• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۰۰۷۳۸
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۳
اقتصادی » گمرک، حمل و نقل

محدودیت‌های ترافیکی در راه‌های کشور تا ۱۵ مهر

مرکز مدیریت راه‌های کشور محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های مواصلاتی در بازه زمانی ۱۰ تا ۱۵ مهر ماه ۱۴۰۲ را اعلام کرد.

محدودیت‌های ترافیکی در راه‌های کشور تا ۱۵ مهربه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، برابر با اطلاعات دریافتی از مرکز مدیریت راه‌ها تردد موتورسیکلت‌ها به استثنای موتورسیکلت‌های انتظامی و امدادی از ساعت ۱۲ ظهر دوشنبه ۱۰ مهر تا ساعت ۷ صبح شنبه ۱۵ مهر از محور‌های کرج -چالوس، هراز، فیروزکوه، تهران- سمنان – مشهد و بالعکس ممنوع است.
در محور کندوان، تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۳ تا ۲۴ دوشنبه تا چهارشنبه (۱۰ تا ۱۲ مهر ماه) از مرزن‌آباد به سمت کرج و تهران ممنوع است، همچنین در صورت اعلام مأموران پلیس راه، تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۶ تا ۲۴ همان روز از کرج میدان امیرکبیر و آزادراه تهران– شمال به سمت مرزن‌آباد یک طرفه خواهد بود.
بر این اساس تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۳ تا ۲۴ جمعه و شنبه (۱۴ و ۱۵ مهر ) از کرج و ابتدای آزادراه تهران–شمال به سمت مرزن‌آباد ممنوع بوده و در صورت اعلام مأموران پلیس، تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۶ تا ۲۴ همان روز از مرزن‌آباد به کرج و تهران یک طرفه خواهد بود، همچنین در محور هراز و در صورت افزایش حجم ترافیک و اعلام مأموران پلیس راه، محدودیت یک طرفه مقطعی در روز‌های سه‌شنبه، جمعه و شنبه (۱۱، ۱۴ و ۱۵ مهر ) البته (به استثناء وسائل نقلیه سنگین حامل مواد سوختی و فاسدشدنی) به صورت رفت و برگشت از محدوده پلور تا پلیس راه لاریجان و بالعکس اعمال خواهد شد.
در محور کندوان تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت از محور کرج–چالوس و بالعکس و تردد خودرو‌های تریلر از محور هزار ممنوع است.
تردد خودرو‌های کامیون و کامیونت به استثنای وسائل نقلیه سنگین حامل مواد سوختی و فاسدشدنی از ساعت ۱۲ تا ۲۴ روز‌های دوشنبه تا چهارشنبه ۱۰ تا ۱۲ مهر و همچنین از ساعت ۷ تا ۲۴ پنجشنبه و جمعه ۱۳ و ۱۴ مهر از محور هراز ممنوع اعلام شده است.
بر مبنای اعلام مرکز مدیریت راه‌های کشور تردد انواع خودرو‌های تریلر به استثناء وسائل نقلیه سنگین حامل مواد سوختی و فاسدشدنی از ساعت ۱۲ تا ۲۴ روز‌های سه‌شنبه و جمعه (۱۱ و ۱۴ مهر ) از مسیر جنوب به شمال محور تهران– فیروزکوه – قائم شهر و بالعکس ممنوع خواهد بود، در محور آستارا– اردبیل و بالعکس، تردد کلیه خودرو‌های کامیون و تریلر به استثناء وسائل نقلیه سنگین حامل مواد سوختی و فاسدشدنی از ساعت ۱۲ تا ۲۴ سه‌شنبه ۱۱ مهر و همچنین از ساعت ۸ تا ۲۴ پنجشنبه و جمعه (۱۳ و ۱۴ مهر ) ممنوع اعلام شده است.
تردد خودرو‌های کامیون و تریلر به استثناء وسائل نقلیه سنگین حامل مواد سوختی و فاسدشدنی از ساعت ۱۲ تا ۲۴ سه‌شنبه ۱۱ مهر و همچنین از ساعت ۸ تا ۲۴ پنجشنبه و جمعه (۱۳ و ۱۴ مهر ) در محور قدیم رشت– قزوین و بالعکس ممنوع خواهد بود.
به گزارش سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، اجرای این محدودیت‌ها منوط به افزایش حجم تردد در محور‌ها بوده و با توجه به اوضاع ترافیکی، احتمال هرگونه تغییر در ساعت و نحوه اجرا وجود دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
معرفی کتاب‌هایی برای کودک و نوجوان درباره امام زمان (عج)
آغاز مرحله اول المپیاد‌های علمی دانش آموزی
عملیات مرمت کارخانه تاریخی ریسباف اصفهان تمدید شد
رادیو صبا با «هنرستان» در قلب جشنواره فیلم فجر
تداوم بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
صدور مجوز احداث ۴۵۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در نیشابور
اسامی داوران ۳ بازی از هفته بیستم لیگ برتر فوتبال
اجرای موفق طرح کالابرگ الکترونیکی در بوشهر/ آغاز مرحله دوم از ۱۵ بهمن
لیگ برتر والیبال مردان؛ برنامه هفته‌های پانزدهم تا هفدهم
پایان هفته چهاردهم لیگ برتر والیبال با برتری مدعیان
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عمان
جان باختن یک شهروند تربت جامی بر اثر نشت اسید در شهرک صنعتی
مساجد کیش، پایگاه هویت دینی و مشارکت اجتماعی در جامعه
توسعه فضای سبز اهواز با کاشت گل‌های کاغذی
غبارروبی حرم مطهر سبزقبا (ع) به مناسبت نیمه شعبان
تحقق ۱۰۰ درصدی و افزایش سهم درآمد خوزستان
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ختم پرونده اختلافی ۸ ساله در دزفول به صلح و سازش
سازش ۷۴۰ پرونده در شورای حل اختلاف حمیدیه
حضرت امام مهدی (عج) امید زنده بشریت برای رسیدن به عدالت، امنیت و آینده‌ای روشن هستند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
رزمایش اقتدار ورزش ایران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)