• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۷۲۹۴۵
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۳
آذربایجان غربی » اجتماعی

ضرورت توجه به درآمد های پایدار در شهرداری ارومیه

رییس کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر ارومیه بر ضرورت توجه به درآمد های پایدار در شهرداری ارومیه تاکید کرد.

ضرورت توجه به درآمد های پایدار در شهرداری ارومیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،احد یوسفی در نشست هفتگی کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر ارومیه گفت: گام‌هایی در راستای افزایش سطح رفاهی و خدمات دهی بهتر به شهروندان باید بدون تعلل برداشته شود، وی افزود: مردم به ما اعتماد کرده اند و اعضای شورا نماینده مردم در پارلمان شهری هستند و باید در راستای تسهیل در حل مشکلات مردم، مجموعه مدیریت شهری و دید مدیران شهرداری به شهروندان در راستای رقابت و سبقت گرفتن در ارائه خدمات و افزایش سطح رفاهی شهروندان و توسعه شهر باشد.

وی با انتقاد از عدم توجه شهرداری ارومیه به درآمد‌های پایدار افزود: با توجه به وضعیت موجود و با درآمد و عوارض ناچیز مجموعه مدیریت شهری نمی‌توانیم آنگونه که شایسته مردم باشد نسبت به خدمات دهی بهتر اقدام کنیم و ضروری است برنامه ریزی‌های لازم با الگو برداری از شهر‌ها وکلانشهر‌های موفق کشور در جهت تحقق درآمد‌های پایدار عمل شود. 

دبیر دوم شورای اسلامی شهر ارومیه در بخشی از سخنان خود با اشاره به لزوم تفویض اختیارات مجموعه مدیریت شهری به مناطق و سازمان‌ها در راستای سرعت بخشی در اجرای برنامه‌های اولویت محور عنوان کرد: با توجه به نبود منابع مالی لازم برای توسعه شهر و عملیات عمرانی، شهرداری ارومیه باید در تهیه و ارسال شیوه نامه‌های تسهیل و واگذاری پروژه‌های سرمایه گذاری وخصوصی سازی در شهر را در دستور کار خود قرار دهد. 

وی در ادامه با اشاره به اینکه پروژه‌های سرمایه‌گذاری در ارتقای کیفیت زندگی شهروندان موثر بوده و آن را زمینه‌ساز توسعه پایدار شهری برشمرد و یادآور شد: در کلیه شهر‌های بزرگ کشور اجرای پروژه‌های سرمایه گذاری یکی از مولفه‌های اصلی پیشرفت شهر بوده ولی متاسفانه در چندین سال گذشته هیچ توجه‌ای به این موضوع نشده و باید شهرداری در اسرع وقت بررسی و به علل و موانع آن اهتمام ویژه داشته باشد.

یوسفی در بخشی دیگر از سخنان خود با انتقاد از وضعیت زیباسازی و بصری شهر بیان کرد: در ادغام برخی سازمان‌ها در سال‌های گذشته رسالت یکی از سازمان‌ها به سازمان دیگری برتری یافته و وظایف اصلی سازمان‌های ادغام شده به فراموشی سپرده شده که نیازمند بررسی و برنامه ریزی‌های لازم است و چاره اندیشی در جهت ساختار سازمانی ضروری است. 

وی در ادامه با گلایه مندی ازعدم توجه مجموعه مدیریت شهری برای ساخت المان‌های نماد و سنبل شهر ارومیه تصریح کرد: متاسفانه نبود المان در شهر ارومیه که بیانگر هویت و تاریخ شهر باشد و نشانگر اینکه ارومیه شهر شیعه و ترک است دیده نمی‌شود فلذا ضروری است سازمان سیما و منظر در اسرع وقت نسبت به فراخوان لازم برای ساخت المان را در دستور کار خود قرار دهد. 

رییس کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر ارومیه در پایان خاطرنشان کرد:متاسفانه هیچ اقدامی در شهر جهت زیباسازی به چشم نمیخورد و اکثر آبنما‌های سطح شهر از کار افتاده و ضروری است سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری از فعالیت‌های روزمرگی خارج و با استفاده از ظرفیت‌های دانشجویان و اساتید دانشگاه هنر و فراخوان‌ها از ایده‌های نوین برای زیبایی بصری شهر اقدامات لازم را انجام دهد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
«فواد ۱۲۸» سامانه ای برای شنیده شدن صدای مردم
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
بازی فوق‌العاده‌ای انجام دادیم
صنایع تولیدی آذربایجان شرقی در تامین سوخت جایگزین مشکلی ندارند
مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای دو تیم باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ دی ۱۴۰۴
آغاز صدور آنلاین معافیت تحصیلی برای مشمولان نظام وظیفه
عیادت معاون استاندار آذربایجان شرقی از دانشجوی حادثه‌دیده دانشگاه تبریز
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ به افق قم
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)