• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۰۸۴۵۸
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۹
فارس » اقتصادی

رشد ۱۲۵ درصدی تسلیم اظهارنامه مالیاتی در فارس

مدیرکل امور مالیاتی فارس گفت: امسال در تسلیم اظهارنامه مؤدیان مالیاتی ١٢٥ درصد و در منابع مالیاتی ۱۵۷ درصد رشد در مقایسه با پارسال داشتیم.

رشد ۱۲۵ درصدی تسلیم اظهارنامهبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس،حمیدرضا محمدابراهیمی با یادآوری اینکه ایجاد و گسترش فرهنگ مالیات مستلزم اطلاع رسانی شفاف است، پرداخت مالیات ابرازی در فارس را بی‌سابقه توصیف و اضافه کرد: پارسال ٧٠٣ میلیارد مالیات ابرازی بخش مشاغل داشتیم، اما امسال با رشد قابل توجه به ١٨٠٠ میلیارد تومان رسید.
مدیرکل امور مالیاتی فارس همچنین با بیان اینکه فعالان اقتصادی خود به خوبی می‌دانند که گردش حسابشان به چه میزان است، خاطرنشان کرد: از سال ٩٩ بانک‌های اطلاعاتی در سازمان امور مالیاتی تکمیل و همه ارگان‌ها موظف شدند که اطلاعات خود را در سامانه ثبت و میزان مالیات آن‌ها مشخص شود.

ابراهیمی با بیان اینکه جرایم مالیاتی در بخش ابرازی موثر نبوده است، گفت: هنوز بخشی از هزینه حقوق دولتی با مالیات تامین نمی‌شود.
مدیرکل امور مالیاتی فارس با بیان اینکه مالیات و ارزش افزوده‌ای که در استان وصول می‌شود نسبت به سرانه جمعیت تقسیم می‌شود، تاکید کرد: فرهنگ‌سازی صرفا به معنای امور مالیات به تنهایی نیست.
ابراهیمی عنوان کرد: در یک کشور پیشرفته هر شخصی پرداخت مالیات را منافع خود می‌داند.
او با بیان اینکه مالیات تعادل طبقاتی ایجاد می‌کند به شرطی که در نظام اقتصادی به خوبی اجرا شود، عنوان کرد: اکنون هم اخذ مالیات بر اساس قانون است.
مدیرکل امور مالیاتی فارس در خصوص آموزش کارکنان کافی‌نت‌ها در ایام تسلیم اظهارنامه‌های مالیاتی هم گفت: پیگیری کرده‌ایم که کافی‌نتی‌ها بیایند آموزش ببینند، اما قبول نکردند.
ابراهیمی اعلام کرد که از سال آینده از کارشناسان رسمی بازنشسته مالیاتی امسال استفاده خواهیم کرد تا با استقرار در مراکز پیش‌بینی شده برای انجام خدمات مالیاتی اقدام کنند.
او اضافه کرد: براساس قانون بودجه هر سال سقف فروش توسط مجلس برای استفاده از شرایط تبصره ماده ١٠٠ اعلام می‌شود و براساس توافق انجام شده، فعالان اقتصادی امکان استفاده از مزایای این تبصره را دارند.

مدیرکل امور مالیاتی فارس همچنین تصریح کرد: در سامانه سوت‌زنی هم حدود ٣٠٠ مورد فرار مالیاتی برای ما ارسال شده که در دست بررسی است.
به گفته ابراهیمی، هنوز مالیات ستانی در کشور ما معادل هزینه‌های جاری انجام نمی‌شود و به همین دلیل در جا‌هایی هم فرار مالیاتی ایجاد شده است.
وی معتقد است اگر از سامانه سوت‌زنی استفاده بهینه شود، بسیاری از مباحث مالیاتی انجام خواهد شد، گفت: برای ساماندهی فرار مالیاتی در بخش پزشکان و وکلا ورود کرده‌ایم و براساس بانک‌های اطلاعاتی پزشکان بررسی‌ها در دست انجام است، اما در عین حال اطلاعاتی که در این باره خود مردم می‌دهند قطعا سریعتر به نتیجه می‌رسد.
مدیرکل امور مالیاتی فارس در خصوص مالیات طلا هم گفت: تا ١٣ دی ماه ١٤٠٠ میزان فاکتور صادر شده طلافروشان مشمول کسر ٩ درصدی مالیات می‌شد و از آن پس تاکنون، چون طلا جزو کالای سرمایه‌ای تلقی شده، تنها دستمزد از طلای فروخته شده مشخص شد.
ابراهیمی همچنین ادامه داد: مراکز قرآنی به استناد ماده ١٣٩ قانون مالیات‌های مالیاتی از پرداخت مالیات به شرط تسلیم اظهارنامه معاف هستند.
او خاطرنشان کرد: از کل مالیات‌هایی که به خزانه از استان ارسال می‌شود تنها کسوراتی کسر و مابقی به استان و برای تامین منافع نقدی باز می‌گردد.
مدیرکل امور مالیاتی فارس اضافه کرد: براساس بانک‌های اطلاعاتی، مبنای افزایش بودجه مالیاتی سالانه مشخص می‌شود. همچنین براساس اطلاعات اخذ شده مالیات اخذ می‌شود و پزشکان نیز طبق بانک اطلاعاتی جهش مالیاتی داشتند.

