پخش زنده
امروز: -
استاندار خوزستان : وزارتخانههای مربوطه همکاری و همراهی لازم برای تهیه نقشه راه بومی طرح اقتصاد دیجیتال در خوزستان را داشته باشند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان خوزستان، علی اکبر حسینی محراب روز چهارشنبه در نشست اقتصاد دیجیتال گفت: مسیر استفاده بهینه از فناوری و اطلاعات باید در استان نشانهگذاری شود چرا که دیگر اقدامات و برنامههای سنتی در دنیای امروز راه به جایی نمیبرد.
وی استفاده از فناوری و بستر دیجیتال را راهی برای کسب درآمد و بهرهوری بیشتر از فرصتها دانست و افزود: مسیر فعالیت جوانان در حوزه کسب و کارهای دیجیتال باید هموار و تسهیل شود.
حسینی محراب با اشاره به وجود چهار هزار روستای بالای ۲۰ خانوار در استان اظهار کرد: با کمک گرفتن از بستر دیجیتال میتوان بستری را برای توسعه و رونق خوشههای صنعتی در روستاهای خوزستان ایجاد کرد و این اقدام عاملی بر مهاجرت معکوس شهر به روستا خواهد شد.
استاندار خوزستان ادامه داد: اداره کل آموزش و پرورش خوزستان اقدامات خوبی در مقطع متوسطه برای آموزش هوش مصنوعی و حوزه فناوری به دانشآموزان انجام میدهد که این اقدام، نوعی آیندهنگری برای اشتغالزایی و توسعه اقتصاد استان به شمار میرود.
استاندار خوزستان تاکید کرد: فنی و حرفهای باید همپای علم روز دنیا حرکت کند و نیروهای متخصص پرورش دهد، دانشگاهها نیز باید برای ارائه خدمات و کمک به صنعت و تولید استان ماموریت محور عمل کنند.
وی تصریح کرد: متاسفانه دانشگاههای استان در حوزه آموزش هوش مصنوعی به خوبی ورود نکردهاند و باید این موضوع مهم روز دنیا بیشتر مورد نظر این مراکز علمی باشد.
حسینی محراب بر ایجاد و توسعه هنرستانهای همجوار صنعت در استان تاکید کرد و گفت: هنرستانهای کشاورزی برای پرورش نیروهای متخصص مورد توجه دستگاههای مربوطه و به ویژه آموزش و پرورش باشد.
استاندار خوزستان کنترل بازار بر بستر الکترونیک را یکی از راههای جلوگیری از تخلفات دانست و توضیح داد: در صورت عرضه و توزیع کالا در بازار به صورت الکترونیکی، شفافسازی توزیع کالا و جلوگیری از ارتکاب تخلف اتفاق میافتد.
در ادامه این نشست سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان بیان کرد: برای رقابت در بازارهای خارجی و همسو حرکت کردن با اقتصاد دنیا باید به سمت دیجیتالیکردن اقتصاد حرکت کرد.
محمد راضی جلالی اضافه کرد: خوزستان دارای تنوع عرصههای اقتصادی است و باید برای بهرهوری هر چه بیشتر از این ظرفیت، در جهت حوزه فناوری و دیجیتال گام برداریم.
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات خوزستان نیز اظهار کرد: ابتداییترین اقدام و نیاز اجرای اقتصاد دیجیتال تامین و توسعه زیرساخت است.
مهدی شهنظری با اشاره به اینکه ۹۰ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان زیر پوشش شبکه اینترنتی هستند توضیح داد: از ابتدای امسال تا کنون ۶۳ روستای استان توسط ۴۵ سایت ارتباطی به شبکه اینترنت متصل شدند.
وی اتصال منازل و اصناف به بستر فیبرنوری را از دیگر برنامههای این دستگاه عنوان کرد و گفت: این طرح در سه شهرستان خرمشهر، کارون و اهواز در حال اجرا است که با توسعه شبکه فیبر نوری زیرساخت مناسبی از شبکه ارتباطی در این مناطق مهیا خواهد شد.
شه نظری ادامه داد: توافقی بین ۲ وزارتخانه آموزش و پرورش و ارتباطات انجام شده که بر این اساس دانشآموزان پایه متوسطه اول با اقتصاد دیجیتال و هوش مصنوعی آشنا میشوند.
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات خوزستان یکی از کانونهای مورد هدف موضوع اقتصاد دیجیتال را جامعه دانشآموزی دانست و بیان کرد: اگر آموزش هوش مصنوعی و برنانهنویسی از دوره دانشآموزی ارائه شود زمینه برای توانمندسازی جوانان و ایجاد اشتغال آنها در آینده فراهم میشود.