• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۷۲۴۴۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۷
سیاسی » دولت

مأموریت دانشگاه علوم انتظامی برای ارتقای امنیت کشور

رئیس جمهور گفت: دانشگاه علوم انتظامی امام حسن مجتبی علیه‌السلام و سایر دانشگاه‌های نیرو‌های مسلح، مأموریت دارند که برای ارتقای امنیت کشور، آسیب‌ها را بشناسند و راه‌های برون‌رفت از آن‌ها را دقیق بدانند.

** مأموریت دانشگاه علوم انتظامی برای ارتقای امنیت کشور

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای رئیسی در مراسم دانش‌آموختگی دانشجویان دانشگاه علوم انتظامی، افسری و تربیت پاسداری امام حسن مجتبی علیه‌السلام، با بیان اینکه صمیمانه از فرماندهان و مربیان این دانشگاه برای تربیت جوانان آگاه، شجاع، متدین، متخصص و آماده برای ایجاد، حفظ و ارتقای امنیت، تشکر می‌کنم، اظهار داشت: دانشگاه، محل ارزشمندی برای آموزش، پژوهش، انتقال تجربیات، مهارت‌آفرینی و ارتقای مهارت‌ها، شناخت تهدیدات و راهکار‌های مقابله با تهدیدها است.

رئیس جمهور تصریح کرد: دانشگاه علوم انتظامی امام حسن مجتبی علیه‌السلام و سایر دانشگاه‌های نیرو‌های مسلح، مأموریت دارند که برای ارتقای امنیت کشور، آسیب‌ها را بشناسند و راه‌های برون‌رفت از آن‌ها را دقیق بدانند.
 
آقای رئیسی گفت: با رهنمود‌های فرمانده کل قوا، نیرو‌های مسلح، مؤمن، متدین، آگاه، زمان‌شناس، مردم‌دوست و خودباور هستند. شما در دل ملت جا دارید. نیرو‌های مسلح، همیشه مشکلات را از پیش پای مردم بر می‌دارند. وجود خودشان را در برابر تهدید‌ها سپر کرده‌اند. نقش شما به عنوان نیروی انتظامی، بسیار مهم است. نقش پیشگیری از وقوع جرم، نقش مهم نظم و قانونمداری، شناسایی جرائم سازمان‌یافته و مقابله با جرائم و آسیب‌های اجتماعی؛ در انجام این مأموریت‌های خطیر، ۳ اصل اساسی تدبیر و عقلانیت، مهربانی و اقتدار، وجود دارد.
 
رئیس‌ جمهور اظهار داشت: عقلانیت به معنای ترس یا محافظه‌کاری نیست، به معنای دقیق عمل کردن و شناخت دشمن و اقدام متناسب است. مردم شهر و روستا باید نیروی انتظامی را در برابر آسیب‌ها پناه خود بدانند. نیروی انتظامی باید در مقابل تبهکاران و مجرمان، باید با اقتدار ظاهر شود. نیروی کارآزموده شجاع، آگاه، مجرّب و دلداده به خدا داریم که همواره در سنگر‌ها حضور دارند، شرایط و وضع را رصد می‌کنند و هرگز دچار غفلت نمی‌شوند تا دشمن از غفلت آنان سوءاستفاده کند.
 
آقای رئیسی، تقویت بنیه دفاعی کشور را مهم دانست و تصریح کرد: ۳ عنصر قدرت دفاعی، ثبات اقتصادی و توانایی فرهنگی، در تقویت بنیه دفاعی کشور اهمیت دارد.
 
رئیس‌ جمهور، ابزار کار را رمز کار نیروی انتظامی برشمرد و گفت: علم، ایمان، توانایی و دانش را دارید، اما داشتن ابزار مناسب، بسیار اهمیت دارد. دولت تأکید دارد که به فراجا کمک کند تا هم دانش و هم ابزار کار نیروی انتظامی، مهیّا باشد. مساعدت با نیروی انتظامی در دستور کار دولت است، زیرا فرمانده کل قوا دستور داده‌اند.
 
