• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۵۱۳۱۹
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۱
آذربایجان غربی » سیاسی
استاندار آذربایجان‌غربی:

علما و روحانیون نقش محوری در حوزه‌های مختلف دارند

استاندار آذربایجان‌غربی گفت: علما و روحانیون همواره نقش محوری و کلیدی در حوزه‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی دارند.

علما و روحانیون نقش محوری در حوزه‌های مختلف دارند
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، محمدصادق معتمدیان در همایش "روحانیت، انقلاب و مشارکت حداکثری" با اشاره به ایثار و رشادت‌های روحانیون و رزمندگان اسلام و اقتدار نیرو‌های نظامی در تامین امنیت استان، افزود: امروز امنیت پایدار در آذربایجان‌غربی برقرار بوده و در جمع ۵ استان امن کشور قرار داریم.
 
وی همچنین از توجه ویژه دولت سیزدهم به ظرفیت‌های کم‌نظیر آذربایجان‌غربی خبر داده و خاطرنشان کرد: در سفر سال گذشته ریاست جمهوری به استان، ۵۰ هزار میلیارد تومان برای توسعه آذربایجان‌غربی مصوب شد.
 
استاندار آذربایجان‌غربی به اتمام بیش از ۵ هزار پروژه نیمه‌تمام در دو سال گذشته در استان نیز اشاره کرده و افزود: تکمیل و بهره‌برداری از پروژه‌های نیمه‌تمام که سال‌ها متوقف بوده، رضایت‌مندی مردم را به دنبال داشته است.
 
معتمدیان همچنین با اشاره به رویکرد دولت سیزدهم درخصوص توسعه متوازن استان، اضافه کرد: در راستای عدالت‌محوری و با ارتقای شاخص‌های توسعه و جبران عقب‌افتادگی ها، شاهد تحول در حوزه‌های مختلف آذربایجان‌غربی هستیم.
 
وی در ادامه با تاکید بر تلاش شبانه‌روزی برای خدمتگزاری شایسته به مردم، افزود: هر جا مردم در صحنه بوده و اداره امور مملکت به آنها سپرده شده، بهبود وضعیت جامعه را شاهد بودیم.
 
استاندار آذربایجان‌غربی به توسعه دیپلماسی منطقه‌ای استان نیز اشاره کرده و یادآور شد: در کنار برگزاری نشست‌های مشترک با استانداران استان‌های هم‌مرز ترکیه با آذربایجان‌غربی، در سفر اخیر ریاست‌جمهوری ایران به این کشور نیز ۱۰ تفاهم‌نامه همکاری امضا شد که بخشی از توافقات مرتبط با توسعه این استان بود.
 
معتمدیان همچنین با اشاره به پیشنهاد راه‌اندازی مناطق آزاد مشترک با ترکیه در آذربایجان‌غربی، افزود: گسترش پایانه‌های مرزی، همکاری‌های اقتصادی و صادرات برق، بخشی دیگر از توافقاتی می‌باشد که توسعه استان را به همراه خواهد داشت.
 
وی در ادامه با تاکید بر استفاده از ظرفیت‌های ملی برای توسعه آذربایجان‌غربی، بیان داشت: ۵۱ نوع ماده معدنی، چون تیتانیوم و اورانیوم در استان شناسایی شده و با مطالعات ژئوفیزیک و سرمایه‌گذاری هلدینگ‌های بزرگ، زمینه توسعه بخش معدن و به تبع آن توسعه آذربایجان‌غربی و افزایش اشتغال و درآمد مردم فراهم شده است.
 
استاندار آذربایجان‌غربی مرز‌ها را نیز پیشران توسعه استان معرفی کرده و افزود: بازگشایی مرز تمرچین در کنار گسترش صادرات آذربایجان‌غربی، زمینه پیوند فرهنگی، همدلی اقوام و مذاهب مختلف و امنیت پایدار را در منطقه فراهم کرد.
 
معتمدیان همچنین با بیان اینکه بالاترین کاهش نرخ بیکاری در دولت سیزدهم در آذربایجان‌غربی اتفاق افتاده، تصریح کرد: اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام، سرمایه‌گذاری‌های جدید، احیای واحد‌های تولیدی راکد و توسعه مرزها، بخشی از عوامل تاثیرگذار در افزایش آمار اشتغالزایی استان در دو سال گذشته بوده‌اند.
 
