پخش زنده 				 				
 		 					امروز: 					 						 					 					- 					 				
 			جشنواره استقبال از عشایر شاهسون در روستای گردشگری موئیل مشگینشهر در دامنه سبلان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل یحیی نجارقابل، معاون گردشگری اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اردبیل گفت:با توجه به اینکه ییلاقات روستای موئیل محل تابستانگذرانی بسیاری از اقوام عشایر شاهسون است،.جشنواره استقبال از ورود عشایر به این منطقه با اجرای آیینهای بومی برگزار شد.
معاون گردشگری اداره کل میراثفرهنگی استان اردبیل تأکید کرد: روستای موئیل که یکی از روستاهای هدف گردشگری استان و کاندید ثبت در زنجیره روستاهای جهانی گردشگری است خود حاصل یکجانشینی عشایر بوده و فرهنگ عشایری از دیرباز در این منطقه جریان داشته است.
نجارقابل ادامه داد: ظرفیتهای فرهنگی و طبیعی روستای موئیل در دامنه کوه سبلان کمنظیر است و برگزاری این جشنواره با هدف معرفی ظرفیتها و جاذبههای این منطقه به ویژه در ارتباط با عشایر بود.