• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۵۷۹۵۳
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۵
سیاسی » دولت

مهاجرانی: ساعت کاری ادارات تا پایان شهریور تغییر نمی‌کند

سخنگوی دولت گفت: ساعات کاری ادارات تا پایان شهریورماه به شیوه تابستان ادامه خواهد یافت و به حالت عادی باز نمی‌گردد.

مهاجرانی:ساعت کاری ادارات تا پایان شهریور تغییر نمی‌کند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ فاطمه مهاجرانی در حاشیه جلسه امروز چهارشنبه ۱۲ شهریور هیئت دولت به خبرنگاران گفت: با توجه به استمرار گرما و محقق نشدن پیش‌بینی‌های بارشی، ساعات کاری ادارات تا پایان شهریور به شیوه تابستان ادامه خواهد یافت لذا ساعت که قرار بود از ۱۵ شهریور به حالت قبل بازگردد، انجام نخواهد شد.

سخنگوی دولت درباره اظهارات اخیر دبیر شورای عالی امنیت ملی درمورد مذاکره و واکنش دولت، گفت: لازم است یادآوری کنم که دبیر شورای عالی امنیت ملی را دولت انتخاب می‌ کند و لذا حتما هماهنگی کاملی با دولت وجود دارد و این نهاد به عنوان مجموعه‌ای که متولی امنیت کشور است، با هماهنگی و متناسب با منافع ملی کشورمان عمل می‌کند.

وی افزود: آقای لاریجانی تاکید کردند آن که فضا را متشنج کرده و می‌گوید مذاکره نمی‌کنیم، آمریکاست. ما در حال مذاکره بودیم و آن که قوانین خاص وضع می‌کند و شروط ویژه تعیین می‌کند نیز آمریکاست. مذاکره یک امر دستوری نیست، باید با اختیار مذاکره کرد.

مهاجرانی درباره گره زدن مذاکرات هسته‌ای به مسئله موشکی، تاکید کرد: ما تجربه هشت سال دفاع مقدس و روزهایی که برای دفاع از مردمان کشورمان موشک نداشتیم، را داریم اما در دفاع مقدس ۱۲ روزه دیدیم که با قدرت از کشور خود دفاع کردیم.

سخنگوی دولت در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه «آیا درخواست غرب از مذاکره هسته‌ای به مذاکره موشکی تغییر کرده است؟» گفت: خیر چنین موضوعی مطرح نشده است.

مهاجرانی همچنین در پاسخ به سوالی درباره اینکه «تا چه میزان به تلاش‌های سه کشور روسیه، چین و ایران برای توقف فعال‌سازی مکانیسم ماشه امیدوارید؟»، بیان داشت: اقدامات صورت گرفته به این دلیل است که امیدواریم وگرنه در این سطح اقداماتی انجام نمی‌دادیم، ما در حال استفاده از تمام ظرفیت دیپلماتیک خود هستیم تا بتوانیم از ظرفیتی که در شرق دنیا وجود دارد برای گره گشایی از مسائل کشورمان بهره بگیریم.

وی درخصوص برنامه دولت برای تنظیم بازار برنج و لبنیات که گفته می‌شود توسط برخی از شرکت‌های واسطه دچار نوسان شده است، گفت: یکی از موضوعات اساسی که دولت به صورت اساسی دنبال می‌کند، تنظیم بازار کالاهای مصرفی مردم است. از سوی دیگر اتاق اصناف و سازمان تعزیرات حکومتی نیز وظیفه نظارت دارند، همچنین وزارت صمت نیز در زمینه توزیع رسیدگی‌هایی را انجام می‌دهد. دولت درباره موضوعاتی که با معیشت مردم در تماس است حساسیت ویژه دارد و به شدت پیگیر است.

سخنگوی دولت درپاسخ به سوالی درباره اعتراضات به آزمون استخدامی معلمان، گفت: اعتراض حق شرکت‌کننده است و دستگاه برگزارکننده موظف است که به اعتراضات رسیدگی کند و موظف هستند که در بازه زمانی مشخص به اعتراضات رسیدگی و نتیجه را به عموم مردم اطلاع دهند.

مهاجرانی درخصوص روند خروج اتباع غیرمجاز از کشور، اظهار کرد: تاکنون نزدیک به دو میلیون نفر اتباع غیرمجاز از کشور خارج شده‌اند، این در حالی است که براساس اعلام رسمی مراجع رسمی حدود ۶ میلیون نفر اتباع در کشور داریم. ما وظیفه داریم  اتباع  را ساماندهی کنیم همانطور که تمام کشورها درباره پذیرش مهاجران برنامه دارند. ساماندهی اتباع هم مطالبه ملی است و هم تکلیفی است که بر عهده وزارت کشور است، بخشی از آن انجام شده و این روند ادامه خواهد یافت.

وی درباره زمان ارائه لایحه مقابله با انتشار محتوای خبری خلاف واقع، یادآور شد: هر لایحه متناسب با نیازی که در جامعه احساس شود، شکل می‌گیرد. در کشور تلنباری از قوانین داریم که بسیاری از آنها اجرا نمی‌شود که برخی موارد حتی با یکدیگر متضاد نیز هستند. ما نیاز داریم که به سمت مدیریت اخبار غیرواقع برویم اما باید مراقبت کنیم که بار اجتماعی در پی نداشته باشد.

سخنگوی دولت تاکید کرد: نرخ فعلی دلار در بازار آزاد را انکار نمی‌کنیم اما قطعا بخش زیادی از این افزایش قیمت ناشی از بار روانی است. این موضوع با تدابیر دولت و همچنین هوشیاری مردم مدیریت خواهد شد. ان‌شاءالله.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آبان ۱۴۰۴
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تالاب بین‌المللی قوریگل در خطر خشکی دائمی قرار دارد
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ قلب تپنده مسگری کشور
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
آغاز بکار ششمین نمایشگاه بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران
رونق آبزی‌پروری در کرمان
توقیف دو هزار خودروی شوتی در استان کرمان
بروز‌رسانی سند جامع پدافند غیرعامل چهارمحال و بختیاری
۲ برابر شدن سرانه ورزشی تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
سیزدهم آبان، روز یک صدایی ملت برای مبارزه با استکبار
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)