• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۲۸۸۹۸
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۹
آذربایجان غربی » اقتصادی
استاندار آذربایجان‌غربی:

مرز فرصت مناسبی برای توسعه روابط با کشور‌های منطقه

استاندار آذربایجان‌غربی با بیان اینکه مرز فرصت مناسبی را برای توسعه روابط با کشور‌های منطقه و اقلیم کردستان عراق فراهم ساخته، گفت: در حال حاضر آذربایجان‌غربی شش پایانه مرزی استراتژیک با سه کشور دارد که دو پایانه پیرانشهر و سردشت در مرز مشترک با اقلیم کردستان عراق قرار گرفته است.

مرز فرصت مناسبی برای توسعه روابط با کشور‌های منطقه است
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، رضا رحمانی در نشست مشترک استانداران هم‌مرز ایران و اقلیم کردستان عراق در سنندج، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت و رئیس‌جمهور شهید آیت‌الله رئیسی، افزود: آذربایجان‌غربی بیشترین مرز خاکی مشترک را با سه کشور آذربایجان، ترکیه و اقلیم کردستان عراق دارد.
 
وی همچنین از روابط مناسب آذربایجان‌غربی با کشور‌های حوزه قفقاز و آسیای میانه خبر داده و خاطرنشان کرد: دولت چهاردهم علاقمند به توسعه روابط خود با کشور‌های منطقه بوده و روابط دوجانبه ما فراتر از روابط دو تا استان یا منطقه است.
 
استاندار آذربایجان‌غربی بر ضرورت توسعه روابط با کشور‌های مختلف نیز اشاره کرده و افزود: آذربایجان‌غربی سه فرودگاه بین‌المللی و تنها خط ریلی ایران به اروپا را داشته و در حال تبدیل شدن به یک هاب تجاری در منطقه است.
 
رحمانی همچنین با تاکید بر اهمیت فراهم‌سازی زیرساخت‌های مختلف در منطقه جهت گسترش همکاری‌ها، اضافه کرد: آذربایجان‌غربی پتانسیل‌های ارزشمندی در حوزه‌های گردشگری و گردشگری سلامت دارد که نیازمند توسعه همکاری‌ها در این زمینه با اقلیم کردستان عراق هستیم.
 
وی در ادامه با قدردانی از همکاری اقلیم کردستان عراق در حوزه میزبانی از زائران اربعین حسینی، افزود: آذربایجان‌غربی همچنین از نظر میراث فرهنگی ۶ اثر ثبت شده جهانی و ۵۸ منطقه نمونه گردشگری دارد که در کنار طبیعت زیبا، این استان را به یکی از مقاصد گردشگری تبدیل کرده است.
 
استاندار آذربایجان‌غربی به صنایع دستی و آثار فاخر فرهنگی و هنری این استان نیز اشاره کرده و یادآور شد: آذربایجان‌غربی در حوزه تولیداتی، چون فرش دستباف جایگاه قابل‌توجهی در جهان و ایران دارد.
 
رحمانی همچنین افزود: آذربایجان‌غربی ۶۸ ماده معدنی شناخته شده دارد که البته در دولت چهاردهم اکتشافات جدید و ضربتی را شروع کرده‌ایم.
 
وی در ادامه با اشاره به وجود معادن طلا و مس در آذربایجان‌غربی، بیان داشت: در حال حاضر آذربایجان‌غربی یکی از بزرگترین معادن طلای منطقه و معادن استراتژیک و متنوعی را طبق نظر زمین‌شناسان و سازمان‌های مربوطه به خود اختصاص داده که توسعه آن نیازمند حضور سرمایه‌گذاران است.
 
استاندار آذربایجان‌غربی به برگزاری همایش بین‌المللی فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان در ۲۲ خردادماه سال جاری در ارومیه نیز اشاره کرده و افزود: بسته‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری آماده شده و در این همایش ارائه خواهد شد و از حضور سرمایه‌گذاران اقلیم کردستان عراق در این همایش استقبال می‌کنیم.
 
رحمانی همچنین با اشاره به وجود مناطق آزاد تجاری و ویژه اقتصادی در آذربایجان‌غربی، تصریح کرد: با توجه به تاکید آقای دکتر پزشکیان رئیس‌جمهور محترم مبنی بر رونق تولید و سرمایه‌گذاری، زیرساخت‌های لازم برای راه‌اندازی شهرک‌های سرمایه‌گذاری خارجی و شهرک‌های تخصصی صنعتی و فناوری در آذربایجان‌غربی فراهم شده است.
 
استاندار آذربایجان‌غربی به اهمیت سرمایه‌گذاری مشترک با اقلیم کردستان عراق نیز اشاره کرده و افزود: سیاست دولت چهاردهم تمرکززدایی و تفویض اختیارات به استان‌های مرزی می‌باشد که زمینه را برای فعال‌سازی دیپلماسی تجاری منطقه‌ای و توسعه مبادلات مرزی فراهم ساخته است.
 
رحمانی در پایان با بیان اینکه امیدوارم این همایش منجر به توسعه روابط و هم‌افزایی بین استان‌های هم‌مرز شود، اظهار داشت: با رفع موانع و چالش‌های پیش‌رو و همت استان‌های هم‌مرز، این جلسات و دیدار‌ها می‌تواند نقطه عطفی در توسعه روابط باشد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
غارت منابع ایران؛ هدف همیشگی قدرت‌های استکباری
گشایش نمایشگاه دائمی بیت الاحزان در بناب مرند
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آبان ۱۴۰۴
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تالاب بین‌المللی قوریگل در خطر خشکی دائمی قرار دارد
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ قلب تپنده مسگری کشور
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
آغاز بکار ششمین نمایشگاه بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران
رونق آبزی‌پروری در کرمان
توقیف دو هزار خودروی شوتی در استان کرمان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
سیزدهم آبان، روز یک صدایی ملت برای مبارزه با استکبار
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)