• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۲۴۰۷۰
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۰۶:۲۲
بین الملل » تحلیلی

ثبت حدود ۵۰ شکایت علیه نظامیان رژیم صهیونی در ۱۰ کشور

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونی (کان) اعلام کرد: حدود ۵۰ شکایت علیه نظامیان ذخیره ارتش اسرائیل در ۱۰ کشور ثبت شده، اما تاکنون هیچ نظامی‌ای بازداشت نشده است.

 به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره، سازمان رادیو و تلویزیون اسرائیل (کان) اعلام کرد: حدود ۵۰ شکایت علیه نظامیان ذخیره ارتش اسرائیل در ۱۰ کشور در خارج ثبت شده اما تاکنون هیچ نظامی ای بازداشت نشده است.

منابع امنیتی به تلویزیون اسرائیل گفتند: تلاش‌ها برای هدف قرار دادن قانونی نظامیان اسرائیل در خارج افزایش یافته است. طرف‌های متخاصم می‌دانند که روش هدف قرار دادن نظامیان اسرائیل در خارج ممکن است موفق شود. 

ثبت حدود ۵۰ شکایت علیه نظامیان رژیم صهیونی در ۱۰ کشور ثبت حدود ۵۰ شکایت علیه نظامیان رژیم صهیونی در ۱۰ کشور ثبت حدود ۵۰ شکایت علیه نظامیان رژیم صهیونی در ۱۰ کشور ثبت حدود ۵۰ شکایت علیه نظامیان رژیم صهیونی در ۱۰ کشور

 

نگرانی رژیم صهیونی از بازداشت یا پیگرد قانونی نظامیانش در سراسر جهان
الجزیره انگلیسی در صفحه ایکس نوشت، روزنامه اسرائیلی هاآرتص گزارش داد نهادهای وابسته به رژیم در حال آماده شدن برای کمک به نظامیانی هستند که ممکن است به دلیل مشارکت در جنایات جنگی در غزه، هنگام سفر به خارج از کشور بازداشت و یا تحت پیگرد قضایی قرار گیرند.
 
ثبت حدود ۵۰ شکایت علیه نظامیان رژیم صهیونی در ۱۰ کشور

 

فرار نظامی اسرائیلی از برزیل پس از دستور دادگاه برای تحقیق از او

یک دادگاه در برزیل به پلیس این کشور دستور داد تا از یک نظامی اسرائیلی که به اتهام ارتکاب جنایات جنگی در غزه به این کشور سفر کرده بود، تحقیق کند. اما این نظامی موفق شد از برزیل فرار کرده و در حال بازگشت به فلسطین اشغالی است. این تصمیم پس از شکایت یک سازمان ضد اسرائیلی در بروکسل اتخاذ شد که به دنبال محاکمه نظامیان اسرائیلی در سطح جهانی است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

این نظامی اسرائیلی که به تازگی خدمت خود را به پایان رسانده و برای تعطیلات به برزیل رفته بود، طبق دستور دادگاه باید تحت تحقیق قرار می‌گرفت. اما او شب گذشته از برزیل فرار کرد.

این حادثه باعث نگرانی‌هایی در فلسطین اشغالی شده است. یولی ادلشتاین، رئیس کمیته امور خارجی و امنیت کنست، از  کابینه خواسته تدابیری برای محافظت از نظامیان خود در برابر تعقیب‌های قضائی اتخاذ کند.

یائیر لاپید، رهبر اپوزیسیون نیز کابینه را به شکست در عرصه جهانی متهم کرده و خواستار تشکیل یک کمیته تحقیقاتی برای جلوگیری از چنین حوادثی شد.

شبکه کان اضافه کرد: نهاد‌های امنیتی در تلاشند تا نظامیان را از ارزیابی خود درباره خطرناک بودن این سفر‌ها، آگاه کنند. ارزیابی خطرات قانونی بخشی از تصمیم گیری است و دستورالعمل‌هایی برای کاهش استفاده از شبکه‌های اجتماعی ارائه شده است.