آقای رئیسی اظهار داشت: مردم با وجود همه تحریم‌ها و تهدید‌ها نیاز دارند با آرامش زندگی کنند. آرامش پیر و جوان و همه آحاد کشور در سایه امنیت، موجب رشد و پیشرفت می‌شود. دشمن، فتنه‌گری و کارشکنی می‌کند، اما ملت اراده کرده است که مسیر پیشرفت را با اراده، ادامه دهد. در جنگ اراده‌ها تاکنون اراده ملت ایران پیروز بوده و تجربه نشان داده در ۴۵ سال گذشته، مردم و نیرو‌های مسلح با اعتماد به نفس و اتکا به خدا در میدان‌ها پیروز بوده‌اند.
 
رئیس جمهور تصریح کرد: ما در عرصه‌های مختلف، خواستیم و توانستیم، اما دشمن خواست و نتوانست. مردم وظیفه‌شناس در همه عرصه‌ها حضور دارند. دنیا حضور مردم را در ۲۲ بهمن و پای صندوق‌های رأی و کمک به نیرو‌های مسلح، دید. نقش مردم، نقش برجسته‌ای است. مردم در کشور ما اراده کرده‌اند و تصمیم می‌گیرند. در همین‌جا از حضور پرشور و باشکوه مردم در انتخابات، تشکر می‌کنم.
 
آقای رئیسی گفت: دشمن می‌داند که مهم‌ترین مؤلفه اقتدار و قدرت ما، ملت است. نیرو‌های مسلح ایران در دل مردم، جا دارند. امروز مردم به نیروی انتظامی و سایر نیرو‌های مسلح عشق می‌ورزند؛ در عوض، منفورترین ارتش و نیروی مسلح در دنیا، آمریکاست. دنیا با همه وجود از رژیم صهیونیستی و نیرو‌های مسلح آمریکا و تحت حمایت آنان، متنفر است.
 
رئیس جمهور اظهار داشت: یقین دارم با وعده الهی که تاکنون برای ملت ایران قابل مشاهده است، نصرت و پیروزی در همه صحنه‌ها را خواهیم دید. مقاومت جانانه ملت فلسطین، موجب پیروزی فلسطینیان و نابودی رژیم صهیونیستی می‌شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
با سلام
بالاخره ایران و آمریکا برابر هستند و ایران می تواند مانند آنچه آمریکا دارد را داشته باشد.
با تشکر
مهرداد آقائی
نظر شما
آخرین اخبار
ایران با تکیه بر هویت ایرانی ـ اسلامی و دانایی نسل آینده ساخته می‌شود
نخستین نمایشگاه قرآن و عترت استان تهران
قیمت کارشناسی سهام سایپا اعلام شد
افتتاح چندین طرح مختلف آموزشی، عمرانی، ورزشی و خدمات شهری
افتتاح ده‌ها طرح عمرانی، خدماتی و عام المنفعه در گیلان
افتتاح ۲ باب مدرسه هوشمند در بم
دعوت دولت از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
اهمیت همبستگی در دوران حساس برای حفظ ایران
پیگیری‌هایی که به نتیجه رسید
مردم مهم‌ترین مؤلفه قدرت انقلاب اسلامی هستند
استقبال امارات از تعامل دیپلماتیک میان ایران-آمریکا
خرابکاری شرافتمندانه
ملت ایران در ۲۲ بهمن، اقتدار ملی را به جهان نشان می‌دهد
شمارش معکوس مردم قم برای خلق حماسه در یوم الله بیست و دو بهمن
دعوت علما و روحانیون مهاباد از مردم برای حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
عدالت آموزشی و هوشمندسازی مدارس از اولویت‌های دولت چهاردهم
مرحله دوم توزیع کالابرگ
افتتاح طرح‌هایِ دهه فجر در کرمان
برپایی نمایشگاه ضیافت در قم
هنرستان بستری برای گسترش مهارت آموزی و کارآفرینی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
رونمایی از ۱۹ دارو و مواد اولیه دارویی برای اولین بار کشور
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)