• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۸۵۵۸۸
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۶
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

طرح‌های حمایتی بنیاد ملی نخبگان از محصلان نخبه و هسته‌های حل مسئله

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان گفت: در قالب دو طرح شهید وزوایی و شهید احمدی روشن از دانش آموزان و دانشجویان مستعد و نخبگان مقاطع مختلف تحصیلی تا اساتید جوان حمایت مالی و پشتیبانی می‌شود.

طرح‌های حمایتی بنیاد ملی نخبگان از محصلان نخبه و هسته‌های حل مسئله
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، دکتر سعید خدایگان در نشست خبری با رسانه‌ها با اشاره به آغاز ثبت نام متقاضیان حضور در دو طرح شهید وزوایی و شهید احمدی روشن از ۲۴ آبان افزود: متقاضیان مستعد و دانشجویان نخبه و علاقه‌مندان تا ۲۴ آذر فرصت دارند با مراجعه به سامانه بنیاد ملی نخبگان در این طرح‌ها ثبت نام کنند و ما نتایج ارزیابی‌ها را تا ۲۴ دی اعلام کنیم.
وی با بیان اینکه در طرح شهید وزوایی ۲۵۰۰ مستعد دانشجویی  حمایت ،  می شوند اضافه کرد: ۶۰۰ نفر از این دانشجویان به صورت فعال از بین برگزیدگان کنکور و قائم مقام بنیاد ملی نخبگان با اشاره به بودجه ۱۳۸ میلیارد تومانی برای اجرای طرح شهید وزوایی گفت: هر یک از دانشجویان در این طرح از حمایت ۵۵ میلیونی تومانی شامل کمک هزینه تحصیلی و بسته های آموزشی، پژوهشی و فناورانه برخوردار می‌شوند. 

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان با اشاره به زمانبندی شرکت در طرح هسته‌های حل مسئله شهید احمدی روشن گفت: تا نیمه دی منتظر دریافت طرح‌های اساتید برجسته هستیم ودانشجویان علاقه مند تا نیمه بهمن فرصت دارند با مراجعه به سامانه بنیاد ملی نخبگان در این طرح ثبت نام کنند و پیش بین می‌کنیم تا نیمه اسفند که مراسم افتتاحیه هسته‌های حل مساله خواهیم داشت؛ پیشنهاد هاکارشناسی شوند. 
وی تاکید کرد انتظار می‌رود همه ۲۴۰ هسته حل مساله تا پایان آبان ۱۴۰۴ کار خودشان را به پایان رسانده و به جمع بندی و نتیجه برسند.

وی با اشاره به ایجاد ۲۴۰ هسته حل مساله در سراسر کشور برای شرکت دادن نخبگان در حل مسائل کشور گفت: این هسته‌ها با محوریت ۲۴۰ استاد برجسته دانشگاهی و مشارکت ۱۵۰۰ دانشجوی نخبه کارشناسی، ارشد، دکترا و دانش آموختگان برای حل مسائل احصا شده ملی و منطقه‌ای تشکیل شده است.
دکتر خدایگان با اشاره به تخصیص بودجه ۱۳۲ میلیارد تومانی برای اجرای طرح شهید وزوایی گفت: ۲۴۰ استاد برجسته برای هر هسته حل مسئله مبلغ ۵۵۰ میلیون تومان در نظر گرفته ایم تا با بررسی مسائل اولویت دار هر استان راه حل‌هایی پیشنهاد کنند.
وی اضافه کرد: طرح دیگر بنیاد ملی نخبگان طرح شهید چمران است که ناظر به دانش آموختگان دوره دکتراست و متقاضیان در این طرح برای دوره پسا دکترا به تحقیقات تقاضا محور یا موضوع محور به اتفاق یک استاد ادامه می‌دهند.
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه در دوره جدید بنیاد ملی نخبگان، طرح‌ها در حال بازنگری است؛ گفت: جایزه مرحوم علامه طباطبایی که قدر دانی از اساتید برجسته کشور اختصاص دارد بعد از یک دهه فاصله از آخرین دوره برگزاری مجدددر روز معلم اجرا و فرآیند شناسایی تا پایان سال انجام می‌شود. 
دکتر خدایگان با اشاره به طرح جذب در دستگاه‌های اجرایی افزود: یکی از طرح‌های در حال اجرا طرح جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی است که سومین فراخوان آبان سال گذشته اعلام شد و علاقه‌مندان پیگیر نتایج بررسی‌ها هستند و خبر خوش اینکه نتایج این فراخوان امروز به دو دستگاه اجرایی اعلام می‌شود.
وی با بیان اینکه نتایج بررسی‌ها به زودی به سایر دستگاه‌ها اعلام می‌شود، افزود: در هر مرحله برگزیدگان به صورت تدریجی و به تفکیک به هر دستگاه معرفی می‌شوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بیش از ۵۲ هزار نفر تماشاگر نمایش‌های مرکز تئاتر کانون
۷۰هزار دانش آموز در شهرستان اردبیل در طرح نماد غربالگری شدند
برگزاری جشن نسل آینده ساز در بیارجمند
تسریع در مهار تب برفکی با واکسن‌های جدید
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا
باند کلاهبردارن ۱۸۰۰ میلیاردی در دام پلیس آگاهی کرمانشاه
افزایش سرعت باد و کاهش محسوس دما در سیستان و بلوچستان
قهرمانی بانوان خراسان رضوی در مسابقات دوومیدانی کشور
گرامیداشت روز پرستار و تجلیل از پرستاران درشاهیندژ
پروژه‌های معاونت علمی به قوت خود ادامه می‌یابد
افزایش بهره وری صنایع فلزی با هوش مصنوعی
اجرای مسابقات سنگ نوردی طبیعت قهرمانی کشور در ارتفاعات انجدان
کشف ۵۰ کیلوگرم مواد مخدر در نی ریز
بازدید فرمانده نیروی دریایی سپاه از جزایر بوموسی و سیری
اجرای طرح عملیاتی مقابله با سارقان منزل در خراسان جنوبی
آغاز فرایند تدوین بسته‌های سرمایه‌گذاری گردشگری در استان
پرستاران نماد مهربانی، ایثار و مسئولیت‌پذیری هستند
ممنوعیت مانع تراشی در اجرای طرح های مسکن
کاخ موزه باغچه‌جوق ماکو، جلوه‌ای زیبا از تاریخ و فرهنگ
عارف: طرح ارتقاء جایگاه عشایر به خوبی در حال انجام است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
بی‌ثباتی قیمت برنج
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
میدان امیر چخماق یزد
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)