پخش زنده
امروز: -
بهار هر سال، با برداشت باقلای برکت یا باقلای مازندرانی، برخی افراد که به صورت مادرزادی به کمبود نوعی آنزیم دچارند، به کم خونی یا فاویسم مبتلا میشوند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ باقلا برکت یا باقلای مازندرانی به ویژه در فصل بهار به عنوان چاشنی یا ماده اولیه غذاهای محلی، پای ثابت سفرههای گیلانی هاست، اما مصرف این نوع باقلا، برای کسانی که به صورت ارثی آنزیم ویژه را ندارند، درد سرساز شده و حتی آنها را روانه بیمارستان میکند.
بیماری فاویسم نوعی کم خونی ارثی است که به علت کمبود یک نوع آنزیم ایجاد میشود.