واحد امنیت اطلاعات ارتش برآورد می‌کند که سربازان روزانه حدود یک میلیون محتوا در شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌کنند. هنوز هیچ دستورالعمل رسمی مبنی بر منع سفر نظامیان به کشور‌هایی مشخص صادر نشده است.

 

نظامیان اسرائیلی با خطر بازداشت در خارج مواجهند

رادیو بین المللی فرانسه در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: نظامیان اسرائیلی که در غزه و لبنان خدمت کرده‌اند، با خطر بازداشت در خارج مواجهند.

در ادامه این خبر در پایگاه اینترنتی رادیو بین المللی فرانسه آمده است: یک نظامیان سابق اسرائیلی به دنبال شکایت بنیاد هند رجب (HRF) علیه وی به اتهام جنایات جنگی احتمالی در غزه، مجبور شد با عجله برزیل را ترک کند. از زمان صدور حکم بازداشت بنیامین نتانیاهو و یوآو گالانت وزیر دفاع سابق او از سوی دادگاه بین‌المللی کیفری، بنیاد هند رجب مستقر در بلژیک می‌گوید در حال آماده شدن برای شکایت از هزار اسرائیلی است که در غزه خدمت کرده‌اند، بیشتر این سربازان دو ملیتی هستند.

ثبت حدود ۵۰ شکایت علیه نظامیان رژیم صهیونی در ۱۰ کشور

 

شکایت ۶۲۰ وکیل شیلیایی از یک نظامی اسرائیلی به اتهام ارتکاب جنایت جنگی

گروهی متشکل از ۶۲۰ وکیل شیلیایی به تازگی شکایتی علیه سار هیرشورین نظامی اسرائیلی از تیپ ۷۴۹ ارتش رژیم صهیونیستی که به ارتکاب جنایات ضد بشری در جنگ علیه غزه متهم است و در حال حاضر در شیلی حضور دارد، ارائه کرده‌اند.

نلسون حداد نماینده این گروه از وکلا در تشریح جزئیات شکایت ارائه‌شده به دفتر دادستانی منطقه‌ای پایتخت گفت: «ما از حضور یک افسر از یگان مهندسی ۷۴۹ ارتش اشغالگر در شیلی ابراز انزجار می‌کنیم. طبق شهادت‌هایی که جمع‌آوری کرده‌ایم، از جمله شهادت یکی از قربانیان و اقوام قربانیان ساکن منطقه الزیتون در غزه، این نظامی مرتکب جنایات سنگینی شده است و پیش از ورود به پاتاگونیا در شیلی، جنایات جنگی را مرتکب شده است.»

او افزود: «این‌ها نظامیان ذخیره‌ای هستند که بعد از ارتکاب کشتار، به شیلی آمده‌اند و همچنین به آرژانتین سفر کرده‌اند. این در حالی است که در این کشتار ۴۵ هزار غیرنظامی فلسطینی توسط نیرو‌های اسرائیلی کشته شدند.»

 

ثبت حدود ۵۰ شکایت علیه نظامیان صهیونیست در ۱۰ کشور

 

در اکتبر ۲۰۲۴ نیز بنیاد هند رجب شکایتی رسمی علیه ۱۰۰۰ نظامی اسرائیلی به دلیل جنایات جنگی علیه فلسطینیان در غزه به دادگاه کیفری بین المللی (ICC) ثبت کرد

بنیاد هند رجب مستقر در بلژیک به نام دختر شش ساله فلسطینی نامگذاری شده که همراه با خانواده‌اش در حملات اسرائیل به غزه به شهادت رسیده است. این گروه در حال پیگیری پرونده های حقوقی علیه نظامیان صهیونیست در سرتاسر جهان، از جمله در شیلی و آرژانتین، با متهم کردن آنها به جنایات جنگی است.

