• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۲۷۶۳۴
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۰
سیاسی » امنیتی و دفاعی

کمک نداجا به دولت برای تحقق برنامه‌های دریا محور

فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به جلسات منظم رئیس‌جمهور در حوزه توسعه دریایی گفت: دولت و نیروی دریایی برای توسعه دریا محور باید اهتمام داشته باشند.

***  هدف نداجا کمک به دولت برای تحقق برنامه‌های توسعه دریا محور است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، فرمانده نیروی دریایی ارتش در آیین امضای تفاهم‌نامه تأسیس «اندیشگاه حکمرانی توسعه دریامحور»، با تاکید بر اهمیت این اقدام و ضرورت توجه به توسعه دریا محور و با اشاره به ابلاغیه مقام معظم رهبری در خصوص سیاست‌های توسعه دریا محور تأکید کرد: پس از پنج دهه، زمان اقدام جدی در این زمینه فرا رسیده است.

امیر دریادار شهرام ایرانی به واکنش‌های مثبت اعضای مجمع تشخیص به جلسه مشترک اشاره کرد و گفت: برخی از عزیزان ابراز کردند که ۴۰ سال دیر آمده‌ایم و باید سیاست‌های کشور را به سمت دریا سوق می‌دادیم.

فرمانده نیروی دریایی ارتش همچنین بر ضرورت مطالبه‌گری و انجام اقدامات جدی در سواحل مکران تأکید کرد و یادآور شد: در دیدار با مقام معظم رهبری، برنامه‌ها و طرح‌های توسعه دریا محور ارائه شده است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش همچنین به سفر رئیس‌جمهور شهید به مکران و ارتباط مستقیم با ناوگان ۸۶ اشاره کرد و گفت: این اهتمام انگیزه و انرژی بیشتری به ما داد.

امیر دریادار ایرانی از تلاش‌ها برای ایجاد اندیشکده یاد کرد و گفت: هدف ما کمک به دولت برای تحقق برنامه‌های توسعه دریا محور است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به اشراف مقام معظم رهبری به مسائل مربوط به توسعه دریا محور، بر ضرورت تحرک و تلاش بیشتر در راستای توسعه دریا محور تأکید کرد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به جلسات منظم رئیس‌جمهور گفت: آقای پزشکیان هر دو هفته جلسه‌ای برگزار می‌کند و ما نیز در این جلسات حضور داریم تا بتوانیم نظرات و پیشنهادات خود را ارائه دهیم.

امیر دریادار ایرانی در ادامه، آمادگی کامل نیروی دریایی را برای برگزاری همایش‌های مرتبط با سیاست‌های توسعه دریا محور اعلام کرد و پیشنهاد داد: این همایش در سالگرد ابلاغ سیاست‌ها برگزار شود. 

فرمانده نیروی دریایی ارتش همچنین بر ضرورت دعوت از سخنرانان بین‌المللی برای افزایش کیفیت این همایش تأکید کرد.

امیر دریادار ایرانی با اشاره به ظرفیت‌های موجود در صنعت کشتی‌سازی کشور، خواستار همکاری و مشارکت بیشتر با کشورهای دیگر، برای توسعه این صنعت شد و گفت: ما باید از ظرفیت‌های داخلی استفاده کنیم و از دریا به ساحل نگاه کنیم تا توسعه واقعی محقق شود.

فرمانده نیروی دریایی ارتش به اهمیت برگزاری نمایشگاه‌های بین‌المللی و نیاز به همکاری وزارت امور خارجه و دانشگاه‌ها در این زمینه اشاره کرد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: برای ایجاد تصویرسازی مناسب در این نمایشگاه‌ها، وزارت امور خارجه باید در خصوص نحوه حضور مهمانان خارجی کمک کند و ظرفیت‌های علمی دانشگاه‌ها نیز باید به خوبی مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

امیر دریادار ایرانی با بیان تجربیات خود از برگزاری چند دوره همایش‌های بین‌المللی تأکید کرد: برگزاری حرفه‌ای و با کیفیت این همایش‌های از اهمیت بالایی برخوردار است. همچنین دانشگاه‌ها باید در ارائه محتوای علمی و تبلیغات مؤثر برای جذب مخاطب بین‌المللی تلاش کنند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش به موضوعات فرصت محور در مذاکرات و تهدیدهایی که ممکن است در این زمینه مطرح شود، اشاره کرد و گفت: ما نیاز داریم تا به درک عمیق‌تری از این تهدیدها برسیم تا بتوانیم به طور مؤثری با آنها مقابله کنیم.

امیر دریادار ایرانی ابراز امیدواری کرد:اتفاقات ارزشمندی برای کشور و نیروی دریایی رخ دهد و تأکید کرد که در حوزه دریایی، نیاز به دانش و آگاهی بیشتری وجود دارد و باید از انتشار اطلاعات نادرست جلوگیری شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ثبت نام عمره مفرده آذرماه امسال در ۲ کاروان از گیلان
احتمال آبگرفتگی، رعد و برق و ریزش سنگ در جاده‌های کوهستانی
شهادت و زخمی شدن ۷ لبنانی در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی
کشف محوطه تاریخی متعلق به قرون میانه دوره اسلامی در گناباد
جشنواره نان ومحصولات لبنی در سیرجان
تقویم روز و اوقات شرعی یازدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
هشدار جدی دادستان سوادکوه شمالی به دهیاران و متخلفان ساخت‌وساز
ساخت آثار هنری با ضایعات مسی
تدوین و اجرای سند اعتلای بسیج در کشور
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان و گرمسار
سقوط و مرگ کوهنورد در قله دماوند
حذف تیم فوتبال پالایش نفت بندرعباس از جام حذفی
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (یازدهم آبان ۱۴۰۴)
تصرف اراضی ملی از سوی سودجویان در اشنویه
طیب و حاج اسماعیل؛ از میدان خراسان تا میدان شهادت
بند عبدل آباد بجنورد، چشم انتظار باران
کاهش دما و بارندگی در نوار شمالی کشور
پایان سردرگمی میان سامانه‌ها؛ دولت در مسیر ایجاد زیست‌بوم دیجیتال
زنجان، قطب نوآوری هوش مصنوعی و استارتاپ‌های فناور
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
دیدار تیم‌های صنعت نفت آبادان و برق شیراز در مرحله سوم جام حذفی
بی‌ثباتی قیمت برنج
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
انتشار فراخوان برای پیشنهاد شعار مشترک فاطمیه ۱۴۰۴  (۱ نظر)