• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۴۱۷۰۶
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۶
سیاسی » عمومی

دیدار آقای ولایتی با معاون وزیر خارجه ارمنستان

مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل به درخواست معاون وزیر امور خارجه و هماهنگ‌کننده روابط دوجانبه ارمنستان با ایران، با وی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

***دیدار دکتر ولایتی با معاون وزیر خارجه ارمنستان
 
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، آقای گوستانیان معاون وزیر امور خارجه و هماهنگ‌کننده روابط دوجانبه ارمنستان با ایران که به منظور ارائه گزارشی درباره تحولات منطقه و توضیح مذاکرات انجام شده در واشنگتن به تهران سفر کرده است، با تأکید بر ضرورت حفظ روابط تاریخی و حسن همجواری میان دو کشور، گفت: «ما عمیقاً به روابط دوستانه با ایران پایبند هستیم و این پیوند‌های تاریخی را ارج می‌نهیم.»
 
آقای ولایتی مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل نیز با استقبال از گسترش همکاری‌ها اظهار داشت: «جمهوری اسلامی ایران همواره خواهان صلح و امنیت پایدار میان همسایگان خود است و بیش از هر کشور مدعی دیگری برای ایجاد صلح و آرامش میان آذربایجان و ارمنستان تلاش کرده است.
 
آقای ولایتی افزود: ایران نخستین کشوری بود که پس از فروپاشی شوروی و استقلال کشور‌های منطقه، برای برقراری صلح میان دو کشور آذربایجان و ارمنستان اقدام کرد و در زمان مسئولیت اینجانب در وزارت امور خارجه، در این زمینه بسیار تلاش کردیم.»
 
مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل با اشاره به اقدامات عملی ایران برای صلح افزود: پس از فروپاشی شوروی بین بعضی از جمهوری‌های تازه استقلال یافته از جمله آذربایجان و ارمنستان درگیری‌های هایی بوجود آمد که اختلاف بین آذربایجان و ارمنستان بر سر مسئله قره باغ بود در آن زمان جمهوری اسلامی ایران با حسن نیت کامل تلاش کرد بین دو کشور همسایه صلح ایجاد شود در این رابطه اینجانب که در آن زمان تصدی وزارت خارجه را داشتم بار‌ها بین باکو و ایروان سفر کردم و با مرحوم حیدر علی اف رئیس جمهور آذربایجان و آقای پطروسیان رئیس جمهور ارمنستان و وزرای خارجه دو کشور ملاقات‌های متعددی داشتم و در این راه جمهوری اسلامی ایران و بخصوص وزارت خارجه قربانیانی داد از جمله هواپیمایی که حامل برخی از دیپلمات‌ها و خانواده‌های آنها بود و از مسکو به تهران پرواز می‌کرد در آسمان قره باغ مورد اصابت دو موشک قرار گرفت و همه سرنشینان آن به شهادت رسیدند. این سابقه، نشان‌دهنده عزم جدی جمهوری اسلامی ایران برای برقراری صلح بوده است.»
 
آقای ولایتی در ادامه، با تشریح مبانی سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: سرنوشت منطقه صرفا باید توسط کشور‌های منطقه تعیین شود.
سوال ما این است که چه ضرورتی دارد که شما برای برقراری صلح به واشنگتن مراجعه می کنید در حالی که آمریکایی‌ها نشان دادند که حضورشان ولو به ظاهر به دلایل اقتصادی باشد، اما در نهایت موجب بی ثباتی می‌شوند. 
ما هر تحولی در نزدیک مرزهایمان  را به دقت زیر نظر داریم و با هر اقدامی که امنیت ملی ما را مخدوش کند، مخالفیم.
 
در پایان معاون وزیر خارجه ارمنستان گفت: «اطمینان می‌دهیم که پیوند‌های دوستی ایران و ارمنستان همواره مستحکم خواهد ماند و اجازه نخواهیم داد خدشه‌ای به این روابط وارد شود. در برنامه‌های آینده، به دیدگاه‌ها و ملاحظات جمهوری اسلامی ایران که امروز مطرح شد، توجه ویژه خواهیم داشت.»
 
دو طرف در این دیدار بر ادامه گفت‌و‌گو‌ها و همکاری‌های دوجانبه در چارچوب منافع مشترک و حفظ ثبات منطقه تأکید کردند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
مرسون: ایران از فرصت‌هایش به‌خوبی استفاده کرد
به‌کارگیری فناوری نوین راهکار کاهش چالش‌های تولید 
شعبان‌خمسه: استرالیا نسبت به بازی‌های قبل بهتر ظاهر شد
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
حمایت از بنگاه‌های خرد ایلام با طرح «طاها»
چاپ مقاله (ISI) سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری در مجله معتبر علمی
قطع گاز ویلا‌های خالی از آذرماه
تلف شدن یک قلاده خرس قهوه ای در تنگه مرصاد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۵ آبان ۱۴۰۴
امنیت جامعه خط قرمز پلیس
فردا ، آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری است
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)