• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۶۵۵۰۵
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۷
سیاسی » دولت
رئیس جمهور:

تفکر بسیجی، روند مبارزه با رژیم صهیونیستی را متحول کرد

آقای رئیسی با توجه به اینکه بسیج، یک گفتمان و اندیشه تحول‌آفرین است، گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، تفکر بسیجی موجب تحول در مبارزه با رژیم صهیونیستی شد.

تفکر بسیجی، روند مبارزه با رژیم صهیونیستی را متحول کرد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آقای رئیسی، امروز پنجشنبه در گردهمایی سراسری مسئولان بسیج دانشجویی و طلاب بسیجی که به مناسبت سالروز فرمان امام خمینی، رحمه الله علیه، برای تشکیل بسیج برگزار شد، ضمن تبریک هفته بسیج و نیز پیروزی رزمندگان عزیز مقاومت فلسطین، تصریح کرد: در پیام امام خمینی، مبنی بر تشکیل بسیج و رهنمود‌های رهبری معظم انقلاب اسلامی، این مجموعه با تعابیری همچون لشکر مخلص خدا، مدرسه عشق، مکتب شاهدان و شهیدان و معراج پاک اندیشه اسلامی، توصیف شده است.

رئیس جمهور با بیان اینکه مکتب انسان‌ساز بسیج، عاشقان و دلدادگان راه حق را برای  مأموریت خطیر خودسازی و جامعه‌سازی قرآنی پرورش می‌دهد، بر ضرورت معرفی این مکتب برای عصر‌ها و نسل‌های پیش‌ رو تأکید کرد.
 
آقای رئیسی با تأکید بر اینکه بسیج یک سازمان نهاد، رسته یا یک جریان سیاسی خاص نیست، تصریح کرد: بسیج را باید به گستردگی همه مردم، همه قشرها و همه آنانی که دغدغه‌مند انقلاب اسلامی و شکل‌گیری تمدن انقلاب اسلامی هستند، بلکه به عبارت دقیق‌تر باید به گستردگی همه امت اسلامی ببینیم.
 
رئیس جمهور در ادامه، حق‌خواهی، حق‌گرایی اجرای عدالت اقتصادی، فرهنگی و سیاسی و شکل دادن امت اسلامی را اندیشه و هدف مشترک همه بسیجیان توصیف کرد و افزود: چنین حرکتی که مقصد و هدف مشخصی دارد، هرگز متوقف نخواهد شد و در مسیر خود با توکل به خدا و اعتماد به نفس و داشته‌های امت اسلامی، تحت رهبری امام و مقتدای خود، هر مانعی را پشت سر خواهد گذاشت.
 
آقای رئیسی با اشاره به اینکه بنیاد بسیج را امام راحل با الهام از آیات قرآن، سنت نبوی و سیره ائمه گذاشت، گفت: گویا امام راحل، همان روز که پرچم انقلاب شکوهمند اسلامی را برافراشت و ملتی با اراده و مصمم دور ایشان جمع شدند تا حکومت ستمشاهی و استبداد داخلی و استعمار غربی خارجی را به عنوان موانع تحقق تمدن نوین اسلامی از پیش رو بردارند، این روز‌ها و نیاز به تفکر و گفتمان بسیجی را می‌دید.
 
رئیس جمهور با بیان اینکه نهضت اسلامی، اولین حرکت مستقل از قدرت‌های شرقی و غرب در دنیا بود، افزود: در آن روز‌ها هر حرکت و نهضتی باید به یکی از قدرت‌های شرقی و غربی اتکا می‌کرد، اما امام راحل فرمود ما می‌خواهیم به گونه‌ای زندگی کنیم که نه متکی به شرق و غرب بلکه مستقل و متکی به آموزه‌های اسلامی باشیم و این نگاه نو، پایه‌گذاری تمدنی جدید را نوید می‌داد.
 
آقای رئیسی با اشاره به اینکه بسیج در نگاه امام راحل و در رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی، یک گفتمان و اندیشه تحول‌آفرین است، اظهار داشت: سازمان‌های آزادیبخش سال‌ها برای رهایی قدس تلاش کردند و در نهایت می‌خواستند دور میز‌های مذاکره و با قرارداد‌های کمپ دیوید، شرم‌الشیخ و اسلو این هدف را پیش ببرند که ناکام ماندند، اما پس از پیروزی انقلاب اسلامی، تفکر بسیجی موجب یک تحول در مبارزه با رژیم صهیونیستی شد.
 
