• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۴۳۰۱۳
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۶
سیاسی » امنیتی و دفاعی
بیانیه ستاد کل نیرو‌های مسلح.

به کارگیری ظرفیت نیرو‌های مسلح در حراست از آرمان‌های انقلاب

ستاد کل نیرو‌های مسلح در بیانیه‌ای تأکید کرد: نیرو‌های مسلح همه ظرفیت‌های خود را برای حراست از آرمان‌های انقلاب اسلامی، مقابله با استکبار جهانی و دفاع از امنیت مردم، تمامیت ارضی کشور و منافع ملی به کار می‌گیرند.

نیرو‌های مسلح با همه ظرفیت‌های خود از آرمان‌های انقلاب اسلامی و منافع ملی حراست می‌کنند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، ستاد کل نیرو‌های مسلح به مناسبت آغاز دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی بیانیه‌ای صادر کرد.

متن این بیانیه به شرح زیر است:

آغاز دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی یادآور بازگشت بزرگمردی از سلاله حضرت فاطمه زهرا (س) به میهن عزیز است که با دم مسیحایی و پیام الهی خود، بنیانگذار قیام و نهضتی مقدس گردید که با خروش انقلابی یک ملت قهرمان، همراه و احیاگر اسلام ناب محمدی (ص) در قرن حاضر شد.

طلیعه فجر انقلاب اسلامی در پرتو رهبری مدبرانه و حکیمانه حضرت امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) با مجاهدت، ایثار و ازخودگذشتگی ملت آزادی‌خواه و سلحشور ایران اسلامی در بهمن‌ماه ۱۳۵۷ در حالی به ثمر نشست که برای همیشه به سلطه دیرینه استکبار جهانی و حکومت سیاه، ضد مردمی و ستم‌شاهی رژیم منحوس پهلوی پایان داد؛ رژیمی که به عنوان دست‌نشانده و عنصر نظام سلطه از حمایت‌ها و پشتیبانی‌های همه سردمداران و حاکمان دنیای شرق و غرب برخوردار بود؛ لیکن در برابر اراده الهی ولایت فقیه و ملت عزیز ایران دوام نیاورد و سرنگون گردید.

مردم آگاه و نستوه ایران اسلامی در ۱۲ بهمن‌ماه ۱۳۵۷ رهبر عزیز و نایب امام زمان (عج) خود را در آغوش کشیدند و با استقبال بی‌نظیر تاریخی و انقلابی از آن امام همام عزم راسخ خود را در حاکمیت بخشیدن به نظام اسلامی متکی بر اصل خدشه‌ناپذیر ولایت مطلقه فقیه به اثبات رسانیدند که همواره رمز موفقیت، پایداری، سرافرازی و اقتدار ایران اسلامی در طول عمر پر برکت ۴۶ ساله انقلاب اسلامی در تمامی عرصه‌ها بوده است.

امروز پس از گذشت ۴۶ سال از آن پیروزی حیرت‌انگیز و واقعه عظیم مردمی که با بهت، ناباوری و سرافکندگی استکبار جهانی و دنیای غرب به سرکردگی آمریکای جنایتکار به ثمر نشست، مرور و بازخوانی عوامل و مولفه‌های قدرت‌آفرینی و اقتدار ایران اسلامی طی این سال‌ها که در سایه ایمان و اراده راسخ مردم انقلابی، رهبری پیامبرگونه حضرت امام (ره) و امامت خلف صالح ایشان مقام معظم رهبری (مدظله العالی) تداوم و استمرار یافته است، می‌تواند این انقلاب و کشور را در ادامه مسیر واقعی خود که همان دفاع از مستضعفین و مظلومان جهان و ملت‌های آزادی‌خواه، استکبارستیزی و رسیدن به جامعه‌ای مبتنی بر عدل و قسط اسلامی هست، هدایت نماید.

ستاد کل نیرو‌های مسلح با گرامیداشت ایام الله دهه مبارک فجر و تجلیل از مقام شامخ شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی و تکریم خانواده‌های معظم و معزز شهیدان و ایثارگران سرافراز، به ملت غیور و انقلاب ایران عزیز اطمینان خاطر می‌دهد که نیرو‌های مسلح اعم از ارتش مکتبی جمهوری اسلامی ایران، سپاه قهرمان پاسداران انقلاب اسلامی، فرماندهی انتظامی و مرزبانان غیور و وزارت مقتدر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح با تبعیت از فرماندهی معظم کل قوا، حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای (مدظله العالی) همه ظرفیت‌های خود را برای حفاظت و حراست از آرمان‌های انقلاب اسلامی، مقابله با استکبار جهانی و ظالمان و دفاع از امنیت مردم و تمامیت ارضی کشور و منافع ملی به کار خواهد گرفت و همچون گذشته مجاهدت و ازخودگذشتگی در این مسیر را سرلوحه اقدامات خود قرار خواهد داد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازدید استاندار چهارمحال و بختیاری از مزرعه الگویی ۶۰ هکتاری در شهرکرد
برد چادر ملوی اردکان با طعم شیرین صدر نشینی
برداشت انار از سطح باغات سروآباد
صدور احکام بزرگترین پرونده فساد فوتبال ترکیه
اطلاعیه تغییر مسیر موقت خط تندرو یک اتوبوسرانی
تشییع پدر شهیدان محمد علی و رجبعلی کاظمی
ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی در آذربایجان غربی با «رادیو کتاب»
روسیه: روابط مسکو و تهران توسعه خواهد یافت
بهره مندی یک هزار گردشگر سلامت از خدمات بیمارستان شهید هاشمی نژاد مشهد
احتمال تثبیت شاخص کل بورس بالای ۳ میلیون واحد
نساجی و شهرداری به دنبال برد در لیگ دسته یک فوتبال
قرعه‌کشی تامین اجتماعی شگرد جدید کلاهبردی سایبری
فریاد مرگ بر اسرائیل همزمان با حضور تیم مکابی تل آویو در انگلیس
امروز نیازمند انسجام میان دولت‌ها و ملت‌های اسلامی هستیم
تعزیر فروشگاه لوازم خانگی متخلف در ارومیه
توقیف شناور حامل ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های خلیج فارس
نخستین شکست تیم فوتبال برق شیراز در لیگ دسته دوم فوتبال کشور
خدمت سلامت پیش از اقامه نماز جمعه + فیلم
مراکز خرید مهاباد میزبان مسافران وگردشگران
ضبط (نفت گاز ) قاچاق در پیرانشهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)