• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۳۴۹۸۰
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۹
سیاسی » دولت
رئیسی در دیدار نویسندگان و چهره‌های ادبی و فرهنگی جهان اسلام:

اهالی فرهنگ و قلم مسئول مقابله با جریان‌سازی باطل و تحریف‌ها

جمعی از نویسندگان برجسته و چهره‌های ادبی و فرهنگی جهان اسلام که برای شرکت در سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به ایران سفر کرده‌اند، در نهاد ریاست جمهوری با رئیس جمهور دیدار و گفتگو کردند.

اهالی فرهنگ و قلم مسئول مقابله با جریان‌سازی باطل و تحریف ها

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رئیس جمهور با بیان اینکه امروز مسئله فلسطین، به مسئله نخست و مشترک همه ملت‌های مسلمان و آزاده جهان تبدیل شده است، این اتحاد و انسجام کم‌نظیر را زمینه ساز پیروزی نهایی ملت فلسطین عنوان کرد و افزود: به‌رغم تلاش دشمن برای القای ناامیدی میان امت اسلامی، ایستادگی و مقاومت ملت‌های بیدار و آزاده در برابر ظلم تاریخی به مردم مظلوم غزه، نویددهنده این پیام است که پیروزی ملت فلسطین و نابودی رژیم جنایتکار صهیونیستی قطعی است.

وی طی سخنانی در این دیدار ضمن خوش‌آمدگویی و ابراز خرسندی از دیدار با شخصیت‌های فرهنگی و ادبی جهان اسلام، با بیان اینکه امروز دشمن با امپراطوری رسانه‌ای و جریان‌سازی باطل، با روایات غیر واقعی و تحریف واقعیت‌ها به دنبال جهت‌دهی افکار عمومی ملت‌ها در ماجرای غزه است، بر اهمیت جایگاه و مسئولیت اهالی قلم و فرهنگ برای مقابله با این توطئه تأکید کرد و افزود: ایستادگی، مقاومت و خداباوری ملت فلسطین و تلاش‌های جبهه مقاومت نیازمند روایت صحیح و هنرمندانه‌ای است که همت و تلاش مضاعف شعرا، نویسندگان و چهره‌های فرهنگی جهان اسلام را در این جنگ شناختی و شبیخون فرهنگی می‌طلبد.

 رئیسی در ادامه با بیان اینکه امروز مسئله فلسطین، به مسئله نخست و مشترک همه ملت‌های مسلمان و آزاده جهان تبدیل شده است، این اتحاد و انسجام کم‌نظیر را زمینه‌ساز پیروزی نهایی ملت فلسطین عنوان کرد و افزود: به‌رغم تلاش دشمن برای القای ناامیدی میان امت اسلامی، ایستادگی و مقاومت ملت‌های بیدار و آزاده در برابر ظلم تاریخی به مردم مظلوم غزه، نویددهنده این پیام است که پیروزی ملت فلسطین و نابودی رژیم جنایتکار صهیونیستی قطعی است.

رئیس جمهور رویداد بزرگ فرهنگی نمایشگاه بین‌المللی کتاب در جمهوری اسلامی ایران را بستر مناسبی برای تبادل افکار و اندیشه‌های نخبگان فرهنگی جهان اسلام دانست و ابراز امیدواری کرد حضور نویسندگان برجسته و چهره‌های فرهنگی جهان اسلام در این نمایشگاه در جهت ارتقای فرهنگی امت اسلامی موثر واقع شود.

در این دیدار که دکتر محمد الحورانی رئیس اتحادیه نویسندگان عرب، دکتر بدیع‌الصقور نایب رئیس سابق اتحادیه نویسندگان سوریه، دکتر یوسف شقره رئیس اتحادیه نویسندگان و ادبای الجزایر، دکتر مازن الزیدی مشاور نخست وزیر عراق و عضو شورای اجرایی جایزه جهانی فلسطین، دکتر طراد حماده وزیر سابق لبنان، شاعر و ادیب و نایب رئیس شورای سیاستگذاری جایزه جهانی فلسطین، محمد یحیی عبدالرحمن رئیس اتحادیه نویسندگان یمن، معاذ الجنید نویسنده و نائب رئیس کتابخانه‌های یمن و دکتر منیر شفیق نویسنده و عضو مؤسس جنبش فتح و از مبارزان قدیمی و بنام فلسطین در آن حضور داشتند، برخی از حاضرین در سخنان کوتاهی ضمن تجلیل از نقش اثرگذار جمهوری اسلامی ایران در حفظ آرمان‌های اسلامی و ترویج و گسترش فرهنگ مقاومت در جهان اسلام، حمایت و پشتیبانی قاطع از ملت فلسطین و پاسخ کوبنده و تاریخی نیروی‌های مسلح ایران به رژیم صهیونیستی را موجب ارتقای قدرت، عزت و سرافرازی امت اسلامی دانستند.

همچنین میهمانان آثار منتشر شده خود را به رئیس جمهور اهداء کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
وزیر جهادکشاورزی: یکسان‌سازی نرخ ارز، گامی در مسیر شفافیت و رونق اقتصادی
دعوت مردم انقلابی خراسان شمالی به حضور باشکوه در راهپیمایی 22 بهمن
بررسی روند پیشرفت زیرساخت‌های انتظامی در جنوب کرمان
صدور کد رهگیری ۳.۷ میلیون معامله در سامانه خودنویس
بهره‌برداری از طرح توسعه میدان گازی توس با فرمان رئیس‌جمهوری
تبدیل بیش از ۷۰ درصد اراضی پادگان ۰۶ پایتخت به پارک عمومی
مجموعه آثار« میرزاحسن رشدیه» گامی در جهت تعلیم و تربیت
صنایع یزد تا ۱۴۰۶ موظف به تأمین آب از منابع غیرمتعارف شدند
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است
جدال حساس نساجی و شهرداری نوشهر در شهرآورد مازندرانی ها
برگزاری جشنواره غذا در دبیرستان معصومیه شهر بایگ
ورود معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور
آغاز عملیات اجرایی تکمیل رینگ حاشیه‌ای شهر یزد
ساخت ۶۴ مدرسه طبق الگوی مدرسه دارالفنون در هر استان
«نیم نگاه»، در رادیو سلامت
هوای سالم مشهد در بیستمین روز بهمن
بهره برداری از ۱۲۰ طرح اقتصادی و عمرانی در الیگودرز
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه منتهی به تهران در ۲۰ بهمن
جای خالی یک پسر
برگزاری چهل‌ویکمین جشنواره موسیقی فجر کرمانشاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
جشنواره فیلم فجر یک رویداد ملی و متعلق به همه اهالی سینماست
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)