رئیس جمهور، تصریح کرد: پس از آنکه شهید سید عباس موسوی و سپس، سید حسن نصرالله، تحت تاثیر آموزه‌های انقلاب اسلامی، اولین هسته‌های مقاومت را در جنوب لبنان شکل دادند، شاهد آن بودیم که رژیمی که سودای اشغال سرزمین‌های اسلامی از نیل تا فرات را داشت، برای اولین بار مجبور به عقب‌نشینی از سرزمین‌های اشغالی در جنوب لبنان شد و پس از آن نیز پیروزی‌ها در جنگ‌های ۳۳ روزه، ۲۲ روزه، ۸ روزه و ۲ روزه بودیم.
 
آقای رئیسی به الهام گرفتن نیرو‌های مقاومت از آموزه‌های انقلاب اسلامی و مقاومت لبنان اشاره و خاطرنشان کرد: گروه‌های مقاومت فلسطین نیز پس از چند مرحله انتفاضه و انقلاب سنگ، حالا جنگ سنگ را تبدیل به جنگ موشک کرده‌اند و به جایی رسیده‌اند که احساس کردند می‌توانند رژیم صهیونیستی را شکست دهند و این اعتماد به نفس آنان در عملیات طوفان الاقصی، تجلی یافت و روشن شد.
 
رئیس جمهور با بیان اینکه رژیم صهیونیستی در جریان عملیات طوفان الاقصی، متحمل شکست نظامی، امنیتی و اطلاعاتی تلخ و سختی شد، گفت: این نه یک تحلیل، بلکه خبری است که حتی از زبان برخی سران استکبار جهانی، بیان شد که گفتند احساس ما این بود که این رژیم در نتیجه این شکست، فروریخت.
 
آقای رئیسی، همچنین با بیان اینکه اگر کمک‌های آمریکا و برخی کشور‌های غربی نبود، دیگر شاهد موجودیتی تحت عنوان رژیم صهیونیستی نبودیم، افزود: جریان مقاومت، نماد ایستادگی ایمان در برابر استکبار، مقابله شرافت در برابر شرارت و تقابل نیرو‌های معتقد به خدا، معاد، قرآن و پیامبر با استکبار است.
 
رئیس جمهور با اشاره به شکل‌گیری هسته‌های مقاومت در کشور‌های منطقه برای مقابله با داعش دست‌ساخته آمریکایی‌ها، اظهار داشت: امروز برخی‌ها به دنبال یافتن رد حضور نیرو‌های سپاهی در شکل‌گیری نیرو‌های مقاومت در یمن می‌گردند، در حالی که هسته‌های مقاومت در کشور‌های مختلف از جمله فاطمیون، زینبیون و نیرو‌های مقاومت در یمن، برآمده از متن مردم این کشور‌ها هستند.
 
آقای رئیسی با توجه به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی، مبنی بر اینکه پیروزی مقاومت یعنی دشمن خواست و نتوانست و ما خواستیم و توانستیم، تصریح کرد: شما امروز به هر کجای منطقه که نگاه کنید، خواهید دید که آمریکایی‌ها و نیرو‌ها و طرفداران آن‌ها در هر میدان و عرصه‌ای در مقابل نیرو‌های مقاومت، شکست خورده‌اند.
 
رئیس جمهور، اضافه کرد: رژیم صهیونیستی در ابتدای جنگ اخیر اعلام کرد که هدف آن‌ها تصرف و تسخیر غزه است، اما بعد که دیدند توان تحقق این هدف را ندارند، اعلام کردند که هدف آن‌ها زمین‌گیر کردن مقاومت است، اما آیا موفق شدند و آیا توانستند چیزی جز نفرت جهانی را برای خودشان به ارمغان بیاورند؟
 
آقای رئیسی با بیان اینکه امروز شاهد تنفر عمیق و گسترده علیه رژیم صهیونیستی و حامیان او و در رأس آن‌ها آمریکا هستیم که به برکت خون مطهر شهدای غزه به‌ویژه کودکان ایجاد شده است، خاطرنشان کرد: کشتن ۵ هزار کودک در غزه، نشانه استیصال رژیم صهیونیستی در مقابله با نیرو‌های مقاومت است و به گواه تاریخ، همان‌گونه که کودک‌کشی فرعون، زمینه سقوط حکومت او را با دست انتقام الهی فراهم کرد، قتل‌ عام بیش از ۵ هزار کودک بی‌گناه و بی‌دفاع در غزه نیز باعث رسوایی و پایان یافتن حکومت جعلی صهیونیستی خواهد شد.
 
