• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۶۰۵۳۲
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۲
سیاسی » دولت

ضرورت ارتقای زیرساخت‌های حمل و نقل و آموزش در شهریار

آقای رئیسی گفت: توسعه خطوط ریلی و مترو به منطقه شهریار و همچنین ارتقای امکانات و زیرساخت‌های آموزشی و فرهنگی در کنار توجه به مسائل اقتصادی و معیشتی، جزو اولویت‌ها و ضرورت‌هاست.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آقای رئیسی، امروز یکشنبه در سفر به شهرستان شهریار، در جمع مردم این شهرستان، ضمن تبریک ولادت با سعادت حضرت زینب، سلام الله علیها، تصریح کرد: در این سفر، بیش از ۳۰ سال انتظار مردم برای بهره‌برداری از بیمارستان تخصصی و فوق‌ تخصصی امام خمینی در این شهرستان، پایان یافت و این مرکز درمانی در روز با برکت ولادت حضرت زینب کبری، افتتاح شد.

ضرورت ارتقای زیرساخت‌های حمل و نقل و آموزش در شهریار

رئیس جمهور با توجه به اهتمام دولت مردمی برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام در کشور، اظهار داشت: بنده، سال ۱۳۵۹ در کرج، مسئولیتی داشتم و با شهریار و رباط کریم و شهر اندیشه که در حال تأسیس بود، آشنا بودم، اما امروز این مناطق بسیار توسعه یافته و نسبت به آن زمان، تغییر کرده‌اند.
 
آقای رئیسی با قدردانی از همه کسانی که در این سال‌ها برای پیشرفت و رشد کشور و از جمله مناطق غرب استان تهران تلاش کرده‌اند، گفت: امروز باید در این مناطق به اقتضای توسعه‌ای که صورت گرفته است، تجدید نظری در تقسیمات کشوری در سطح شهرستان‌ها و استان انجام شود؛ تجدید نظر در تقسیمات کشوری این منطقه، جزو برنامه‌های دولت است و کارشناسان مربوط در حال بررسی‌های لازم هستند تا ارتقای این تقسیمات به منطقی‌ترین شکل ممکن انجام شود.
 
رئیس جمهور، همچنین با توجه به اهمیت موضوع تردد و حمل و نقل در این منطقه، چه در بخش‌های درونی و چه از نظر ارتباط با دیگر مناطق استان و کشور، تصریح کرد: توسعه خطوط ریلی و مترو به منطقه شهریار نیز از ضرورت‌هایی است که از طرف شهرداری‌ها دنبال می‌شود و دولت نیز از تلاش‌های آن در این زمینه حمایت می‌کند.
 
آقای رئیسی با تأکید بر اهمیت آموزش و موضوعات فرهنگی در شهرستان شهریار و مناطق غربی استان تهران، به‌خصوص با توجه به مهاجرت گسترده به این منطقه، گفت: مردم این مناطق، دلداده به انقلاب، علاقه‌مند به ارزش‌ها و پایبند به فرهنگ اسلامی و ایرانی هستند و باید تلاش کنیم که این هویت و فرهنگ، حفظ شود و ارتقا یابد.
 
رئیس جمهور، اظهار داشت: پیش از آمدن به این سفر، همکاران بنده، مسائل استان را بررسی کردند و به این نتیجه رسیدند که حتماً باید امکانات و زیرساخت‌های آموزشی و فرهنگی این منطقه متناسب با اقتضائات جمعیتی و جغرافیایی آن توسعه یابد و ارتقای وضعیت فرهنگی و آموزشی این منطقه در کنار توجه به مسائل اقتصادی و معیشتی، جزو اولویت‌ها و ضرورت‌هاست.
 
