• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۰۱۰۱۴
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۸
بین الملل » آمریکا

محاکمه پسر بایدن برای در اختیار داشتن غیرقانونی سلاح

هانتر بایدن، پسر جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا، سه شنبه در دادگاه فدرال در دلاور (شرق) حاضر شد.

محاکمه پسر بایدن برای در اختیار داشتن غیرقانونی سلاح   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از خبرگزاری فرانسه، هانتر، پسر جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا، سه شنبه در دادگاه فدرال در دلاور (شرق) حاضر شد، جایی که احتمالا به دلیل در اختیار داشتن غیرقانونی سلاح بی گناه شناخته شود.

هانتر بایدن، ۵۳ ساله، یکی از اهداف مورد علاقه مخالفان جمهوری خواه پدرش است که از سلف خود دونالد ترامپ شروع می‌شود، که او را پاشنه آشیل رئیس جمهور دموکرات می‌دانند. وی متهم است که در سال ۲۰۱۸ هنگام پر کردن فرم‌هایی برای گرفتن اسلحه، دروغ گفته است. هانتر بایدن در آن فرم اعتیاد به مواد مخدر را که بعد به آن اعتراف کرد، انکار کرده بود.
آبه دیوید لوول، وکیل وی اعلام کرد او در جریان تفهیم اتهام خود در دادگاه فدرال در ولمینگتون، دلاوِر، ایالت زادگاه خانواده بایدن، می‌توانست بی گناه شناخته شود. او درخواست کرده بود که موکلش، ساکن کالیفرنیا (غرب)، بتواند از طریق ویدئو کنفرانس حضور یابد. اما قاضی کریستوفر برک این درخواست را رد و استدلال کرد که این اولین حضور "یکی از موارد نادر در یک پرونده جنایی است که در آن یک متهم به طور فیزیکی در دادگاه ما، در برابر قاضی حاضر می‌شود. "
وی گفت: «بیشتر اتهامات متهم جدید است و در حضور قبلی وی در تیرماه ۱۳۹۲ مطرح نشده است، بنابراین این اولین بار است که در دادگاه مطرح می‌شود.»
اگر هانتر بایدن مجرم شناخته شود، با ۲۵ سال زندان مواجه می‌شود، اما در عمل چنین پیگرد‌هایی به ندرت منجر به حبس می‌شود. هانتر بایدن در ماه ژوئن با دادستان دیوید وایس به توافقی مبنی بر فرار مالیاتی و دستیابی غیرقانونی اسلحه گرم پرداخت که احتمالا به او اجازه می‌داد از زندان و محاکمه شرم آور برای او و پدرش فرار کند. اما این قرارداد در پی تردید‌هایی که در ماه ژوئیه توسط یک قاضی در مورد اعتبار آن ابراز شد، لغو شد.
جمهوری خواهان که اکثریت مجلس نمایندگان را در اختیار دارند، تحقیقات استیضاح رئیس جمهور دموکرات را در ۱۲ سپتامبر با انگیزه روابط جنجالی پسرش در خارج از کشور آغاز کردند. نمایندگان محافظه‌کار پارلمان، هانتر بایدن را متهم می‌کنند که با استفاده از شبکه‌ها و نام پدرش، در اوکراین و چین معاملات مشکوکی انجام داده است.
اما آن‌ها با نسبت دادن فشار اعمال شده بر کیف توسط جو بایدن، به عنوان معاون باراک اوباما، در سال ۲۰۱۶ برای برکناری ویکتور چوکین، دادستان کل اوکراین، از این هم فراتر می‌روند و این را به تمایل برای محافظت از گروه گاز اوکراینی که پسرش در آن جا نشسته بود نسبت می‌دهند. جمهوری‌خواهان دولت دموکرات را متهم می‌کنند که هر کاری انجام می‌دهد تا رویه‌هایی را که هانتر بایدن را هدف قرار داده است، دفن کند.
در جریان جلسه استماع وزیر دادگستری مریک گارلند در ۲۰ سپتامبر، رئیس کمیته قضایی مجلس نمایندگان، جیم جردن جمهوری خواه، بار دیگر از او به دلیل انتصاب دیوید وایس به عنوان دادستان ویژه برای رسیدگی به پرونده‌های هانتر بایدن در ماه اوت انتقاد کرد. جیم جردن گفت: "مردی که او می‌شناسد از جو بایدن محافظت خواهد کرد. "
وزیر گارلند با یادآوری این که آقای وایس توسط دولت ترامپ منصوب شده بود و در زمان آقای بایدن در سمت خود باقی ماند، اطمینان داد که دادستان برای انجام تحقیقات خود آزادی کامل دارد. هانتر بایدن، تاجر و وکیل آن زمان، پس از بهبودی از اعتیاد به مواد مخدر و الکل، به نقاشی روی آورد. جو بایدن در ماه می‌به ام اس ان بی سی گفت که "به او ایمان دارد" و "به او افتخار می‌کند".

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
وکیل شاکیان پرونده منافقین: جنایات منافقین همچنان ادامه دارد
کشتی آزاد رده بندی اتحادیه جهانی؛ نمایندگان کشورمان حریفان خود را شناختند
مسجد جامع الشتر پایگاه اتحاد و همدلی مردم
خبر‌هایی از بزرگداشت ایام الله دهه فجر
بازدید از آزمایشگاه کشت بافت مرکز جنوب کرمان
ماشین‌های دروغ پرداز در برابر قانون (شبکه اینترنشنال)
خراسان‌شمالی غرق در شادی و سرور جشن نیمه شعبان
۱۵ شعبان المعظم سالروز ولادت حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه شریف
ایستگاه پانزدهم رقابت‌های لیگ دسته دوم فوتبال و مصاف تیم‌های گیلانی مقابل حریفان
۳۱ اثر چهل‌وچهارمین جشنواره فیلم فجر در ساری روی پرده می‌رود
قدردانی عراقچی از فیدان به جهت تلاش برای کاهش تنش در منطقه
خبر‌هایی از مناطق مختلف گیلان (۱۴ بهمن ۱۴۰۴)
رتبه برتر شهرضا در حوزه اشتغال و کارآفرینی
دولت‌های متخاصم و جنایات منافقین
میزبانی از بزرگترین رویداد قرآنی زنجان
بهره برداری بیش از ۵۰۰ طرح عمرانی در گیلان
آغاز ثبت نام شبکه داوطلبان طرح رویداد «سلام محله» در لرستان
عطرافشانی و گلباران مزار شهدا در عجب‌شیر
افتتاح مرکز آفرینش‌های مأوا در رشت
بازگشت هیجان به لیگ برتر جودو با رقابت ۷ تیم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
رسیدگی به مشکلات اصناف و بازاریان در دستور کار قوه قضائیه
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
آغاز برنامه‌های مردمی شعبان و دهه فجر در تهران
طرح ملی منتظران ظهور همزمان با نیمه شعبان
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)