رئیس جمهور در ادامه، بسیج را یک تفکر و گفتمان و احساس مسئولیت نسبت به امروز و آینده داشتن، توصیف و تصریح کرد: بسیج، آمر به همه خوبی‌ها و ناهی از همه زشتی‌ها و پلشتی‌ها و عامل ایجاد تحول است. هر جا که تفکر بسیجی در هر لباسی از دانشجو تا طلبه و یک شهروند عادی وارد شد، آنجا متحول شد؛ چه در کار و اقدام جهادی برای آبادانی و سازندگی کشور و چه در کمک‌رسانی مومنانه و چه در هنگام وقوع بلایای طبیعی و چه در دفاع مقدس، ورود تفکر بسیجی، شرایط را متحول کرد.
 
آقای رئیسی، تأکید کرد: امروز بیش از هر زمان به تفکر بسیجی نیاز داریم و اگر کسی به این خاطر به ما بگوید که نگاه پنجاه و هفتی داریم، با افتخار می‌گوییم که بله نگاه ما پنجاه و هفتی است.
 
رئیس جمهور، نگاه تحول‌آفرین بسیج را ضامن رفع مشکلات اقتصادی، ناکارآمدی نظام اداری و ایجاد یک نظام کارآمد برای اداره کشور و کمک کننده برای مهار آسیب‌های اجتماعی دانست و تصریح کرد: همواره به تفکر بسیجی در عرصه‌های مختلف نیازمندیم. این اندیشه و تفکر بسیجی است که باور دارد به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی تا قله راهی نمانده است و خستگی و ناامیدی، جایز نیست.
 
آقای رئیسی با بیان اینکه جامعه‌سازی قرآنی و برقراری تمدن نوین اسلامی به همت بسیجیان حتما شدنی و تحقق یافتنی است، گفت: دولت مردمی نیز وظیفه خود می‌داند با اتکا به تفکر و اندیشه بسیجی و با روحیه و انگیزه جهادی و انقلابی کار‌ها را دنبال کند. بار‌ها نیز اعلام کرده‌ایم که اگر کسی از روحیه تحول‌خواهانه بسیجی برخوردار نیست، باید از مسیر کنار برود و راه را برای ایجاد تحول به‌دست نیرو‌های با انگیزه و تحول‌خواه برخوردار از اندیشه بسیجی، باز کند.
 
رئیس جمهور، تأکید کرد که همه دولتمردان و کارگزاران نظام اسلامی در بخش‌های مختلف که در کسوت خدمتگزاری به جمهوری اسلامی ایران هستند، باید روحیه و تفکر بسیجی داشته باشند.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صرفه‌جویی سالانه ۹۶ میلیون مترمکعب آب با طرح لوله‌کشی در قزوین
پایان عملیات گازرسانی به جیرفت تا نیمه نخست ۱۴۰۵
کشف ۱۵۹ کیلوگرم تریاک در استان‌های سیستان و بلوچستان و کرمان
تأکید رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور بر اصلاح نظام اداری با محوریت رضایت مردم
پایان اردوی تیم ملی کبدی بانوان در زنجان
شهردار نیویورک: اسلام دینی بر پایه مهاجرت است
برگزاری آئین گرامیداشت عملیات والفجر ۸ 
بررسی روند صدور مجوزهای واحدهای تولیدی در سمنان
آغاز مرحله دوم لیگ برتر تنیس روی میز با پیروزی مدعیان
بهره برداری از دستگاه ایکس‌ری در ایستگاه بازرسی شهید مدنی مهریز
کشف ۶۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق از دو کامیون عبوری در سیرجان
احیای مدیریت محلات در دوره ششم شورای شهر
دستگیری باند سرقت سیم و کابل در طارم
برگزاری مسابقات چندجانبه کشتی در اردستان
کشف سلاح و ادوات شکار غیرمجاز در سمیرم
دستگیری عاملین اغتشاشات در رضوانشهر
آسمانی شدن مادر شهید حسین رئیسی 
نمایش فیلم‌های جشنواره فجر در مسیر عدالت فرهنگی و هنری
انهدام باند قاچاق سلاح و مهمات در سروآباد
معرفی اعضای شورای راهبری کمیسیون ملی بررسی علمی اعتراضات
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب ۱۷ بهمن
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
شکارچیان متخلف در دام قانون
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
افزودنی‌های شیمیایی جایگزین مناسب سیمان در تولید بتن
بدون تعارف با فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)