ثبت حدود ۵۰ شکایت علیه نظامیان رژیم صهیونی در ۱۰ کشور

 

شهادت یک پیرزن از غزه که تأیید می کند نظامیان صهیونیست از تجاوز جنسی برای تحقیر او استفاده کرده اند

دست شوهرم را گرفتم، پیر است، گفتند او را دور بریز و با آنها برو... لباسم را از تنم درآوردند و چهار ساعت ایستاده نگه داشتند. 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 

توماس پورتس، نماینده پارلمان فرانسه شکایتی را علیه ۴۱۸۵ نظامی فرانسوی در ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی به اتهام مشارکت در جنایات علیه بشریت و جنایات جنگی در غزه تنظیم کرد.

ثبت حدود ۵۰ شکایت علیه نظامیان رژیم صهیونی در ۱۰ کشور

بیش از ۴۰۰۰ فرانسوی در صفوف ارتش اشغالگر اسرائیل می‌جنگند، زیرا دارای تابعیت دوگانه هستند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

یک نظامی صهیونیست که یکی از متهمان پرونده تجاوز جنسی به اسیران فلسطینی بود در تلویزیون اسرائیل گفت: من فکر می کنم ارتش ما سالم ترین ارتش است

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

لیح راخمانی، نظامی هلندی-اسرائیلی به دلیل شرکت در جنایات جنگی در غزه دادگاهی شد

شکایت ارائه شده به مقامات هلندی فهرست کاملی از اتهامات مربوط به جنایات جنگی، جنایات علیه بشریت و احتمال نسل کشی را ارائه می دهد و بر ضرورت فوری پاسخگویی و رعایت استانداردهای حقوقی بین المللی تأکید می کند.

ثبت حدود ۵۰ شکایت علیه نظامیان رژیم صهیونی در ۱۰ کشور

 

هارون رضا وکیل هلندی نیز یک شکایت جنایی به دادگاه کیفری بین المللی (ICC) علیه ۱۰۰۰ نظامی صهیونیست به اتهام دست داشتن در جنایات جنگی ارائه کرده است

رضا اظهار داشت که تیم او بیش از ۸۰۰۰ قطعه فیلم و عکس را جمع آوری کرده است که همراه با متن‌هایی از نظامیان اسرائیلی جزئیات اقدامات و جدول زمانی آنها را نشان می‌دهد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیام مجلس دانش‌آموزی جمهوری اسلامی ایران به مناسبت دهه فجر
توقیف خودرو و کشف تریاک جاساز شده در ساک لباس
نقشه‌های آلودگی سواحل مکران نهایی شد
پایان مسابقات آزاد تیراندازی بانوان
وقتی حل مسئله جای توقف طرح‌ها را می‌گیرد
شکست سه بر دو مهرگان نور برابر صدرنشین لیگ والیبال
محدودیت ترافیکی تعطیلات یوم الله ۲۲ بهمن در گیلان
شاخص کل حدود یک درصد کاهش یافت
عرضه گاز مایع صادراتی تا عرضه داخلی پساب در بورس
اجرای محدودیت طرح ترافیکی راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن در شیراز
مسیر‌های راهپیمایی ۲۲ بهمن در استان یزد
سند ملی صنعت فرهنگی اسباب‌بازی ابلاغ شد
تولید سالانه ۲۰ هزار تن قزل‌آلا در ماهنشان
بهره‌برداری مرحله اول سکوی هوش مصنوعی سازمان حفاظت محیط زیست
کلنگ‌زنی ناحیه صنعتی حصاروئیه با سرمایه‌گذاری ۳۰۰۰ میلیارد ریال
همه با هم در جشن تولد پیروزی انقلاب اسلامی 
قرآن نمی‌سوزد
پیروزی شهداب بر حریف شمالی
طنین الله اکبر در مساجد
تایید صلاحیت ۹۲ درصد داوطلبان شوراهای شهر ایلام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
افزایش ۲۰۲ درصدی بارندگی در فارس در مقایسه با پارسال
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه منتهی به تهران در ۲۰ بهمن
مشارکت ۲۸۰ هزار فروشگاه در سراسر کشور برای اجرای طرح کالابرگ
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)