• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۳۸۰۸۱
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۰
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

همایش ملی نخبگان با حضور ۶۰۰ نخبه

دبیر چهاردهمین همایش ملی نخبگان، از برگزاری این همایش با حضور ۶۰۰ نخبه خبر داد.

همایش ملی نخبگان با حضور ۶۰۰ نخبه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما، دبیر چهاردهمین همایش ملی نخبگان طی سخنرانی در نشست خبری که امروز در سالن همایش‌های بنیاد ملی نخبگان برگزار شد گفت : چهاردهمین همایش ملی نخبگان ، دهم و یازدهم مهر در سالن اجلاس سران برگزار می‌شود. 
رسول محمد قلی افزود: نخبگان ،  امسال با مقام معظم رهبری و رئیس جمهور دیدار دارند و این دیدار یکی از برنامه‌های اصلی بنیاد ملی نخبگان است که نخبگان حوزه‌های مختلف پزشکی،  ادبی،  انسانی ، هنری و مهارتی و وزرای علوم و بهداشت در این همایش حضور دارند. 
وی گفت : هفت نفر از نخبگان در محضر مقام معظم رهبری سخنرانی می‌کنند و مشکلات و دغدغه‌های خود را مطرح می‌کنند و این موضوع یک چراغ راهی برای کارکرد سال آینده جامعه نخبگانی محسوب می‌شود . 

دبیر چهاردهمین همایش ملی نخبگان تاکید کرد: مطالبی که نخبگان در محضر مقام معظم رهبری مطرح می‌کنند،  در ۹ محور از جمله سلامت ،بهداشت فناوری‌های نوظهور و پیشرفته و فناوری‌های نرم است. 

رسول محمد قلی  با بیان اینکه از چند ماه گذشته فراخوان برای شرکت در این دوره از همایش شکل گرفته است گفت: بیش از ۴ هزار نفر تقاضای حضور در این دوره از همایش را داشتند که از بین این تعداد ، بر اساس شاخص‌های نخبگانی،  ۶۰۰ نفر انتخاب شدند که ۲۰۰ نفر از بانوان نخبه و ۴۰۰ نفر از آقایان نخبه هستند. 
وی در ادامه با اشاره به شعار بنیاد ملی نخبگان گفت : شعار چهاردهمین دوره از همایش ملی نخبگان عبارت است از « نخبگان، حکمرانی دانش بنیان است » که بر اساس این شعار تلاش شده است تا نخبگان جامعه بتوانند در عرصه حکمرانی حضور داشته باشند. 
دبیر چهاردهمین همایش ملی نخبگان تاکید کرد: یکی از ماموریت‌های اصلی بنیاد ملی نخبگان این است که نخبگان در عرصه دانش بنیان فعالیت و پیشرفت داشته باشند و زمینه حکمرانی برای آنها در عرصه دانش بنیانی فراهم شود .

رسول محمد قلی گفت: تمام کسانی که در المپیاد‌های دانش‌آموزی و دانشجویی مدال آوردند مستقیم به بنیاد ملی نخبگان معرفی می‌شوند همچنین تمام کسانی که رتبه کنکور آنها زیر ۱۰۰ باشد به عنوان نخبه برتر معرفی می‌شود .

وی در ادامه به حمایت‌های بنیاد ملی نخبگان از نخبگان اشاره کرد و گفت: حمایت مالی و نقدی به طور میانگین ۵۰ میلیون در سال، حمایت غیر نقدی استفاده از شبکه آزمایشگاهی کشور، بیمه تکمیلی خدمت نظام وظیفه برای نخبگان پسر، کمک هزینه فرصت مطالعه برای نخبگان مقاطع دکترا از جمله حمایت‌های بنیاد ملی نخبگان محسوب می‌شود و امسال برای نخستین بار ، علاوه بر نخبگان تحصیلی نخبه ادبی، هنری و مهارتی هم شناسایی شده اند .

دبیر چهاردهمین همایش ملی نخبگان در ادامه در خصوص آمار مهاجرت نخبگان گفت: در جامعه نخبگانی و در جامعه اساتید طرح دکتر کاظمی آشتیانی و اساتید از جمله طرح‌هایی هستند که میزان مهاجرت نخبگان و بازگشت نخبگان به کشور مشخص می‌شود .

رسول محمد قلی افزود : همچنین مصوبه‌ای در شورای انقلاب فرهنگی توسط بنیاد ملی نخبگان تایید شده است که بر اساس آن ، میزان مهاجرت نخبگان از کشور و میزان بازگشت نخبگان به کشور مشخص می‌شود، اما به طور کلی بنیاد ملی با شناسایی فعال از طریق هوش مصنوعی میزان مهاجرت نخبگان و میزبان بازگشت نخبگان به کشور را بررسی می‌کند. 

وی گفت : چنانچه با وجود آمار‌های منتشر شده در خصوص مهاجرت نخبگان بعد از بررسی‌های صورت گرفته توسط بنیاد ملی نخبگان ، تنها ۱۵ درصد از آماری‌های منتشر شده در خصوص مهاجرت نخبگان از کشور ، درست است .

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
روز حماسه‌ساز سیزده آبان نقطه اوج استکبارستیزی
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
ممیزی و ارزیابی زیرساخت‌ها و عملیات فرودگاه بین‌المللی کیش
اطلاعیه قطعی گاز در روستای کبیر ۳
نمایش قدرت پتروشیمی ایران در جزیره کیش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
آغاز عملیات برگردان از کابل مسی به فیبر ملی بازار بزرگ تبریز
زنجان؛ روایت یک تیم فناور در حوزه هوش مصنوعی
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هدف اصلی امریکا، تجاوز به کشورها با هدف چپاول و غارت
لیوا: تیم والیبال ایران واقعا قدرتمند است
وحدت فرماندهی و تصمیم‌گیری پایه پدافند غیرعامل
سوزارا: آینده والیبال زنان ایران روشن است
رویداد استانی گفت‌وگوی اجتماعی با تشکل‌های دانش‌آموزی لرستان
رزمایش پدافند غیر عامل در دبیرستان خاتم الانبیاء کیش
دیدار وزیر امور خارجه با پدر زندانی ایرانی در ترکیه
فردا ۱۲ آبان، تاخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۶ شهرستان خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
آخرین وضع مصدومان سپاهان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
تشییع پیکر مطهر آیت الله موسوی از علمای بزرگ خوزستان
اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان برای تعریض جاده قره پشتلوی زنجان
مدال طلا را برای سربلندی کشورم کسب کردم
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)