پخش زنده
امروز: -
فرانس تی وی انفو از اعمال مالیات سنگینتر برای رانندگان خودروهای آلاینده در لندن خبر داد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از فرانس تی وی انفو، این دانشجوی انگلیسی هر روز که سوار خودروی خود میشود و از مقابل دوربینهای نظارتی میگذرد باید ۱۵ یورو یا ماهی ۴۰۰ یورو جریمه بپردازد. او که با کار در جایی که حدود ۴۰ کیلومتر از محل زندگی اش فاصله دارد خرج تحصیل خود را میدهد، مجبور است استعفا کند.
هیربد پیرنیا دانشجو: افرادی مثل من باید مالیات بدهند؛ دیگر نمیتوانم نه سر کار بروم و نه به دانشگاه یا هر کار دیگری انجام دهم.
خودروی این دانشجو جزو خودروهای آلاینده، مثل خودروهای دیزلی قبل از ۲۰۱۵ یا خودروهای بنزینی قبل از ۲۰۰۶ دسته بندی شده است. از امروز صبح (سه شنبه ۲۹ اوت) قوانین مربوط به منطقه ویژه آلایندگی کم در لندن موسوم به (ULEZ) در همه نقاط این شهر اجرا میشود که ۹ میلیون نفر جمعیت و ۷۰۰ هزار خودرو در آن حضور دارند. این سیاست که با هدف مقابله با آلودگی هوا اتخاذ شده هدف این انتقاد قرار گرفته که در واقع در بحبوحه تورم و بالا بودن هزینههای زندگی، افراد کم بضاعت را هدف میگیرد و این در حالی است که کمکهای دولتی برای خرید خودروی پاک ناکافی است.
شهروند: خیلی از افراد در لندن و حومه دیگر نمیتوانند از خانه خود خارج شوند.
شهروند: من رهبر یک گروه کر هستم، یک سوم از افرادی که در این گروه هستند میگویند به خاطر این جریمهها نمیتوانند سر کار بیایند.
طی ماههای اخیر برخی از افراد دوربینهایی را که به طور خودکار شماره پلاک خودروهایی را که در لندن در تردد هستند اسکن میکنند ،تخریب کرده اند، اما مدافعان محیط زیست از این مالیات و جریمههای جدید حمایت میکنند.
هیرا خان آدگون فعال محیط زیست از سازمان موسوم به پاسیبل: بالاخره روشی پیدا شد که اوضاع را عوض کرد؛ ما باید تا سال ۲۰۳۰، استفاده از خودرو را تا ۲۵ درصد کاهش بدهیم و این سیاست جدید، تنها، گام کوچکی برای رسیدن به این هدف محسوب میشود.
شهردار لندن که مبتکر این طرح است، هدف انتقاد دولت محافظه کار و حتی جناح طرفدار خود شهردار از حزب کارگر قرار گرفته است.