• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۲۶۶۷۶
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۴
اقتصادی » اقتصاد کلان

تحول در نظام دادرسی مالیاتی دستاورد مهم سازمان امور مالیاتی

رئیس سازمان امور مالیاتی گفت: در حدود دو سال گذشته با تحولات بنیادین در نظام دادرسی مالیاتی مواجه بودیم که یکی از دستاورد‌های مهم این سازمان محسوب می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، محمد هادی سبحانیان، رئیس سازمان امور مالیاتی در دومین اجلاس مدیران دادرسی مالیاتی سراسر کشور با بیان اینکه ارتقایی که در رشد کمی و کیفی نظام دادرسی مالیاتی رخ داد اتفاق قابل توجهی بود گفت: این موضوع جز با مدیریت و برنامه ریزی رقم نمی‌خورد، اما همچنان مسیری طولانی را در پیش داریم، تا مودی بتواند احساس آرامش کند که استیفای حق صورت می‌پذیرد و این مسیر باید به سرعت طی شود.

وی با اشاره به اینکه نظام مالیاتی در حال حرکت به سمت نقطه مطلوب است افزود: نظام دادرسی مالیاتی را اگرچه دارای استقلال می‌دانیم، اما بازوی مهم و اثرگذار تغییر و تحولی مالیاتی نیز محسوب می‌شود به طوری که همان اهمیتی که برای اداره کلمان قائل هستیم باید برای نظام دادرسی نیز قائل باشیم.

رئیس سازمان امور مالیاتی کشور گفت: اگر دادرسی به عنوان بال حرکتی سازمان امور مالیاتی به درستی حرکت نکند ما نمی‌توانیم پرواز کنیم چراکه بخش بزرگی از پرونده‌های بزرگ ما در بخش دادرسی قرار می‌گیرد و اگر نتوانیم یک برنامه منسجمی در رسیدگی‌ها و صدور آرا داشته باشیم قطعا نظام مالیاتی با چالش جدی مواجه خواهد شد.

وی افزود: تحول در نظام دادرسی برای ما اهمیت دارد و نظام دادرسی مالیاتی آخرین پناهی است که مودیان به آن پناه می‌برند تا اگر به اشتباه حقی از آنها ضایع شده است بتواند استیفا شود.

رئیس سازمان امور مالیاتی کشور در بخش دیگر سخنان خود با بیان اینکه امسال برای نخستین بار رسیدگی برخط املاک و مستغلات در حال انجام است گفت: یکی از وجوه مردمی شدن یا عادلانه شدن نظام مالیاتی را در این می‌دانیم که بتوانیم رسیدگی دقیق‌تر و منصفانه‌تری درباره پرونده‌های مالیاتی داشته باشیم.

وی به نشان دار کردن طرح‌های مالیاتی اشاره کرد و افزود: این موضوع اکنون تبدیل به یک جریان و مطالبه شد تا ما شرایط لازم را فراهم آوریم که مودیان خودشان محل مصرف مالیات را تعیین کنند.

رئیس سازمان امور مالیاتی گفت: امسال حدود دو هزار طرح را مودیان خودشان تامین مالی کردند که مجموع مبالغ تامین شده حدود شش هزار میلیارد تومان بود.

سبحانیان با تاکید بر مبارزه با فرار مالیاتی گفت: اگر بنا بر تکالیف بودجه‌ای، درآمد‌های مالیاتی می‌بایست افزایش یابد، این موضوع از مسیر شناسایی محل‌های فرار مالیاتی محقق می‌شود.

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور با بیان اینکه شخص رئیس جمهور و وزیر اقتصاد در خصوص تکمیل پایگاه‌های اطلاعاتی درباره ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیات‌های مستقیم و اجرای سامانه مودیان و پایانه‌های فروشگاهی تاکید دارند گفت: اگر سالیان گذشته حدود دو الی سه سال شناسایی شرکت صوری به طول می‌انجامید امروز به حدود دو الی سه ماه رسیده است و ما فرار‌های بزرگ را به واسطه پایگاه‌های بزرگ شناسایی و با این متخلفان مقابله می‌کنیم.

وی افزود: استفاده از ابزار‌های نوین همچون هوش مصنوعی و داده کاوی مبتنی بر پایگاه‌های اطلاعاتی بزرگی که در اختیار سازمان امور مالیاتی قرار گرفته ما را در مبارزه با فرار مالیاتی توانمند کرده است و مبارزه با فرار مالیاتی، از مطالبات عمومی جامعه است.

رئیس سازمان امور مالیاتی گفت: ما از ابزار‌های جدید نظیر هوش مصنوعی برای جلوگیری از این کتمان‌ها و فرار‌های مالیاتی استفاده خواهیم کرد تا بتوانیم حقوق دولت را استیفا و عدالت را برقرار کنیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مسیر‌های راهپیمایی ۱۳ آبان در چهارمحال و بختیاری
برگزاری جشنواره‌ای به شکرانه برداشت خرما در فراشبند
قرص برنج؛ سمی کشنده در پوشش محافظ آفات
پیام آیت الله نوری همدانی به همایش ستاد صبر
همه چیز برای خانه‌ای زیباتر؛ نمایشگاه خانه و آشپزخانه در شهر آفتاب
تصویب طرح ساخت مجتمع بزرگ گردشگری در گلپایگان
هندبالیست‌های سبزواری تیم ملی هندبال عازم تونس شدند
دستگاه‌های دولتی اعتبارات عمرانی را به هنگام جذب کنند
بهره برداری از فرهنگسرا‌های جدید شهر یزد در دهه فجر
آغاز نام‌نویسی دوره جامع فیلم‌سازی داستانی در قم
بچه‌ها چه کتاب‌هایی می‌خوانند
آغاز سال تحصیلی ۷۵۰ دانشجوی جدیدالورود دانشگاه صنعتی ارومیه
ترامپ، نماد استکبار جهانی
کمک ۴۰۰ میلیون ریالی همسر شهید خبازی به حوزه سلامت کاشمر
ترکیب تیم ملی سابر ایران برای حضور در جام جهانی الجزایر
همدان قهرمان مسابقات کاتا جودو بانوان کشور 
طراحی اسباب بازی ایرانی
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود
بازاری به قدمت ۳۴ سال در آمل
انتشار اسناد جدید از لانه جاسوسی توسط آمریکایی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
بی‌ثباتی قیمت برنج
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
میدان امیر چخماق یزد
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)