• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۰۱۴۵۵
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۲
اقتصادی » کشاورزی، روستا و عشایر

کاهش ۱۵۰ میلیون تن گردوغبار با کاشت یک میلیارد درخت

مدیرکل مشارکت‌های مردمی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری با تاکید بر پیگیری جدی طرح کاشت یک میلیارد درخت، گفت: در صورت تکمیل این طرح از پراکنده شدن سالانه ۱۵۰ میلیون تن گردوغبار در هوا جلوگیری می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، یوسف مرادی، مدیرکل مشارکت‌های مردمی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری با حضور در برنامه سلام خبرنگار صبح سه شنبه شبکه خبر، از تداوم اجرای طرح کاشت یک میلیارد درخت در کشور خبر داد و گفت: عملیات تولید و کاشت ۲۵۰ میلیون نهال در سال ۱۴۰۳ با جدیت در حال پیگیری است.

وی شمار نهال‌های تولید شده در سال نخست طرح را ۲۳۷ میلیون اصله اعلام کرد و افغزود: از این رقم حدود ۱۱۶ میلیون نهال در نهالستان‌های سازمان منابع طبیعی و مابقی در نهالستان‌های بخش خصوصی تولید شد و حدود ۷۰ میلیون نهال تولید شده در این سازمان، در سال نخست کاشته شد.
مرادی با بیان اینکه برخی از نهال‌ها پس از دو سال آماده کاشت می‌شوند، گفت: بطور همزمان حدود ۴۰ میلیون بذر نهال نیز کاشته شد که پس از رسیدن به حد غرس، در آمار سال دوم اضافه خواهد شد و به این ترتیب، کسری آمار سال نخست نیز جبران می‌شود.

مدیرکل مشارکت‌های مردمی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری با اشاره به اهمیت نقش مردم در اجرای طرح کاشت یک میلیارد درخت، گفت: از همان ابتدا مشارکت‌ها در چند بخش تقسیم بندی شدند که یکی از مهمترین آنها، همکاری با وزارت آموزش و پرورش بود.
وی افزود: بر اساس تفاهم نامه‌ای که آذرماه پارسال بین وزرای جهاد کشاورزی و آموزش و پرورش به امضا رسید، مقرر شد که هر مدرسه تبدیل به یک نهالستان شود و بر همین اساس، در بیش از دو هزار مدرسه نهالستان ایجاد شد.

مرادی تصریح کرد: در این طرح بیش ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار دانش آموز در زمینه درختکاری و تولید نهال و مراقبت از درختان آموزش دیدند.

مدیرکل مشارکت‌های مردمی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری با اشاره به مشارکت سپاه و بسیج در طرح کاشت یک میلیارد درخت، اظهار داشت: هلال احمر نیز از جمله نهاد‌های فعال در این زمینه بود و با کمک امدادگران، حدود ۵ میلیون درخت کاشته شد. 

مدیرکل مشارکت‌های مردمی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری تکمیل طرح کاشت یک میلیارد درخت را رخدادی پربرکت عنوان کرد و گفت: اجرای این طرح می‌تواند زمینه ساز شکوفایی اقتصادی در ابعاد مختلف شود و علاوه بر این، فواید متعددی در بر خواهد داشت که پیشگیری از هدر رفت سالانه ۲.۵ میلیارد مترمکعب آب و جلوگیری از ایجاد ۱۵۰ میلیون تن گردوغبار از جمله آنهاست.

مرادی با قدردانی از همکاری رسانه ملی در اجرای طرح کاشت یک میلیارد درخت، تصریح کرد: علاوه بر سازمان صدا و سیما، نهاد‌هایی مانند حوزه‌های علمیه و گروه‌های جهادی نیز در این طرح مشارکت موثر داشتند.
وی با بیان اینکه با حدود هزار تشکل مردمی برای کاشت یک میلیارد درخت تفاهم شده است، افزود: اگرچه عمده موفقیت این طرح به مشارکت مردمی وابسته است، اما این امر، نافی مسئولیت دولت نیست و سازمان منابع طبیعی به عنوان متولی این طرح با جدیت، حمایت و نظارت خود را ادامه خواهد داد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تضاد استقلال طلبی ملت ایران با سیاست‌های سلطه جویانه امریکا
شهر مقدس قم سوگوار ایام شهادت حضرت زهرا (س)
خبر‌هایی از بررسی روند اجرای طرح جی نف در سمنان
انعکاس مشکلات آسفالت معابربرخی مناطق استان کرمان
ششمین نمایشگاه و کنفرانس شهر هوشمند فردا توسط معاون رئیس‌ جمهور افتتاح می‌ شود
تأکید وزیر صمت بر خوداتکایی صنعت فولاد در تأمین انرژی
الگو‌های برتر طرح «اسوه» معرفی شدند
توزیع ۱۰ هزار بسته پوشینه بزرگسال برای مدجویان اصفهان
اعزام ورزشکاران آباده‌ای به مسابقات قهرمانی بوکس آبادان
توزیع بیش از هزار و ۶۰۰ بسته جیره غذایی میان دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی روستایی و عشایری چهارمحال و بختیاری
پیروزی تراکتور مقابل الشرطه عراق
 تبعید امام در ۱۳ آبان ۱۳۴۳ ریشه بیداری ملت ایران و نهضت انقلابی بود
دستگیری کلاهبردار حرفه‌ای سکه‌های تقلبی در شهرستان ری
واگن سازی زرند ظرفیتی برای توسعه حمل و نقل ریلی استان
تخریب ورودی خانه دکتر نمازی در شیراز
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۲ آبان ۱۴۰۴
شهرستان ری آماده برگزاری راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان
تسریع تحویل واگن‌های متروی قم و آغاز نوسازی صنایع
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
برنامه ریزی برای ساماندهی بازار میوه در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
بازار روز شهید عراقی آمل؛ نگین ۳۴ ساله گردشگری مازندران
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)