• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۴۶۶۷۲
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۸
خوزستان » اقتصادی

تهیه نقشه راه مدیریت مناطق ساحلی خوزستان در دستور کار

مدیر کل بنادر و دریانوردی خوزستان گفت: مطالعات طرح تدقیق سواحل استان به عنوان آخرین حلقه از زنجیره مدیریت سواحل کشور در حال انجام است.

تهیه نقشه راه مدیریت مناطق ساحلی خوزستان در دستور کار

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، ابوطالب گرایلو با بیان اینکه مطالعات طرح تدقیق سواحل استان به عنوان آخرین حلقه از زنجیره مدیریت سواحل کشور در حال انجام است و انتظار می‌رود با هم افزایی دستگاه‌های اجرایی متولی، فرآیند آن تسریع پیدا کند، گفت: ۶ استان از ۷ استان ساحلی کشور طرح تدقیق سواحل را انجام داده و به مرحله تثبیت رسیده‌اند و  خوزستان نیز به عنوان آخرین حلقه از این زنجیره در حال تکمیل اطلاعات است.

وی افزود: سازمان بنادر و دریانوردی رکن اساسی در توسعه اقتصاد دریامحور است و درحال حاضر مهم‌ترین سندی که می‌تواند به عنوان یک نقشه راه در این امر باشد، سند تدقیق سواحل است که در توسعه استان خوزستان نقش اساسی دارد و لذا ضرورت دارد در راستای بهره مندی استان از مزایای طرح مطالعات آن تسریع شود.  

گرایلو ادامه داد: هرچند بخشی از این اطلاعات در داشبورد استانداری موجود است لکن این گزینه فقط به صورت موازی می‌تواند مورد استفاده قرارگیرد و داده‌های این طرح باید توسط دستگاه‌های اجرایی تهیه و تأیید شود.

مدیر کل بنادر و دریانوردی خوزستان اضافه کرد: طرح تدقیق سواحل استان یک برنامه بلندمدت است و در دو بعد اقتصاد دریا به خشکی و خشکی در شعاع ۴ تا ۱۵ کیلومتری سواحل، زنجیره خدمات اقتصادی، ملاحظات محیط زیستی و توسعه اجتماعی را در نظر می‌گیرد که می‌تواند باعث فعال شدن سواحل شود.

وی می‌گوید: در اصل این سند به دنبال توسعه متعادل و متوازن به عنوان برنامه راهبردی بلند مدت در یک محدوده تعریف شده است.

گرایلو عنوان کرد: با اجرای این طرح، کسب و کار‌های کوچک و بزرگ در سواحل سازماندهی می‌شوند و در مرحله اجتماعی آن می‌توان جامعه محلی را با ایجاد کسب و کار‌های پایدار فعال‌تر کرد.

مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندرامام خمینی گفت قطعا اگر دستگاهی در این مرحله داده‌های مورد نیاز خود را ارائه ندهد در طرح‌های توسعه‌ای آتی دچار مشکل خواهد شد.

مهدی نیکوکار مدیرکل مهندسی سواحل و بنادر سازمان بنادر و دریانوردی نیز با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر سیاست توسعه اقتصاد دریا محور بیان داشت: طرح مدیریت یکپارچه سواحل یکی از سند‌هایی است که در این حوزه مورد استفاده قرار می‌گیرد که می‌توان از مزایای آن به عنوان سند بالادستی در توسعه اقتصاد دریا محور استان‌های ساحلی بهره برد.  

وی افزود: در این نشست ضمن ارائه روش‌شناسی انجام مطالعات تدقیق مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی (ICZM) استان خوزستان، روند احصاء اطلاعات درخواستی مشاور طرح از دستگاه‌ها و ارگان‌های حاکمیتی و محلی بررسی و گزارش پیشرفت فیزیکی پروژه نیز ارائه شد.

نیکوکار ادامه داد: از دیگر مصوبات این نشست حضور مشاور طرح بر اساس برنامه زمان‌بندی در شهرستان‌های ساحلی با محوریت فرمانداری‌ها و تشریح این مطالعه برای دستگاه‌های اجرایی شهرستان و ذینفعان محلی با هدف اخذ نقطه نظرات است.  

یادآور می‌شود طرح مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی (ICZM) در سواحل استان خوزستان که از ابتدای سال جاری آغاز شده، آخرین قطعه از پازل مدیریت مناطق ساحلی کشور است. این طرح به عنوان پشتوانه راهبردی توسعه اقتصادریامحور دارای وجوه متعدد اجتماعی، اقتصادی، پدافندی و محیط زیستی است که پهنه کاربری‌های مختلف از جمله صیادی، گردشگری، سکونتگاهی و صنعتی در آن مشخص شده و می‌تواند در توسعه شهر‌های ساحلی نقشی موثر داشته باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ثبت نام عمره مفرده آذرماه امسال در ۲ کاروان از گیلان
احتمال آبگرفتگی، رعد و برق و ریزش سنگ در جاده‌های کوهستانی
شهادت و زخمی شدن ۷ لبنانی در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی
کشف محوطه تاریخی متعلق به قرون میانه دوره اسلامی در گناباد
جشنواره نان ومحصولات لبنی در سیرجان
تقویم روز و اوقات شرعی یازدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
هشدار جدی دادستان سوادکوه شمالی به دهیاران و متخلفان ساخت‌وساز
ساخت آثار هنری با ضایعات مسی
تدوین و اجرای سند اعتلای بسیج در کشور
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان و گرمسار
سقوط و مرگ کوهنورد در قله دماوند
حذف تیم فوتبال پالایش نفت بندرعباس از جام حذفی
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (یازدهم آبان ۱۴۰۴)
تصرف اراضی ملی از سوی سودجویان در اشنویه
طیب و حاج اسماعیل؛ از میدان خراسان تا میدان شهادت
بند عبدل آباد بجنورد، چشم انتظار باران
کاهش دما و بارندگی در نوار شمالی کشور
پایان سردرگمی میان سامانه‌ها؛ دولت در مسیر ایجاد زیست‌بوم دیجیتال
زنجان، قطب نوآوری هوش مصنوعی و استارتاپ‌های فناور
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
دیدار تیم‌های صنعت نفت آبادان و برق شیراز در مرحله سوم جام حذفی
بی‌ثباتی قیمت برنج
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
انتشار فراخوان برای پیشنهاد شعار مشترک فاطمیه ۱۴۰۴  (۱ نظر)