• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۸۳۳۱۹
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۸
بین الملل » غرب آسیا
دبیرکل حزب الله لبنان در سخنرانی شب‌های محرم

همه ما سربلند و پیروز از نبرد طوفان الاقصی خارج خواهیم شد

دبیرکل حزب الله لبنان در سخنرانی به مناسبت شب‌های محرم گفت: خداوند به مجاهدت و فداکاری‌های رزمندگان مقاومت برکت می‌دهد، همه ما سربلند و پیروز از نبرد طوفان الاقصی خارج خواهیم شد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی المنار، سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان در سخنرانی به مناسبت شب‌های محرم گفت: مجروحان خود را که همواره آنها را شاهدان زنده اصالت مقاومت، پایداری، فداکاری، صداقت و اخلاص می‌دانیم، گرامی می‌داریم. شمار زیادی از برادران ما در نبرد طوفان الاقصی مجروح شده اند، اما اکثریت آنها که جراحت زمین گیرشان نکرده است، بهبود یافته و به جبهه‌های نبرد بازگشته اند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 وی در ادامه افزود: شناخت سیاسی، اجتماعی و فرهنگی از زمانی که در آن زندگی می‌کنیم، در بین رهبران و مسئولان و عموم مردم لازم است و این امر موجب بصیرت می‌شود. امر مطلوب، شناخت زمان است و اینکه تهدیدات، خطر‌ها و حوادث را بشناسیم و اینکه اسرائیل، طرح صهیونیستی و آمریکایی و سلطه جویی آمریکا چیست؟ اهداف آمریکا و اسرائیل در منطقه ما چیست؟ کسی نمی‌تواند ادعا کند مؤمن است، نماز می‌خواند، روزه می‌گیرد و عابد و زاهد است ولی چیزی از این موارد ذکر شده که با زمانش ارتباط دارد، نمی‌داند.
سید حسن نصرالله تصریح کرد: فرق است بین فرهنگ اسلام که در آن مردم محور هستند و فرهنگ غرب که متکی بر شخص و خودخواهی است.
وی خاطرنشان کرد: در قیامت از مسئله فلسطین پرسیده می‌شود و موضع گیری ما اگر با حق و در کنار باشد، باعث عزت و سربلندی و امان در قیامت خواهد شد. ظلم به مردم فلسطین روشن است و به ویژه پس از هفتم اکتبر، ظلم به ملت فلسطین در نوار غزه بالاتر از هر ظلم دیگری است. دشمن صهیونیستی قتل عام بزرگی را علیه آوارگان المواصی در خان یونس انجام داد و پس از آن توجیه می‌کند که می‌خواسته رهبران را هدف قرار دهد، آیا بی عدالتی و ظلمی در زمین بالاتراز این هست؟
دبیرکل حزب الله ادامه داد: مسئولیت ما در مقابل مسئله فلسطین توجه، همدردی روحی، قلبی و عاطفی، دعا، بیان موضع سیاسی و رسانه‌ای و محکومیت جنایات رژیم اشغالگر است. وظیفه ما مبارزه برای دفع تجاوز به مردم غزه است و این اقدام ما هیچ منتی ندارد و نباید انتظار تشویق داشته باشیم.
وی تصریح کرد: تظاهرات هفتگی مردم یمن در زیر آفتاب و در سرما یک حمایت اخلاقی، روانی و عاطفی است. مسئولیت پذیری نه تنها در آخرت بلکه در این دنیا نیز برکت دارد و خداوند به مجاهدت و فداکاری‌های رزمندگان مقاومت برکت می‌دهد و به آنها سرافرازی، پیروزی و آزادی در این دنیا عطا می‌کند.
سید مقاومت تأکید کرد: اسرائیل قو‌ی در منطقه ما، برای همه کشورها، ملت ها، منابع، امنیت و کرامت ملت‌های منطقه خطرناک است و اسرائیل شکست خورده در منطقه، شرط ضروری و مهم برای آینده ملت‌ها و حکومت‌ها و امنیت و منابع ما در کل منطقه است. اما این برکات از چه راهی محقق می‌شود؟ از طریق این رویکرد و موضع گیری که همان مقاومت است.
ما از جنگ تموز ۲۰۰۶ سربلند، با افتدار و پیروز خارج شدیم و این با وجود تمام مصیبت ها، مشکلات و شهدا و مجروحانی بود که تقدیم کردیم و خانه ها، محله ها، ارزاق و موارد مشابه آن که ویران شد.‌ای برادران و خواهران ان شاء الله همه ما از نبرد طوفان الاقصی نیز سربلند، با اقتدار، پیروز و دست برتر خارج خواهیم شدیم چرا که این وعده خداوند به مؤمنان و مجاهدان صادق است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح طرح‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت دهه فجر
سایه استعمار
نشست هم اندیشی مدیرکل صداوسیما و دانشجویان
ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها از ۲۴ بهمن‌ماه
تنباکو‌های فاقد مجوز دود نشدند
سفر معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر به اندونزی
اجرای طرحهای تغذیه مصنوعی در دشت های کهگیلویه
رزمایش خودرویی اورژانس اجتماعی در بوشهر
توقیف محموله فیوز برق قاچاق در قروه
بررسی وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۱۱/۲۰
برگزاری جشنواره ملی سدرا در اصفهان
وزش باد شدید در لرستان
حزب‌الله جنایات جدید رژیم صهیونیستی علیه لبنان را محکوم کرد
رونق اقتصادی بندرعباس با افتتاح مجتمع گردشگری روستای سرخون
جشن دختران انقلاب در شاهرود
صعود یک پله‌ای شهرداری گرگان در لیگ برتر بسکتبال
دعوت سازمان بسیج مستضعفین برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
دستگيري عاملان تخريب تمثال امام جمعه فقید جهرم
آذربایجان‌غربی؛ رتبه نخست تولید آبزیان در میان استان‌های غیر ساحلی
ثبت ملی لیالستان لاهیجان به‌عنوان «روستای ملی بامبوبافی ایران»
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)