• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۱۰۷۸۶
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۴۰۳ - ۰۶:۲۵
اقتصادی » اقتصاد کلان

اصناف، مالیات خود را صرف چه طرح‌هایی کردند؟

معاون حسابرسی سازمان امور مالیاتی گفت: حدود ۴۰۰ هزار مودی در حوزه اصناف امسال در اظهارنامه مالیاتی خود، محل مصرف مالیات خود را انتخاب کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما این سوال شاید برای همه ما پیش آمده باشد که مالیتمان کجا هزینه می‌شود؟ از امسال اصناف پیش قدم در طرحی شدند که با انتخاب خودشان، مالیاتشان را صرف یک طرح خاص می‌کنند؛ نام این طرح، نشان دار کردن مالیات‌ها است. آقای رحیمی معاون حسابرسی سازمان امور مالیاتی می‌گوید: بیشتر مودیان با پرداخت مالیات، طرح‌های بخش حمل و نقل کشور را تامین مالی کردند.

او اضافه می‌کند: دولت در تیرماه امسال آیین نامه‌ای اجرایی صادر کرد که بر اساس آن حدود یک درصد از مالیات‌هایی که وصول می‌شود با انتخاب مودیان مالیاتی صرف طرح‌های عمرانی می‌شود؛ شروع طرح نشان دار کردن مالیات امسال بوده یعنی مودیان مالیاتی که امسال قصد تسلیم اظهارنامه عملکرد سال قبل خود را داشتند این امکان برایشان فراهم بود که انتخاب کنند مالیاتشان صرف هزینه کدام یک از این طرح‌های عمرانی شود.

به گفته آقای رحیمی سازمان امور مالیاتی بر اساس اولویت‌هایی که مودیان مالیاتی داشتند به سازمان برنامه بودجه کشور اعلام می‌کند که از محل مالیاتی که تامین شده آن طرح انتخابی را پیگیری کنند.

یکی از فعالان اقتصادی در صنف پارچه فروشی که طرح منابع آبی به یکی از استان‌های محروم کشور را انتخاب کرده می‌گوید: این طرح ایده آلی است که من خودم انتخاب کنم مالیاتم صرف چه بخشی شود و با پرداخت مالیات می‌توان به آبادانی کشورم کمک کنم.

یکی از وظایف ذاتی دولت‌ها سرمایه گذاری برای طرح‌های توسعه‌ای در کشور است که برای تحقق آن، باید منابع نیز تامین شود که یکی از منابعی که به عنوان منابع پایدار دولت مطرح می‌شود و این روز‌ها‌ای خودرا در منابع دولت باز کرده مالیات است.

معاون حسابرسی سازمان امور مالیاتی می‌گوید: در سال ۱۴۰۲ حدود ۱۲ همت از این طریق قرار بود که به طرح‌های عمرانی اختصاص یابد که به ترتیب در بخش‌های مختلف در حال تامین اعتبار است.

آقای رحیمی اضافه می‌کند: یکهزار و ۹۱۵ طرح، طرح‌های منتخبی بود که از طریق سازمان برنامه و بودجه به سازمان امور مالیاتی اعلام شد تا در سال ۱۴۰۳ باید به آنها اختصاص داده شود و حدود شش و هشت دهم هزار میلیارد تومان اعتباری بود که لازم بود به این طرح‌ها داده شود که برخی از این‌ها در حوزه‌های امداد و نجات بود که صد در صد تخصیص گرفته شده و تا امروز طرح‌های دیگر هم در حال تامین اعتبار است و به میزانی که مودیان، مالیات خود را پرداخت می‌کنند این منابع تخصیص می‌یابد.

تاکنون ۳۴۹ هزار و ۲۹ نفر از اصناف مالیات خود را نشان دار کردند که ۶۴ هزار و ۴۲۴ مودی خواهان صرف مالیاتشان در بخش حمل و نقل بودند که این بخش بیشترین میزان انتخاب را در میان مودیان مشارکت کننده داشته است.

۶۱ هزار و ۲۵۳ مودی طرح‌های آموزش و پرورش را انتخاب کردند و انتخاب‌های بعدی، به ترتیب از این قرار بوده است:

طرح‌های منابع آب، بهداشت و درمان، ورزش و تفریحات، آموزش عالی، فرهنگ و هنر و گردشگری، صنعت و معدن، خدمات شهری، روستایی و عشایری، حفظ نظم و امنیت عمومی، عمومی و قضایی، اداره امور عمومی، امداد و نجات وحفاظت از محیط زیست.

آقای سبحانیان رئیس سازمان امور مالیاتی می‌گوید: بیش از هفت هزار میلیارد تومان از محل نشان دار کردن مالیات، برای طرح‌های عمرانی کشور تامین مالی شد که محروم‌ترین استان‌های کشور مانند سیستان و بلوچستان محل‌هایی بودند که اصناف تمایل داشتند مالیاتشان در تکمیل طرح هایشان هزینه شود.

حالا اصناف با انتخاب طرح‌های مختلف برای صرف مالیاتشان به تامین مالی عمران و آبادانی کشور کمک می‌کنند و پیشقدم در تکمیل طرح‌های نیمه تمام عمرانی کشور هستند.

گزارش مکتوب از: زهرا شفیعی

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گذشت اولیای دم از قصاص
برگزاری مراسم تجلیل از ۳۰ گروه جهادی دانشجویی در کهگیلویه و بویراحمد
اهدای عضو دوازدهمین ایثارگر اعزامی از اردبیل در سال ۱۴۰۴
کلاهبردار ۲۵۰ هزار دلاری شناسایی و دستگیر شد
اتمام حجت با نهادهای کم کار در حوزه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت
پیگیری پرداخت مطالبات کارکنان گروه ملی فولاد
تاکید بر اجرای سریع توافقات ۱۲ سند همکاری با پاکستان
میزبانی کیش از دومین جشنواره موسیقی کار و آیین‌های جنوب ایران
مروری بر چند برنامه تلویزیونی
افزایش دمای کمینه در استان همدان
اعمال محدودیت ترافیکی در آزادراه تهران شمال و جاده چالوس
برگزاری رالی تور گردشگری خانوادگی در تهران
دستگیری ۴۴۰ سارق و معتاد متهاجر در کهگیلویه و بویراحمد
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند
اکران دو مستند شگرد و پهلوانان در ساری
سلام سرمای پاییزی به زاهدان
معرفی برگزیدگان مرحله استانی مسابقات قرآن کریم مدهامتان در قزوین
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند 
شمس الدین رحمانی، چهره‌ای جامع در اندیشه ایرانی
شهرک صنعتی ورزنه موتور اشتغال شرق استان خواهد بود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)