• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۲۵۵۸۵
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۷
سیاسی » دولت

قدردانی رئیسی از مسئولان تامین امنیت کشور

آقای رئیسی با قدردانی از اقدامات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در منطقه و همه نیرو‌های نظامی، انتظامی و امنیتی گفت: امنیت، مهم‌ترین موضوع هر کشور است.

قدردانی رئیس جمهور از فداکاری های سپاه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آقای رئیسی، امروز چهارشنبه در نشست هیئت دولت با توجه به تلاش‌ دشمنان برای ناامن جلوه دادن جمهوری اسلامی ایران، از اقدامات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در منطقه برای ارتقای آرامش و امنیت، قدردانی و با بیان اینکه امنیت، مهم‌ترین موضوع هر کشور است، از همه نیرو‌های نظامی، انتظامی و امنیتی که مخلصانه، مجاهدانه و بی‌نام و نشان برای تأمین و حفظ امنیت کشور، شبانه‌روز تلاش می‌کنند، تجلیل کرد.

رئیس جمهور در ادامه با توجه به گذشت بیش از ۱۰۰ روز از جنایات رژیم کودک‌کش صهیونیستی علیه مردم مظلوم و مقتدر غزه، تصریح کرد: این رژیم در این مدت با وجود حمایت‌های همه‌جانبه آمریکا و برخی کشور‌های غربی، هیچ دستاوردی جز کشتار ۲۴ هزار زن و کودک بی‌دفاع و بی‌گناه و مجروح کردن بیش از ۶۰ هزار تن نداشته و با وجود ارتکاب جنایات گسترده، در رسیدن به اهداف اعلامی خود، یعنی از بین بردن مقاومت و جدا کردن مردم از مقاومت و مجاهدان فلسطینی، ناکام مانده است.
 
همچنین در نشست امروز هیئت دولت، احسان خاندوزی، وزیر امور اقتصادی و دارایی در گزارشی از اجرای دستور آقای رئیسی برای رفع ناترازی‌های شبکه بانکی، گفت: برای رفع ناترازی و کفایت سرمایه پایین بانک‌ها که یکی از مهم‌ترین نقاط ضعف شبکه بانکی کشور بود، به ترتیب در سال‌های ۱۴۰۰ حدود ۴۳ هزار میلیارد تومان، در سال ۱۴۰۱ حدود ۹۸ هزار میلیارد تومان و امسال حدود ۱۴۱ هزار میلیارد تومان به سرمایه بانک‌ها اضافه شده است و خواهد شد تا وضع کفایت سرمایه شبکه بانکی، بهبود یابد و مشکلات ناترازی‌ بانک‌ها برطرف شود.
 
خاندوزی اظهار داشت: بیش از ۲۷۰ هزار میلیارد تومان که از ابتدای دولت مردمی تا پایان امسال برای افزایش سرمایه بانک‌ها اختصاص یافته، معادل همه افزایش سرمایه‌هایی است که در دولت‌های گذشته در بانک‌ها انجام شده است.
 
همچنین جواد اوجی، وزیر نفت، از افتتاح ۵ طرح بزرگ پتروشیمی تا پایان امسال خبر داد و گفت: طرح پتروشیمی ابن‌سینای همدان در سال ۸۳ و در سفر رهبر معظم انقلاب اسلامی به این استان مصوّب شده و نامشخص مانده بود تا اینکه اخیرا با ارزش یک میلیارد دلار، فعال شده است.
 
اوجی تصریح کرد: وزارت نفت، علاوه بر پتروشیمی همدان، اجرای ۵ طرح بزرگ دیگر پتروشیمی را دنبال کرده که ۴ واحد از آن‌ها از سال ۸۳ و ۸۵ معطل بوده‌اند؛ طرح پتروشیمی زنجان نیز با وجود ۹۸ هزار سرمایه‌گذار مردمی در استان از دیگر طرح‌های معطل مانده از سال ۸۵ بود که از ابتدای دولت مردمی، فعال شده و پیشرفت اجرای آن از ۱۸ درصد به ۵۳ درصد رسیده است.
 
وزیر نفت اظهار داشت: طرح‌های پتروشیمی گلستان، تربت حیدریه و بروجن هم از دیگر طرح‌های در دست اقدام بوده‌اند که فعال شده‌اند و افتتاح آن‌ها در ارزآوری، ایجاد اشتغال و جلوگیری از خام‌فروشی، اهمّیت دارد.
 
گفتنی است در پایان این نشست، سردار بهمن کارگر، رئیس بنیاد حفظ و نشر آثار دفاع مقدس، از کارهای انجام شده در زمینه تقویت اردو‌های راهیان نور و برنامه جامع افتتاح موزه‌های دفاع مقدس، گزارشی ارائه داد.
 
رئیس جمهور، ضمن قدردانی از این اقدامات، اردو‌های راهیان نور را مدرسه‌ای بزرگ و الهام‌بخش دانست که می‌تواند برای ایجاد امید و آرامش در جامعه و بازخوانی رشادت‌ مجاهدان و افتخارآفرینی فرزندان این ملت، به‌طور مؤثر، نقش‌آفرینی کند.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش سرانه تفرجگاهی فضای سبز در اصفهان
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
بکارگیری سامانه‌های جدید برای تسهیل صادرات و واردات مواد غذایی
وزیر جهاد کشاورزی: فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح
اهدا ۲۰ دستگاه یخچال به مددجویان در دشت آزادگان
برگزاری مراسم رونمایی از کتاب شهید کشتی گیر حاج حسین خرازی
کشف ۱۲ هزار نوع داروی قاچاق در بافق
بهره برداری از دومین واحد تولید شمش چدن و گندله آهن در خوسف با سرمایه گذاری چینی‌ها
المپیک ۲۰۲۶ در ایتالیا؛ قهرمانی کلایبو در اسکیاتلون، قهرمانی کارل در ۴۰ سالگی
«پنج‌گاه»، «برنامه هفتم» و «غروب آخرین روز اردیبهشت»، از رادیو
کشف ۹۰۰ لیتر سوخت قاچاق در شادگان
چهار نشان طلا، رهاورد نونهالان وزنه‌بردار استان همدان
مسیر‌های راهپیمایی ۲۲ بهمن در چهارمحال و بختیاری
از زمین‌های خاکی شاهنشاهی تا ۲۱۲ مجموعه ورزشی جمهوری اسلامی
برخی بیمارستان‌ها مخالف بازدید هستند
ادامه فعالیت سامانه بارشی در خراسان جنوبی تا عصر امروز
بازگشت قهرمانان فوتسال آسیا به کشور
آغاز ساخت دو طرح بزرگ صنایع تبدیلی کشاورزی در رامشیر
فقط ۳ درصد از داوطلبان انتخابات شورای شهر در خراسان رضوی رد صلاحیت شدند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)