رئیس جمهور در ادامه با تأکید بر توجه به ارباب رجوع و پیگیری مشکلات مراجعان به دستگاه‌های اداری و اجرایی به عنوان یکی از انتظارات به‌حق مردم از دولت، گفت: خواسته بنده از همه همکاران در دستگاه‌های اداری و اجرایی، این است که به مسائل و مشکلات مردم، دور از هرگونه روابط ناسالم و ناعادلانه، توجه و آن‌ها را پیگیری کنند، به گونه‌ای که مردم احساس کنند خدمتگزاران آنان در دستگاه‌های اداری و اجرایی، حقیقتاً به دنبال گره‌گشایی از مشکلات هستند.
 
آقای رئیسی بر پیگیری نامه‌ها و درخواست‌های مردم از دولت، تأکید و تصریح کرد: حتماً همکاران بنده در بخش ارتباطات مردمی دولت، نامه‌های دریافت شده از طرف مردم را به دقت بررسی و خواسته‌های آنان را پیگیری خواهند کرد، زیرا یکی از علل اصلی آمدن من به میان مردم، توجه به خواسته‌های آنان است.
 
رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود در جمع مردم شهریار، امنیت امروز کشور را مرهون از جان‌ گذشتگی شهدا و ایثارگران دانست و اظهار داشت: آن‌چه امروز مردم فلسطین به آن مبتلا شده‌اند، همه ما را نیز در نحوه حمایت از آنان، در معرض آزمون الهی قرار داده است.
 
آقای رئیسی با انتقاد از سکوت مجامع بین‌المللی در قبال جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، گفت: امروز مردم دنیا علاوه بر تنفر شدید از رژیم صهیونیستی و آمریکا نسبت به همه ساز و کار‌های بین‌المللی نیز احساس ناامیدی و ناکارآمدی می‌کنند و به دنبال نظم عادلانه جهانی هستند؛ ما یقین داریم با اراده ملت‌ها و خون پاک همه کودکان مظلوم فلسطینی، نظام عادلانه جهانی در دنیا شکل خواهد گرفت.
 
رئیس جمهور با بیان اینکه مردم غزه، امروز به ملت‌های جهان، درس ایستادگی و مقاومت و همچنین بیزاری از دشمنان بشریت را می‌دهند، تصریح کرد: بی‌تردید، خون کودکان مظلوم فلسطینی، زمینه را برای بیرون آمدن دست انتقام الهی و پایان دادن به حکومت ظالمان و فرعونیان زمان، فراهم می‌کند.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
وزیر جهادکشاورزی: یکسان‌سازی نرخ ارز، گامی در مسیر شفافیت و رونق اقتصادی
دعوت مردم انقلابی خراسان شمالی به حضور باشکوه در راهپیمایی 22 بهمن
بررسی روند پیشرفت زیرساخت‌های انتظامی در جنوب کرمان
صدور کد رهگیری ۳.۷ میلیون معامله در سامانه خودنویس
بهره‌برداری از طرح توسعه میدان گازی توس با فرمان رئیس‌جمهوری
تبدیل بیش از ۷۰ درصد اراضی پادگان ۰۶ پایتخت به پارک عمومی
مجموعه آثار« میرزاحسن رشدیه» گامی در جهت تعلیم و تربیت
صنایع یزد تا ۱۴۰۶ موظف به تأمین آب از منابع غیرمتعارف شدند
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است
جدال حساس نساجی و شهرداری نوشهر در شهرآورد مازندرانی ها
برگزاری جشنواره غذا در دبیرستان معصومیه شهر بایگ
ورود معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور
آغاز عملیات اجرایی تکمیل رینگ حاشیه‌ای شهر یزد
ساخت ۶۴ مدرسه طبق الگوی مدرسه دارالفنون در هر استان
«نیم نگاه»، در رادیو سلامت
هوای سالم مشهد در بیستمین روز بهمن
بهره برداری از ۱۲۰ طرح اقتصادی و عمرانی در الیگودرز
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه منتهی به تهران در ۲۰ بهمن
جای خالی یک پسر
برگزاری چهل‌ویکمین جشنواره موسیقی فجر کرمانشاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
جشنواره فیلم فجر یک رویداد ملی و متعلق به همه اهالی سینماست
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)