پخش زنده
امروز: -
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: بدهی سازمان تامین اجتماعی به بیمارستان امام حسین از ۳۸۰ میلیارد تومان هم گذشته است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ علیرضا زالی در مراسم افتتاح طرحهای درمانی و آموزشی بیمارستان امام حسین گفت: آخرین پرداخت سازمان تامین اجتماعی به دانشگاه شهید بهشتی مربوط به فروردین است و بیش از ۳۸۰ میلیارد تومان بدهی سازمان تامین اجتماعی و ۲۰۰ میلیارد تومان بدهی سازمان بیمه سلامت به مرکز درمانی امام حسین وابسته به دانشگاه شهید بهشتی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: این بیمارستان با بیش از۳۲۰ تخت بیمارستانی موقعیت راهبردی در مرکز شهر تهران دارد؛ بیمارستان امام حسین مهمترین مرکز تروما در این بخش تهران است و بزرگترین بیمارستان تلفیقی پس از انقلاب است که ۴ مرکز درمانی در این بیمارستان تلفیق شدند.
زالی گفت: پارسال ۶۶۴ مقاله از اعضای هیئت علمی بیمارستان امام حسین منتشر شده است که ثبت حد نصاب حساب میآید.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود:۳۸۰ تا ۴۲۰ دستیار تخصصی و فوق تخصصی در بیمارستان امام حسین حضور دارند و هزار و ۷۰۰ نیروی انسانی در این مرکز خدمت میکننند که ۲۳۰ نفر کارمند شرکتی هستند و نیاز است برای تامین مطالبات بیمهها به این موضوع توجه کنند.
علیرضا زالی گفت: سالانه ۹۰ هزار مراجعه اورژانسی و ۲۱ هزار عمل جراحی در این مرکز درمانی انجام میشود به طور متوسط سالانه بیش ۲۹ تا۳۱ هزار بستری بیمارستانی داریم و پارسال و امسال ۵۲ هزار اتباع در این مرکز خدمت در طی دو سال اخیر خدمت گرفتهاند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به افتتاح باغ آرامش ویژه بیماران اعصاب و روان، افزود: خیرین در تجهیز و بروز رسانی این بیمارستان نقش داشتهاند و افتتاحهای امروز بدون خیرین امکان نداشت و ما از خیرین میخواهیم همواره به حوزه سلامت توجه داشته باشند
منافی رئیس بیمارستان امام حسین هم در مراسم افتتاح پروژههای درمانی و آموزشی در این بیمارستان گفت: با وجود فراز و نشیبها و خیرین سلامت ۱۰ طرح در حال افتتاح داریم که امروز ۵ پروژه شامل دستگاههای تصویربرداریام آر آی، نصب نخستین دستگاه آنژیوگرافی محیطی، افتتاح مرکز درمانی ناباروری، پاپیون دستیاران که ساخته شده است و چند طرح کوچک نیز امروز افتتاح میشود.
رئیس بیمارستان امام حسین با اشاره به اینکه بیش از ۷۰ درصد اعتبارات لازم در تجهیز و راه اندازی پروژههای بیمارستان امام حسین بر عهده خیرین بود، افزود: سی تی اسکن دوم در مرکز ناباروری و آنژیوگرافی محیطی نیاز مبرم این مرکز بود که با کمک خیرین خریداری و نصب شد و نقش خیرین در تجهیز این بیمارستان غیر قابل انکار است.