• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۱۰۳۶۶
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۱
علمی و فرهنگی » معارف

پوستر یازدهمین همایش بین‌المللی قرآن، عترت و سلامت رونمایی شد

مراسم رونمایی از پوستر یازدهمین همایش بین‌المللی قرآن و عترت و سلامت با حضور رئیس فرهنگستان علوم پزشکی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مراسم رونمایی از پوستر یازدهمین همایش بین‌المللی قرآن و عترت و سلامت با حضور سید علیرضا مرندی، رئیس فرهنگستان علوم پزشکی، ناصر سیم فروش، رئیس همایش، حجت الاسلام عباسی، رئیس جامعه المصطفی العالمیه و قاسم رضیعی، دبیر علمی همایش، نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی ایران و دیگر مسئولان و دست اندرکاران برگزاری همایش در فرهنگستان علوم پزشکی ایران برگزار شد.

سیدعلیرضا مرندی رئیس فرهنگستان علوم پزشکی با تجلیل از دست اندکاران همایش، بر ضرورت توجه به موضوعات قرآنی به ویژه سلامت معنوی تاکید کرد و گفت: غرب در حال پژوهش در حوزه سلامت معنوی لائیک است به همین دلیل ما اسم گروه سلامت معنوی را سلامت معنوی اسلامی گذاشته‌ایم، نباید فعالیت‌ها در حوزه قرآن فقط به تلاوت و تشویق قاریان محدود شود بلکه رسالت ما توجه به سلامت معنوی است و باید در ذهن مردم سلامت معنوی را نهادینه کرد که این کار به کمک‌های همه جانبه نیاز دارد و وظیفه ما در این حوزه بسیار سنگین است.

وی با بیان اینکه مهمترین پیام این همایش آشنایی بیشتر با قرآن برای فهم ابعاد بیشتر علم است، اضافه کرد: ابعاد سلامت شامل؛ سلامت جسمی، سلامت روانی، سلامت اجتماعی و سلامت معنوی است. رسالت مهم ما این است که جامعه دانشجویی خود را متفاوت از دیگر جوامع همراه با آموزه‌های معنوی و قرآنی آموزش دهیم.

در ادامه سیم فروش رئیس همایش با تبریک پیروزی‌های جبهه مقاومت اظهار امیدواری کرد روزی این همایش در قدس شریف برگزار شود.

وی گفت: برای نخستین بار رهنمود امام راحل در نزدیکی حوزه و دانشگاه با برگزاری این همایش محقق شد.

سیم فروش افزود: برای نخستین بار، دبیرخانه همایش در دانشگاه علوم پزشکی ایران تشکیل شده است تا محور‌های زیرمجموعه تعیین و به همه دانشگاه‌های علوم پزشکی ارسال شود و محققان، استادان، دانشجویان و فراگیرانی که در زمینه قرآن فعالیت می‌کنند، مقالات خود را برای این همایش ارسال کنند.

رئیس همایش بین المللی قرآن، عترت و سلامت ادامه داد: امسال برای بار دوم است که همایش به صورت بین‌المللی برگزار می‌شود. سال قبل، در کنار حرم حضرت معصومه (س) و در دانشگاه علوم پزشکی قم توانستیم سخنرانان و پزشکان مسلمان را از کشور‌های اسلامی در کشور ایران گردهم بیاوریم.

سیم فروش گفت: هدف از برگزاری این همایش این است که بتوانیم معارف قرآنی و اهل بیت سلام الله علیهم را با شعار «حب القرآن یجمعنا» به گوش جهانیان برسانیم و در تبادل اطلاعات قرآنی در جامعه جوان پزشکی تلاش کنیم.

در ادامه این نشست حجه الاسلام عباسی، رئیس جامعه المصطفی العالمیه با اشاره به فعالیت‌ها و ظرفیت‌های مناسب جامعه المصطفی، همکاری و مراوده با کشور‌های اسلامی در همایش بین‌المللی قرآن، عترت و سلامت را فرصت مناسبی برای بهره گیری از فعالیت‌های علمی به ویژه فعالیت‌های قرآنی جامعه المصطفی و دیگر دانشگاه‌ها دانست.

حجت‌الاسلام عباسی تصریح کرد: زمینه همکاری خوبی در عرصه قرآن، عترت و سلامت وجود دارد. فقه اسلامی قانون تنظیم زندگی فردی، اجتماعی و روابط بین‌المللی است. نمی‌شود باور الهی داشته باشید و این باور‌ها در روابط فردی و اجتماعی نمود نداشته باشد. اخلاق پزشکی و فقه پزشکی دایره وسیعی دارد که می‌تواند نگاه تمدنی به مسئله سلامت را تغییر دهد. گاهی در برخی کشور‌ها کسانی به سلامت و ساخت دارو‌ها نگاه سودگرایانه و تجاری دارند. این نگاه همان نگاه تمدن مادی گرایانه است و نگاه اسلامی و قرآنی به سلامت می‌تواند این نگاه را بهبود بخشد.

