• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۰۷۱۸۵
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۸
اقتصادی » آب و انرژی

ثبت نصاب ۷۱۲ میلیون مترمکعبی تولید گاز در میدان پارس جنوبی

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس گفت: تولید گاز در میدان پارس جنوبی در شرایط حداکثری است، اما اجرای پویش «دو درجه کمتر»، می‌تواند معادل تولید دو قطعه از این میدان، مصرف گاز را کاهش دهد.

ثبت نصاب ۷۱۲ میلیون مترمکعبی تولید گاز در میدان پارس جنوبی

تورج دهقانی مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، با اشاره به چالش ناترازی میان تولید و مصرف انرژی در کشور گفت: ایران دومین دارنده ذخایر گازی وسومین تولیدکننده بزرگ گازی دنیاست، اما متأسفانه چهارمین مصرف‌کننده بزرگ گازی در دنیا هستیم.

وی با بیان این که نسبت به شرایط جمعیتی، جغرافیایی و صنعتی ایران، مصرف انرژی کشورمان بسیار بالاست، گفت: این شدت از مصرف انرژی، به ویژه گاز به عنوان انرژی اصلی تأمین‌کننده سایر انرژی‌ها از جمله برق، خیلی موجه نیست.

دهقانی با تأکید بر این که شرکت نفت و گاز پارس مهمترین متولی تولید و عرضه گاز طبیعی کشور، بیش از ۷۰ درصد گاز کشور را تولید می‌کند، ادامه داد: بالغ بر هزار و ۵۰۰ نفر روی ۳۹ سکوی دریایی، تلاش می‌کنند تا از ۳۵۰ حلقه چاه، تولید گاز را به صورت پایدار انجام دهند.

وی افزود: همکاران ما روی این سکوها، به خصوص بعد از ورود غیرمنتظره توده‌های هوای سرد، تلاش زیادی داشتند و توانستند نصاب افزایش تولید از میدان پارس جنوبی را در حدود ۷۱۲ میلیون مترمکعب در روز ثبت کنند.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس همچنین با اشاره به اثر مطلوب تعمیرات اساسی در ماه‌های گذشته بر افزایش تولیدایمن و مستمر گاز از از پارس جنوبی، گفت: برنامه‌های توسعه‌ای برای افزایش ظرفیت تولید گاز کشور را در برنامه داریم، اما با همه این اوصافبه دلایل متعدد، به این نقطه رسیدیم که علیرغم این که یکی از بزرگترین صنعتگران گاز دنیا هستیم، ناترازی انرژی چشمگیری داریم.

وی با اشاره به برنامه‌های دولت برای کاهش ناترازی انرژی گفت: بخشی از کاهش ناترازی انرژی به سمت افزایش تولید و عرضه بر می‌گردد، اما همه سیاست‌ها در این قسمت نیست و در سمت تقاضا هم باید سیاست‌گذاری‌هایی انجام شود که متأسفانه در این بخش بی‌توجهی‌های زیادی در بخش مدیریت تقاضا در دهه‌های گذشته صورت گرفته است.

دهقانی با تأکید بر این که وضع موجود ناترازی انرژی در کشور، عمدتاً مربوط به مدیریت نکردن بخش تقاضاست، گفت: در کوتاه‌مدت یعنی زمستان پیش رو، می‌طلبد که به صرفه‌جویی توجه ویژه‌ای شود؛ به امید این که با اجرای برنامه‌های میان‌مدت و بلندمدت بتوانیم این ناترازی را کاهش دهیم.

وی افزود: پویشی تحت عنوان «دو درجه کمتر» مطرح شده است که فلسفه‌ای دارد؛ هر یک درجه که بتوانیم دمای محیطی که در آن زندگی می‌کنیم را کاهش دهیم، معادل این است که به اندازه یک قطعه پارس جنوبی یعنی ۲۵ میلیون مترمکعب، در مصرف گاز صرفه‌جویی شود.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس تأکید کرد: اگر همه مشترکان گاز در همه بخش‌ها همراهی کنند و بتوانیم این پویش را عملیاتی کنیم، معنایش این است که بالغ بر ۵۰ میلیون مترمکعب در مصرف گاز صرفه‌جویی می‌شود که بسیاری از مسائل را در کوتاه‌مدت رفع می‌کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بررسی روند پیشرفت طرح‌های راه سازی جنوب استان
واژگونی سرویس مدرسه در نهاوند و مصدومیت ۶ دانش آموز
خاک سیاهى که چرخ فولاد کشور را مى چرخاند
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ شکست تکواندوکار ایران مقابل نایب قهرمان جهان
کمک مالی بیش از یک میلیاردی به خانواده‌های زنان زندانی
بارش برف در ارتفاعات آذربایجان‌غربی
تبریز میزبان پیکرهای مطهر شهدای گمنام
تساوی تیم ملی فوتسال بانوان ایران مقابل لهستان در دیداری دوستانه
ایران جان، روایتی از هویت و فرصت‌های خراسان جنوبی
دستگیری متخلفان شکار و صید در بندرعباس
تجلیل از تلاشگران عرصه جی آی اس در سنندج
کلاهبرداری با سوء استفاده از برنامه شاد
اطفای حریق جنگل دراکینگ با دو فروند بالگرد
برنامه ریزی برای اجرای دهها برنامه فرهنگی -اجتماعی درهفته زن در آذربایجان غربی
اجرای پویش اصفهان منهای ۲۰ تا پایان سال
روند کاهشی وضعیت بیکاری در کردستان
ولی نژاد در آستانه کسب نشان طلا
اسامی دعوت شدگان به اردوی تیم ملی گلبال
مجوزهای میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی
عملکرد شوراها در مدیریت شهری اثر گذار است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
شیراز لرزید
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
خانه حکیمیان؛ روایت معماری و اصالت در قلب زنجان
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران
نتایج قرعه‌کشی سایپا فردا اعلام می‌شود
سودجویی دلالان و قاچاقچیان از ناترازی انرژی!
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
انتخاب کریدور ریلی چابهار- زاهدان- بیرجند به عنوان طرح پیشران وزارت راه و شهرسازی
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۳ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)