• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۹۶۲۹۳
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۵
بین الملل » غرب آسیا

شهرک نشینان ظرف یک هفته ۱۰۰ حمله به کرانه باختری انجام دادند

شهرک نشینان صهیونیست هفته گذشته صد حمله به کرانه باختری انجام دادند، به طوری که حملات اخیر آن‌ها جنایتکارانه تر، وحشیانه‌تر و سازماندهی شده‌تر بوده است.

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از پایگاه اینترنتی الاخبار، حدود ۱۰۰ حمله توسط شهرک نشینان به روستا‌ها و شهرک‌های کرانه باختری اشغالی از سه شنبه گذشته و پس از عملیات شهادت طلبانه در نزدیکی شهرک «عیلی» انجام شده است که طی آن ده‌ها باب خانه، چند دستگاه خودرو و صد‌ها دونم از اراضی کشاورزی تحت حمایت و حفاظت نیرو‌های اشغالگر و بدون هیچ توجهی به مواضع بین المللی در محکومیت این حملات، به آتش کشیده شد.
به موازات این حملات تروریستی، شهرک نشینان ۹ کانون جدید شهرک سازی را در مناطق جداگانه در کرانه باختری احداث کردند، در حالی که ایتامار بن گویر، وزیر امنیت ملی اسرائیل، از شهرک نشینان خواست به سمت اشغال تپه‌های کرانه باختری حرکت کنند و قول داد پشتیبانی لازم و کافی از آن‌ها به عمل آورد.
الاخبار نوشت آنچه در میدان می‌گذرد نشان می‌دهد شهرک‌نشینان با حمایت و تحریک جناح‌های دولت اشغالگر، برای دستیابی به هدف خود یعنی کنترل کرانه باختری و و یکسره کردن تکلیف آن اقدام کنند. این سناریو یادآور حملات گروه‌های صهیونیستی به فلسطینیان قبل از سال ۱۹۴۸ است.
ارتش اشغالگر در طول حملات خود از شهرک نشینان محافظت کامل به عمل می‌آورد و گاهی اوقات با آن‌ها در تکمیل عملیات مشارکت می‌کند همانطور که اخیرا در شهرک «ترمسعیا» اتفاق افتاد و هدف حمله جدی قرار گرفت و طی آن نزدیک به ۲۰ خانه و ۵۰ خودرو به آتش کشیده شدند، به طوری که نظامیان اسرائیلی پس از عقب نشینی شهرک نشینان به منطقه آمدند و یک جوان فلسطینی را که قصد مقابله با متجاوزان را داشت به شهادت رساندند.
به گزارش تارنمای «واینت»، شهرک نشینان وابسته سازمان تروریستی موسوم به «جوانان التلال» هنگام حمله در تماس مستقیم و مستمر با وزرا و اعضای «کنست» به ویژه حزب «صهیونیسم مذهبی» به ریاست «بزالل اسموتریچ» وزیر دارایی اسرائیل و حزب «عوتسما یهودیت» به رهبری «بن گویر» بوده اند.
الاخبار نوشت، شهرک نشینان بر اساس یک ساز و کار دسته جمعی در سازماندهی حملات خود اقدام می‌کنند و اغلب از طریق رسانه‌های اجتماعی برای سازماندهی تظاهرات در زمان‌ها و مکان‌های از پیش تعیین‌شده، که معمولا شامل حداقل ۲۰۰ شهرک‌نشین می‌شود. این افراد هنگام حمله تماس می‌گیرند تا ده‌ها نفر از آن‌ها سلاح‌های خودکار با خود به همراه آورند و حومه روستا‌ها و شهر‌هایی را هدف قرار می‌دهند که تراکم کمتری نسبت به مناطق دیگر دارند. الاخبار نوشت حادثه سوزاندن شهرک حواره نمونه‌ای از مکانیسم عمل شهرک نشینان است که برای حمله به روستا‌ها و شهر‌ها اتخاذ کرده و به این نتیجه رسیده اند که تکرار گسترده آن ضرری ندارد، چیزی که دستگاه‌های امنیتی اشغالگر نیز انتظار آن را داشتند.
در همین زمینه، وب سایت «والا» به نقل از یک مقام امنیتی اسرائیل نوشت: به لحظه‌ای نزدیک می‌شویم که ابعاد جنایات شهرک نشینان از کنترل خارج می‌شود. این در حالی است که حملات شهرک نشینان به روستا‌ها و شهرک‌های فلسطینی با محکومیت بین المللی مواجه شد، زیرا بیم آن می‌رفت که باعث تشدید امنیتی در کرانه باختری شود.
یک مقام مسئول اسرائیلی هشدار داد: «معلوم نیست بعد از مدت کوتاهی چه اتفاقی می‌افتد و این وضعیت را خطرناک می‌کند و این اتفاقات به جا‌هایی رسیده است که در گذشته رخ نداده است.
آموس هارئیل، تحلیلگر نظامی روزنامه هاآرتص، نیز خاطرنشان کرد هسته محکم دولت دست راستی از شهرک نشینان حمایت می‌کند و نتانیاهو آن را تایید می‌کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
برگزاری نخستین دیدار تیم‌های ملی فوتسال و والیبال بانوان ایران
پیشرفت ۵۰ درصدی مرمت بافت تاریخی چالشتر چهارمحال و بختیاری
تاخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۶ شهرستان خوزستان
شناسایی و پرورش استعداد‌های ورزشی دانش‌آموزان
کاهش دماهای کمینه در اغلب نقاط لرستان
اسکوچیچ: پیروزی با چنگ و دندان به دست آمد/ بیرانوند عملکرد استثنایی داشت
تولید ۱۰ درصد تخم‌مرغ کشور در آذربایجان‌شرقی
ورزشی‌های دوازدهم آبان ماه در استان سمنان
برتری نمایندگان کرمان درلیگ برتر فوتبال بانوان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)