وی با اشاره به روایت‌های فراوان در حوزه علم‌دوستی مردم ایران، گفت: روایت‌هایی که در مورد مسئله علم و علاقه‌مندی مردم ایران به علم در روایات اهل سنت وجود دارد حتی بیشتر از روایت‌های موجود در منابع شیعی است. یعنی ایران سرزمینی است که عشق به تمدن و علم در آن ریشه‌دار است و این پرچم امروز در دست شماست. ما هم در نقاط مختلف دنیا حضور داریم و آماده همکاری با این همایش هستیم تا کارگزار شما در دنیا باشیم.

رضیعی، دبیر علمی همایش نیز درباره نحوه برگزاری این همایش گفت: همایش امسال شامل کارگروه‌هایی در حوزه سلامت مرتبط با قرآن است که دبیر هر کارگروه بر فعالیت آن‌ها نظارت می‌کند.

وی افزود: همه اعضای حوزه سلامت پزشکی از جمله استادان، دانشجویان، فلوشیپ‌ها و دستیاران می‌توانند در این همایش حضور داشته باشند.

رضیعی ادامه داد: در همایش یازدهم روز‌های برگزاری نسبت به سال‌های گذشته افزایش یافته است تا فرصت مناسب برای ارائه مباحث علمی فراهم شود همچنین برای نخستین بار محتوا‌های آموزه‌های قرآنی سلامت محور ۱۰ همایش قبلی را در سایت مخصوص همایش بارگذاری می‌کنیم.

دبیرعلمی همایش قرآن، عترت و سلامت گفت: مطابق بررسی‌های انجام شده حدود دو هزار حافظ قرآن در جامعه پزشکی مشغول فعالیت اند که به دلیل مشغله کاری، فرصت زیادی برای حضور در محافل قرآنی ندارند؛ به همین دلیل همه تلاشمان از برگزاری همایش این است که این افراد سالانه فرصتی داشته باشند تا در جشنواره قرآنی، ضمن ارائه فعالیت‌های علمی و قرآنی خود از محافل قرآنی و تلاوت‌های پیش بینی شده نیز بهره‌مند شوند.

یازدهمین همایش بین‌المللی قرآن، عترت و قرآن از ۲۵ تا ۲۷ بهمن سال جاری با شعار «قرآن نسخه شفابخش» توسط دانشگاه علوم پزشکی ایران و فرهنگستان علوم پزشکی و با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دیگر مراکز علمی و دانشگاهی در تهران، مرکز همایش‌های رازی برگزار می‌شود همچنین پذیرش مقالات از طریق تارنمای همایش به نشانی quran-health.com میسر است.

این همایش دارای امتیاز بازآموزی برای پزشکان، امتیاز فرهنگی برای اعضای هیات علمی و امتیاز ضمن خدمت برای کارکنان حوزه سلامت است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نشست مدیران امور دانشجویی کشور در سمنان
بزرگداشت زنده یاد نوشیروانی نیکوکار بزرگ در بابل
احیای یک طرح فولادی در تربت‌حیدریه پس از ۱۴ سال 
پایان مسابقات مینی‌فوتبال کارگری بوکان
برگزاری یادواره شهدای معلم و دانش‌آموز در عجب‌شیر
تفرقه در امت اسلام، خواست صهیونیسم جهانی است
پیش بینی دو هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای بهره‌برداری از قطعه ۲ _ج محور ارومیه - مهاباد- میاندوآب
عرضه رایگان زمین حذف می شود؟!
تاکید رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی بر برخورد با قبح زدایی و هنجارشکنی هدفمند
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از طرح ساماندهی و زیباسازی ساحل زرینه‌رود
همه اصناف مشمول قانون مالیات بر ارزش افزوده می‌شوند
جشنواره برگ‌های رنگارنگ سرکان در قاب دوربین عکاسان
آغاز حملات گسترده هوایی به جنوب لبنان
افتتاح مرحله سوم کارخانه نوآوری زاهدان با حضور وزیر علوم
برگزاری مانور استانی مقابله با پشه آئدس در بندرگز
ستاد اربعین ۱۴۰۵ استان کرمانشاه کار خود را آغاز کرد
علت کمبود نهاده‌های دامی، خشکسالی و هشداری که باور نشد
افزایش تولید و قاچاق مواد مخدر صنعتی در افغانستان
آغاز ساخت زیر گذر شهدا در بوکان
رایزنی غریب آبادی با مقامات عربستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)