• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۰۲۸۵۵
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۰
فارس » علمی و فرهنگی

آغاز المپیاد شایستگی در هنرستان‌های فارس

مرحله استانی دومین دوره المپیاد شایستگی‌محور هنرستان‌های استان فارس در شیراز آغاز شد.

آغاز المپیاد شایستگی در هنرستان‌های فارسبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس،مرحله استانی دومین دوره المپیاد شایستگی‌محور هنرستان‌های استان فارس از ۱۲ تیرماه در هنرستان طالقانی شیراز آغاز شد.
معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش فارس گفت: ارتقای سطح کیفی آموزش‌های تخصصی، ارزیابی کیفیت این آموزش‌ها و ایجاد انگیزه لازم برای جذب و هدایت استعداد‌ها و توانمندی‌های هنرجویان از اهداف برگزاری المپیاد مهارتی است.
فرشید قاسمی افزود:برای تحقق تربیت تمام ساحتی هنرجویان مندرج در سند تحول بنیادین و با رویکرد آموزشی، دومین دوره المپیاد شایستگی‌محور هنرستان‌های استان در حال برگزاری است.
قاسمی با تأکید بر تربیت هنرجویان شایسته، افزود: ارتقای سطح کیفی آموزش‌های تخصصی، ارزیابی کیفیت این آموزش‌ها و ایجاد انگیزه لازم برای جذب و هدایت استعداد‌ها و توانمندی‌های هنرجویان از اهداف این المپیاد مهارتی است.
یحیی علیرضاپور، رئیس اداره فنی حرفه‌ای و کاردانش اداره‌کل آموزش و پرورش فارس هم اظهار کرد: امسال، المپیاد شایستگی محور در سه سطح هنرستان، منطقه و استان برگزار و در نهایت در هر رشته سه نفر برتر انتخاب و به مرحله کشوری المپیاد ملی مهارت معرفی می‌شوند.
وی افزود: ترویج و ایجاد نگرش حرفه‌ای درآموزش‌های هنرستانی، سنجش کیفیت آموزش‌های تخصصی ارائه شده در سطح هنرستان، منطقه و استان، توانمندسازی و مشارکت هنرجویان در سطوح مختلف، تقویت شوق یادگیری و یاددهی در هنرجویان و هنرآموزان و ...، اهدافی است که در این المپیاد دنبال می‌شود.
علیرضاپور ادامه داد: ارتقای آگاهی‌های جامعه در خصوص ظرفیت‌های موجود آموزش‌های فنی و حرفه‌ای با هدف جذب هنرجویان دانش آموخته در مشاغل مرتبط و تلاش در تناسب‌سازی رشته‌های هنرستان با نیاز‌های واقعی جامعه مهم‌ترین رویکرد ما در حوزه فنی و حرفه‌ای و کاردانش است.
رئیس اداره فنی حرفه‌ای و کاردانش اداره‌کل آموزش و پرورش فارس اظهار کرد: در این آزمون عملی ـ مهارتی، هنرجویان با محیطی شبیه به دنیای واقعی کار روبه‌رو می‌شوند و مهارت و تخصص خود را در محیطی کاملا واقعی به نمایش می‌گذارند.
وی ادامه داد: در این المپیاد هنرجویان آموخته‌های خود همچون ایمنی، بهداشت و محیط زیست و همچنین اخلاق حرفه‌ای در کار و نوآوری و کارآفرینی دنیای کار که در کنار مهارت‌های تلفیقی، نهادینه شده است را به‌کار خواهند بست.
علیرضاپور بیان کرد: در مرحله اول این المپیاد که در سطح هنرستان‌ها برگزار شد، بیش از هزار و ۲۶۶ هنرجو مشارکت کردند.
وی افزود: این المپیاد علمی مهارتی در شاخه فنی و حرفه‌ای در رشته‌های تأسیسات مکانیکی، حسابداری، الکترونیک، معماری داخلی، مکانیک خودرو، الکتروتکنیک، شبکه و نرم‌افزار و در شاخه کاردانش در رشته‌های تعمیر موتور و برق خودرو، برق صنعتی، تابلوساز برق صنعتی در حال برگزاری است.
رئیس اداره فنی و حرفه‌ای و کاردانش اداره‌کل آموزش و پرورش فارس تصریح کرد: پس از برگزاری آزمون شایستگی‌های فنی پایه در مرحله منطقه، ۱۶۶ نفر به مرحله مقدماتی استان راه یافتند و در ادامه ۴۳ هنرجو منتخب در مرحله نهایی این المپیاد در ۷ رشته با هم به رقابت می‌پردازند.

وی اضافه کرد: چهار هنرستان بهشتی، طالقانی، ظل‌انوار و مهر میزبان مرحله نهایی المپیاد شایستگی‌های فنی و غیر فنی دنیای کار در شیراز هستند.
علیرضاپور اظهار کرد: در پایان این مسابقات از هر رشته سه نفر و در مجموع ۲۱ هنرجو به عنوان هنرجویان برتر استان معرفی می‌شوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بهره برداری از دو طرح نیروگاه خورشیدی در قم
پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه تأمین آب شرب رابر از سد شهیدان امیرتیموری
به مناسبت دهه مبارک فجر مسابقات ورزشی در رشته‌های مختلف برای کارکنان صدا و سیما برگزار شد.
هدفگذاری بخش درمان استان؛ بی‌نیازی بیماران از مراجعه به سایر استان‌ها است
بازرسی از داروخانه‌های دولتی و خصوصی توسط معاونت غذا و دارو در زنجان
رویکرد مردم‌ محوری عامل توفیقات دولت در آذربایجان شرقی
رونمایی از ماشین‌آلات دهیاری‌های و افتتاح پروژه‌های برق‌رسانی
خبر‌هایی از مناطق مختلف گیلان، ۱۹ بهمن ۱۴۰۴
کشف بیش از دو هزار لیتر سوخت قاچاق در پلدختر
استان زنجان جزو سه استان پیشرو کشور
تشریح نتایج طرح ارتقاء امنیت اجتماعی شهرستان کرمان
زخمی تازه از جلاد‌های آشنا
افزایش مشارکت مردمی در توسعه اماکن متبرکه در سراسر کشور
خرید ۴ میلیارد ریال پسته با وجوه حاصل از فریب و کلاهبرداری
تداوم افتتاح طرح‌های عمرانی در گیلان در هشتمین روز دهه فجر
بسته خبر‌ی دهه فجر ۱۹ بهمن ۱۴۰۴ در چهارمحال و بختیاری
لیگ برتر تنیس روی میز؛ شکست سپاهان مقابل مناطق نفت‌خیز جنوب
فعالیت سامانه بارشی از امشب در گلستان
برگزاری دومین دوره مسابقه ملی کتابخوانی مجازی در زنجان
توسعه خوشه خرمای خوزستان با اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
آغاز عملیات اجرایی آزاد راه شیراز بوشهر
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
ادامه فعالیت سامانه بارشی در فارس تا فردا
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
باران در راه کرمان؛ سامانه‌ی بارشی قدرتمند تا دوشنبه مهمان استان است
افزایش ۴۰ درصدی بارش‌ها در کرمانشاه نسبت به میانگین بلندمدت
نام ۲ کشاورز زنجانی در فهرست کشاورزان نمونه زراعت کشور
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)