یا تهدید بودن نظم نوین جهانی بستگی به نوع رفتار و آمادگی ما برای این تحولات باشد، ما باید خودرا آماده کرده و تاب آوری خود را برای تحولات جهانی بالا ببریم.

دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به تحولات جهانی بیان کرد: وقتی از تحولات جهانی و نظم نوین جهانی صحبت می‌کنیم که برخی از آن به عنوان تحولات بنیان کن صحبت می کنیم آیا منطقه و کشور خود را تحت تاثیر این تحولات دیده ایم ؟ اینکه خود را استثنا بدانیم تصور ما غیرعلمی و غیرکارشناسی است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی تاکید کرد: اگر ما خود را متناسب به شرایط موجود و با در نظر گرفتن ابعاد تغییرات نظم جهانی آماده کنیم می‌توانیم آماده این تحولات شده و از این نظم جدید جهانی بهره برداری کنیم. نظم نوین جهانی در ابتدا به معنای بر هم خوردن نظم موجود و تغییر و تحولات در نظم حاکم و بی‌نظمی است، تغییر نظم جهانی به ذات خود مثبت نیست بلکه آمادگی ما و نقش‌آفرینی ما در نظم جدید جهانی است که می‌تواند نظم نوین جهانی را برای ما مثبت کند.

دبیر شورای عالی امنیت ملی در پایان خاطرنشان کرد: هرگونه نظم جدید جهانی خارج از نظم عادلانه و نظم الهی باشد، نظمی برای به قدرت رسیدن نظام‌های سلطه‌گر جهانی است، شرایط موجود می تواند به نفع محور مقاومت باشد اما ما نباید دکترین مقاومت را به دکترین سلطه تبدیل کنیم، هر گونه تغییر در دکترین مقاومت می تواند منجر به آسیب شود.  امروز با افول و سستی فزاینده شکل نظام سلطه مواجه هستیم که فرصتی برای جبهه مقاومت به شمار می‌رود. دکترین مقاومت در این شرایط مشارکت در نظم سازی نبوده بلکه بهره‌برداری از این بی‌نظمی است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مختومه شدن بیش از ۶ هزار پرونده مسن در لرستان
پیشرفت طرح‌های کلان قم با جدیت دنبال می‌شود
ضرورت نظارت بر کیفیت نان در نانوایی‌های لرستان
استاندار گیلان خبر داد: مهار کامل آتش‌سوزی در ارتفاعات لوندویل آستارا
نقش کلیدی بسیج در مدیریت ناترازی انرژی در استان قم
مدارس نوبت صبح هویزه غیرحضوری شد
کاهش کیفیت هوا در سمنان
اطلاعیه قطعی گاز در شهرستان بویراحمد
افتتاح نمایشگاه بزرگ آبی و خاکی بسیجیان فاطمی در اهواز
اختتامیه نمایشگاه استانی پایگاههای اسوه در خرم آباد
مهار آتش در دو جبهه از جنگل‌های الیت
گفتگوی تلفنی مسئولان استان قم با مردم درمرکزسامد
سوگواری عزاداران فاطمی در مسجد خاتم الانبیاء کیش
اجرای ۴ طرح راهبردی از سوی بسیج شوش در هفته بسیج
بسته خبر‌های کوتاه یکم آذر در یک نگاه
میزبانی دانش آموزان لرستانی از شهید گمنام
عملیات اطفاء حریق در جنگل‌های الیت
حکایت قصه دور و دراز افتتاح ورزشگاه تختی کهک در بسته «به کسی برنخوره»
حذف چهار صفر از پول ملی
پیام استاندار لرستان به‌مناسبت هفته بسیج
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
دستور پیگیری کیفری سهامدار اصلی بانک آینده صادر شد
تداوم وضعیت قرمزی هوای کلانشهر تبریز
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
غیر حضوری شدن مدارس در سه شهر و برخی روستاهای استان مرکزی
نخبه زنجانی؛ از سکوی قهرمانی ورزشی تا صدرنشینی در کنکور دکتری
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱ آذر ۱۴۰۴
اشتغال ۱۰۰ نفری در دل گلخانه های طارم
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)