ابراهیمی با بیان اینکه مالیات، ابزار اقتصادی برای کنترل است و به همین دلیل برخی در مبحث مالیات با جوسازی به دنبال منافع خود هستند، گفت: میزان فرار مالیاتی در استان مشخص نیست، اما قطعا زیاد است؛ همچنان که نمی‌توان گفت چه میزان کالای قاچاق وارد استان می‌شود.
او اضافه کرد: در بخش پزشکی نیز یک درصد از عوارض پرداختی به دانشگاه علوم پزشکی داده می‌شود و به همین دلیل اگر همکاری انجام شود فرار مالیاتی پزشکان هم به حداقل می‌رسد.
مدیرکل امور مالیاتی فارس عنوان کرد: اداره فرار مالیاتی با ٢٠ پرسنل در استان تشکیل شده که گزارش‌های خوبی هم در خصوص دانه درشت‌های اقتصادی که فرار مالیاتی دارند، به دست ما رسیده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
چشم بینا در صحنه
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
گمرک زنجان؛ پل ارتباطی ۶۷ واحد تولیدی با بازار‌های خارجی
برگزاری همایش ملی حسابداری هوشمند در بناب
قهرمانی پندار ترکزاد از کیش در مسابقات اسکواش ایران جونیور
برگزاری آیین پایانی جشنواره موسیقی دستگاهی ایرانی در تبریز
تساوی استقلال و فولاد در دربی خوزستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ آبان ۱۴۰۴
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه؛ گسترش شعله‌ها در منطقه حفاظت‌شده شمس‌کلایه
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت ذرت علوفه‌ای در شهرستان ابهر
تساوی ملوان مقابل ذوب آهن در هیجان انگیز‌ترین بازی هفته
واژگونی خودروی سواری در بزرگراه کرج قزوین
نمایش قدرت بانوان کاراته ایران در مسکو؛ چهار فینال در روز نخست
بازدید امام جمعه نورآباد از روند ساخت مسجدحضرت زهرا(س)
ایران به دیدار رده‌بندی رفت
صعود نماینده تنیس ایران به فینال دونفره تورجهانی ایتالیا
ماندگاری هوای خنک در سمنان
آتش سوزی در باغ تفریحی چشمه بلقیس چرام
راه‌اندازی پایانه صادرات حبوبات و خشکبار آذرشهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در شیوه جدید اختصاص کالابرگ؛ یارانه حذف نمی‌شود
لیگ برتر کشتی آزاد؛ پیروزی استقلال جویبار مقابل مدعی عنوان قهرمانی
نتایج کامل رقابت‌های ایران در بازی‌های آسیایی جوانان
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی
نتایج دیدارهای هفته نهم لیگ برتر فوتبال
انتقادها از تسلیم شدن آمریکا در مقابل چین
لاریجانی: باید از اختلافات عبور کنیم
اسرائیل منابع کافی برای مقابله با موشک‌های ایرانی را نداشت
ایران و روسیه در برابر سیاست‌های غرب برادرانه ایستاده‌اند
با توجه به نوع تهدید، پدافند غیرعامل بازآرایی می‌شود
واکنش چین به فرمان از سرگیری آزمایش‌های اتمی آمریکا
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت
تجدید خاطرات گذشته در تالار وحدت
عارف: نگاه دولت چهاردهم اصلاح نظام آموزشی کشور است
وزیر اقتصاد: اقداماتی برای جبران کسری بودجه آغاز شده است
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ  (۳ نظر)
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قدردانی لاریجانی از طراحی هنرمندانه ایستگاه متروی مریم مقدس (س)  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)
توان دفاعی ایران با قابلیت‌های بیشتر به‌روز می‌شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
افتتاح‌ زمین چمن مصنوعی در جغتای  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
نخستین جشنواره حجاب بانوی ایرانی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)