وی در ادامه با اشاره به نقش بی‌بدیل روحانیون در پیروزی انقلاب اسلامی، افزود: در ۴۵ سال گذشته، علما و روحانیون آذربایجان‌غربی در عرصه‌های مختلف، حضور تاثیرگذاری داشته‌اند.
 
استاندار آذربایجان‌غربی به تلاش استکبار جهانی برای تضعیف دنیای اسلام نیز اشاره کرده و اظهار داشت: جنایات استکبار، رژیم صهیونیستی و گروهک‌های تروریستی، چون داعش، در راستای ضربه زدن به وحدت مسلمانان منطقه انجام می‌شود.
 
معتمدیان در پایان با بیان اینکه نیازمند بازتعریف در ساختار فرهنگی کشور و آذربایجان‌غربی هستیم، افزود: دولت سیزدهم با محوریت علما و روحانیون، توجه ویژه‌ای به ارتقای زیرساخت‌های فرهنگی استان و افزایش تاثیرگذاری مساجد در جامعه دارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
۳۰ طرح عمرانی در روستا‌های بدون دهیاری مهاباد اجرا می‌شود
دانشگاه ها در فضاسازی گفتمان ثبت جهانی دره خرم آباد بسترسازی کنند 
اعتبار کالابرگ دهک‌های ۴ و ۵ از امروز شارژ می‌شود
انعقاد قرارداد واگذاری زمین برای ۱۲۰۰ نفراز خانواده شهدا و ایثارگران
مراسم بزرگداشت دکتر حمید کریمی، پزشک خدمتگزار مردم آباده
افتتاح ۳۰ مدرسه نهضت عدالت آموزشی در استان یزد تا مهر ۱۴۰۴
آغاز مرمت بنا‌های تاریخی شهرستان بردسیر
تفاهم‌نامه همکاری میان میراث‌فرهنگی با سازمان نقشه‌برداری کشور
اعلام زمان آزمون‌های عملی یا تشریحی برخی رشته‌های کارشناسی ارشد
دریاچه ارومیه تا آخر تابستان دوام می آورد؟
اهدای اعضای نوجوان مرگ مغزی نقنه‌ای به بیماران نیازمند
اخبار مستند امروز ۳۰ تیرماه
برگزاری جلسه اعضای کمیته فنی موزه‌ها
واکنش رئیس اداره برق کهگیلویه به اعتراض مرغدار دهدشتی
دوچرخه سواری بانوی سیرجانی دور دریاچه وان ترکیه
ایمنی و محیط‌زیست اولویت‌های اصلی شرکت ملی گاز
اهدای ۹۵ جلد کتاب توسط خیر شیرازی به کتابخانه شهر بهمن
فرسودگی ۶۲ درصدی شبکه آب جوین
بزرگداشت قیام تاریخی مردم سیستان به خونخواهی امام حسین (ع) در چابهار
اختصاص ۲۵ میلیارد ریال برای گردشگری مذهبی گناباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور
زمین لرزه ۵/۱ ریشتری در فاضل آباد
زلزله بیش از ۵ ریشتری در فاضل آباد گلستان
رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
وزیر ورزش نایب قهرمانی تیم والیبال نوجوانان ایران را تبریک گفت
شورای نگهبان؛ نهادی حاکمیتی با پشتوانه مردمی و نظارت مستمر قانونی
عرضه امتیاز صادراتی؛ ابزار جدید تسهیل تجارت خارجی
احسان حاج‌صفی به سپاهان بازگشت
جعفری: دختران ایران فراتر از انتظار ظاهر شدند
توصیه‌های ستاد مرکزی اربعین به زائران کربلای معلی
استان تهران چهارشنبه تعطیل شد
سامانه‌های آسیب‌دیده پدافند هوایی جایگزین شدند
مردم ایران باطل السحر نقشه‌های دشمنان ایرانند
نتایج روز چهارم هفته سوم و برنامه آخرین روز مرحله مقدماتی
از دل تهدید تا اوج اقتدار؛ ۱۲ روزی که ایران را دوباره ساخت
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۱ نظر)